Näytelmät ovat monet

Egon näytelmät ovat monet, ja sen toimista on hyvä tulla tietoiseksi. Egon perustukset heiluvat tehokuurissa, ja rapa lentää, kun survaistaan egon ampiaispesään.

Ihan mahtavaa.

Kaikillahan meillä ego on, joka pulisee, kitisee, arvostelee ja tuomitsee. Vaikka mitä draamoja ego eteemme heittää, on se vain egoa, jonka voisi sivuuttaa olkia kohauttamatta.

Voi, kunpa se olisi noin yksinkertaista.

Henkisessä kasvussa rapa lentää, silloin, kun oikeasti sukelletaan pinnan alle, mennään kaiken ytimeen ja sohaistaan egon ampiaispesää. Tunteet räiskyvät ja rapa lentää.

Totisesti tunteiden on sallittava tulla sellaisena kuin ne tulevat. Ihmisen ei ole hyvä padota tunteita sisälleen.

Olen nimittäin varma asiasta, että aika monet meistä vielä pidättelevät tunteitaan. Tunteita ei ilmaista aidosti ja rehellisesti, vaan teeskennellään esittämällä muuta.

Et ole rehellinen itselle, jos valehtelet ja esität tunteissasi muuta.

Rehellisyys itseä kohtaan on niin tärkeää ihan joka asiassa. Kun on rehellinen itselle, on sitä myös muille. Rehellisyys alkaa itsestä.

Muistetaanpas tämä kaikki, eiks niin?

Jos kuvittelet henkisyyden olevan pelkkää ihanuutta, enkelitomuissa ja pilvilinnoissa lillumista, niin olet edelleen egon harhakuvissa. Tätäkin syvemmälle henkisyyden harhojen läpi on mentävä.

Rohkeutta vaaditaan, jotta voimme nähdä Itsen kaikkien kulissien ja paskakerrosten läpi.

Prosessi on tarpeellinen, sillä mikään eikä kukaan saisi rajoittaa todellista luontoasi. Et ole mikään mielesi luomuksista.

Henkinen kasvu tähtää parempaan itsetuntemukseen ja Itsen todellisen luonnon oivaltamiseen.

Jotta tämä todellinen Itse löytyy, Se Joka On Aina Ollut, on meidän tultava tietoiseksi egostamme ja sen pelistä, sekä kaikesta mikä himmentää ja rajoittaa todellista Itseä.

Pohjatyön tekeminen on tarpeen. Henkisyydessä perustukset on hyvä olla kunnossa, jotta niiden päälle voidaan rakentaa kestävämpää ja korkeamman tietoisuuden omaavaa Itseä.

Tässä puhdistustyössä, egon perustuksien riisumisessa, rapa sitten lentää. Kivaa ei ole. Heikommat kääntävät kelkkansa ja juoksevat karkuun. Ego pistää hanttiin kaikin voimin.  

Egon mokomat reaktiot voivat tulla täysin puskista.

Riemastuttavaa, kun sen oivaltaa.

Itsehän tätä mahtavuutta toivoin. Näille tapauksille voi vaan nauraa, sillä huvittavaahan se on. Meidän egopeli on tällainen.

Todellakin jatkan tehokuuria antaen egolle kyytiä. Suunta on selvästi oikea.

Muistakaa ihana valot, että matkaa ei tarvitse taivaltaa yksin. Aina on apua saatavilla.

Egosta ja sen lukuisista draamaesityksistä huolimatta, olemme rakkauden arvoisia. Ihan jokainen. 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Miellyttää tai ei

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Pääsiäismunat munankuorimosaiikilla

Pääsiäismunat munakuorimosaiikilla. Pääsiäinen lähestyy. Onko rairuohot kylvetty? Me aloitimme pääsiäisaskartelut jo hyvissä ajoin. Laadimme sinulle ohjeen, miten voit itse tehdä keväisen kauniita pääsiäismunia koristeeksi. Kananmuonankuori

Lue lisää »
Luova Valo

Minuuden harha

Ihmisenä rakennamme todellisen itsen ympärille rooleja ja naamioita koko elämämme ajan. Kuin varkain, huomaamattamme olemme tulleet luoneeksi minuuden harhan. Tämä egon rakennustyö alkaa ensimmäisestä hengenvedostamme

Lue lisää »