Oranssivihreät tuli-vesilohikäärmeet tuovat meille viestiä. Ihana viesti olikin – odota odottamatonta. Tuli edustaa toiminallisempaa energiaa ja vesi heittäytymistä virtaan – flowssa olemista.

Miksi meidän pitäisi junailla ja järkeillä asioita tapahtuvaksi mielemme mukaan, kun emme useinkaan tiedä asioiden koko kuvaa.

Voisimme aidosti vain heittäytyä vapaalle ja luottaa, luopua kontrolloivasta tarpeesta vaikuttaa joka asiaan. Asiat tapahtuvat aina korkeimmaksi parhaaksemme.

Kyllä kaverit tietävät, mikä meille on parasta ja mikä hyväksi kasvumme kannalta.

Turhat järkeilyt, kontrollintarve ja asioiden junaileminen omaan haluttuun suuntaa on kovin rajallista. Toisin kuin saatat olettaa, ne eivät välttämättä vie sinua ihanteellisinta lopputulosta kohti.

Olet muutoksen pyörteessä. Muutos voi olla hienoista tai kunnolla ravistelevaa. Joka tapauksessa suunta on oikea. Olet astumassa uudistuneeseen linjaukseen korkeamman olemuspuolesi kanssa.

Sisäinen työskentely on kantanut hedelmää ja olet saanut puhdistettua ja vapautettua vanhaa taakkaa harteiltasi. Jatka vain matkaa ystävämme.

Sisäinen työ on tarpeen, minkä tiedätkin nyt. Se on auttanut sinua nousemaan siivillesi – vapauttaen. Samalla vapauttava virtaus avaa sinua käyttämättömille voimavaroillesi ja lahjoillesi.

Kukoistuksen aikaa monella tapaa.

Kasvunihmeitä voit nähdä ulkoisen maailmasi näyttämöillä luonnon puhjetessa vehreyteen. Yhtälailla sisäiseen maailmaasi on herännyt kasvunalkuja.

Idätetyt siemenet kohoavat ravinteikkaasta sydämesi maaperästä. Versot ovat kasvaneet huolellisen hoitamisen ansiosta.

Muutos tuo uutta ja luo perustaa uudistuneelle sinälle. Tosiolemuksesi nousee esiin ja olet valmis keräämään huolella hoivatut taimesi ja luomaan uusia polkuja, mahdollisuuksia toimia ja palvella suurempaa joukkoa.

Uudet alut ja taimet voivat tarkoittaa uusia tehtäviä, unelmien toteutumisia tai muita mukavia yllätyksiä, joita et ehkä osannut edes arvailla.

Odota odottamatonta.

Olivatpa muutokset hienoisia tai rytinän kanssa tulevia, vievät ne sinua eteenpäin kasvusi tiellä.

Ole valmis nauttimaan ja iloitsemaan onnistumisista ja myös palkitsemaan itsesi. Uurastuksesi ja työsi ovat tuottaneet tulosta ja voit hyvillä mielin nauttia ja vastaanottaa kaikki se hyvä, mitä sinulle tarjotaan.

Tutustu paremmin myös leikkisään puoleen itsessäsi. Sisäinen lapsi tahtoisi sinun leikkivän ja iloitsevan enemmän.

Leiki ja ilo tulee sen mukana. Ilo on korkeaa energiaa, joten ethän unohda iloita. Leiki ja ole leikkimielinen. Aikuinenkin saa heittäytyä vapaalle ja olla lapsi.

Rohkeasti käy ilon kautta ja naura. Naura paljon. Huomaat, kuinka se vapauttaa ja tekee tilaa uudelle.

Uuden kynnyksellä. Odota odottamatonta.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makramee seinävaate

Makramee seinävaate valmistui yhteisprojektina. Meillä molemmat solmeilee. Mies on myös koukuttunut solmeilusta ja huovutuksesta. Meillä hommat menevät sillä tavalla ristiin, että mies tekee lähes samoja

Lue lisää »
Makrameekala
Hetki luovuudelle

Makramekalat

Hei lukijani. Miten pääsäinen meni? Mä en liikkunut koko pääsiäisenä yhtikäs minnekään. Linnottauduin neljän seinän sisälle katsomaan Suurta keramiikkakisaa ylen areenasta. Musta on ihana katsoa

Lue lisää »