Et ole yksin. Sinua tuetaan.

Elämääsi toivotaan pelkkää hyvää. Olethan valmis vastaanottamaan kaiken sen hyvän elämääsi, jota sinulle nyt tarjotaan?

Olet rajattoman rakkauden suojeluksessa ja matkaasi tuetaan.

Läpi elämien olet auttanut ja antanut itsestäsi. Pyyteetön rakkautesi ja palvelusi on pantu merkille.

Avaa rakas sydämesi ja vastaanota kaikki ne siunaukset, joita sinulle tarjotaan. Avoin ja vastaanottava sydän on tie onneen ja menestykseen.

Tiellesi saatetaan johdattaa uusia ihmissuhteita tai Valonauttajia, jotka ovat valmiita työskentelemään kanssasi.

Myös uudet ideat ja mahdollisuudet ovat tilaisuuksia kohentaa runsauttasi. Ethän sulje mitään pois?

Ihmeet ja onnenpotkut ovat moninaiset, eivätkä ne tule aina siinä muodossa kuin järkeilet tai mielesi tahtoo niiden tapahtua.

Varaudu onnekkaisiin yllätyksiin ja iloisiin tapaamisiin. Jälleennäkemisen riemu on rajatonta kuin kohtaisi vanhan tutun. Valon joukoissasi on vanhoja tuttuja, joita olet kohdannut. Tunnistat kyllä, kun sellaisen kohtaat.

Huolenpitosi, myötätuntosi ja rakkautesi on ollut rajatonta. Tästä valotyöstä olet ansainnut kaiken hyvän, mitä tulevina viikkoina saatat kohdata. Pidä katseesi kirkkaana, sydämesi vastaanottavana ja salli hyvä tulla luoksesi.

Sinut on johdatettu tähän hetkeen elämässäsi ja sielunvaelluksesi aikana. Tämä hetki on se hetki, joka on ihmiskunnan kannalta kaikkein tärkein.

Valonauttajasi ovat kanssasi auttaen sinua toteuttamaan tehtävääsi. Olet yksi meistä. Olet Maan suojelija. Olet sitä aina ollut. Rakkautesi on rajatonta ja se sulattaa sydämiä.

Toisinaan tehtäväsi on saattanut tuntua sinusta taakalta. Taakalta ja liialta vastuulta ottaaksesi sitä vastaan. Rakas, olet pärjännyt hyvin. Olet tehnyt hyvää työtä ja saanut paljon aikaan esimerkilläsi, valollasi ja rakkautesi voimalla.

Kaikki on mennyt hienosti. Nyt on sinun vuorosi vastaanottaa hyvää itsellesi. Ole kiitollinen ja siunaa kaikki mitä olet saanut ja tulet saamaan.

Kokonaisuuden kannalta olet tärkeä osa. Työtäsi autetaan ja tuetaan Valon maailmoista. Jatka vain rohkeasti eteenpäin sinä ihana Valonsoturi.

Rakkautesi on vahvin kantamuksesi. Rakkaus selättää aina pelon ja riidanhalun. Rakkaus on taikavoima, käytä sitä.

Kuljemme kanssasi suojaten kulkuasi ja tehtävääsi Maassa. Olet yksi niistä ikiaikaisista vanhoista, joka tuli Maahan tätä hetkeä varten. Olet meille rakas.

Ota rakkautemme vastaan ja nauti aikaansaannoksistasi. Kaikki hyvä palvelee aina valoa ja Korkeinta rakkautta. Askeleesi ovat merkattuja ja jokainen askeleesi on turvattu Valon ja Rakkauden antimin.

Luota sydämesi valoon, rakkauteen ja visioon sisälläsi. Palvele ja tule palvelluksi.

Sinua rakastetaan. Olet yksi meistä.

 

 

Korttipakka: Rebecca Champbell: Work your light. Kortti: Keepers on the Earth: You are not alone. Ancient ancestors stand beside you.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luovuus on kaunista

Sinulla on luovia lahjoja ja taiteellista silmää. Ilmaise itseäsi vapaasti ja avoimesti luovuutesi avulla. Luovuus on kaunista. Tunteiden ilmaiseminen luovuuden avulla on tehokas keino puhdistaa

Lue lisää »