Oma ääni kuuluville

On aika tulla esiin luolastasi ja puhua omaa totuuttasi.

Teillä jokaisella on oma yksilöllinen tapananne ilmasta Henkeä teissä. Voitte levittää valoanne ja viisauttanne toisillenne. Näin autatte itseänne ja koko planeettaanne.

Teidän on tärkeä oivaltaa, että oman äänenne ilmaiseminen on tärkeimpiä tehtäviänne ihmisyydessä. Jokaiselle teillä on ainutlaatuinen tapanne ja äänenne ilmentää Jumaluutta kauttanne.

Korkein Itse ohjaa jokaista, ja teidän on tultava tästä tietoisiksi.

Se ei ole mielenne eikä egonne, joka ohjaa toimintaanne, vaan Pyhä Henkenne – Jumala teissä. Jumala luo ja ilmentää Itseään kauttanne.

Tässä jokainen on avainasemassa, sillä kannatte sisällänne omaa valoanne ja viisauttanne, jonka vain te voitte jakaa ja antaa maailmaan. Täten jokainen teistä on osa suurempaa kokonaisuutta.

Turha piilottelu ja itsensä vähättely pitää teidät suljettuna mielenne luolastoon.

Maailma ja sen ihmiset tarvitsevat valoanne ja viisauttanne. Astukaa ulos pelkojenne vankiloista ja mielen tunkkaisista luolastoista.

On aika astua esiin, antaa valonne loistaa ja viisautenne kuulua.

Jokaiselta löytyy elettyä elämää ja sen kartuttamaa tietoa, taitoa ja viisautta jaettavakseen. Elämänkokemuksenne tuomaa pohjaa hyödyntäen, voitte ammentaa viisautta ja jakaa sitä muille.

Tässä ajassa useampaa teitä herätellään ja kannustetaan astumaan ulos ja esiin. Sallikaa Itsenne olla sitä mitä Olette. Puhukaa omaa totuuttanne.

Ne, ketkä kuulevat ja näkevät viestinne, ovat heitä, joita voitte auttaa. Teidän viisaudellenne ja näkemyksillenne on nyt tarvetta. Rohkeasti esiin puhumaan ja ilmaisemaan omaa totuuttanne.

Ne ketkä resonoivat viestinne ja totuutenne kanssa, löytävät teidät.

Jokaisella on oma tapansa ilmentää Luojaansa. Toinen ilmentää viisauttaan ja sanomaansa maailmaan ja sen ihmisille kirjoittamalla, toinen maalaamalla ja kolmas tanssii tai laulaa.

Mikä onkin sinun tapasi, tuo se esiin ja luota siihen, että yleisösi löytää sinun äänesi ja sanomasi.

Kaikki te olette tärkeitä ja arvokkaita. Kaikki te osaatte ja voitte auttaa ihmiskuntaa, planeettaa ja sen eläviä olentoja.

Nyt, kun teitä on herätelty, on myös aika astua esiin, tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Mitä vielä odotatte?

Toimikaa ystävät rakkaat. Luola-ajat ovat ohitse ja on tullut aika näyttää maailmalle ja ihmisille kuka sinä olet ja mihin olet kykenevä.

Katso. Tätä varten tulitte ilmentämään Itseänne ja Olemaan se joka Olette. Olette valo ja viisauden ääni.

Nyt sanoista tekoihin. Selkä suorana, pää pystyssä ottakaa rohkeat askeleenne. Valo ja rakkaus ovat mukananne. Luottamus vahvistuu jokaisen askeleen myötä. Huomaatte, että olette juuri siellä missä teidän kuuluukin olla, tehden asioita, jotka ovat sydämenne kutsumus.

Sydämen toiveet ja sielun viisaudet vievät perille. Maailma ihmisineen tarvitsee nyt totuudenpuhujia ja Valonlähettiläitä, jotka nousevat esiin tuoden viisautensa muiden jaettaviksi.

Sinä olet Valo ja Viisaus. Valosi kasvaa sitä mukaan, kun toteutat sydämesi ja sielusi kutsumusta.

Nyt rohkeasti esiin ilmentämään Itseäsi niillä tavoilla, jotka tuntuvat sinusta luontevilta. Toimintaasi odotetaan. On aika toimia.

Korttipakka: Rebecca Champbell: Work your light. Kortti: Share your voice: Come out of the cave. Persecution. Expression.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Makramee
Hetki luovuudelle

Makramee lehtiä

Näyttäviä makramee sulkia näkee käytettävän paljon niin seinävaatteissa kuin korvakoruissakin. Me teimme samalla periaatteella lehtiä. Teitpä sitten lehtiä taikka sulkia, näihin pieniin makramee töihin saa

Lue lisää »