Sisältäsi löydät ikuisen valon lähteen. Valon, joka on suunnattoman kirkas. Rajoittunut mielesi ei kykene näkemään loistoasi.

Lopeta yrittäminen, sillä se ei toimi.

Mitä tulet löytämään hiljaisuudessa on se, että olet se, joka on aina ollut. Olla, olemisen tila. Istut hiljaa Olen tietoisuudessasi tiedostaen, että sinä todella Olet.

Et ole koskaan ollut irrallinen, etkä erillinen. Olet kaiken aikaa kotonasi. Vain mielesi loi näytelmän, joka pyörii filminauhana elämäsi unessa.

Herää! Sinä löydät Itsen sydämesi lähteestä istumassa. Olet sulautuneena Häneen, joka on Yksi. Sinä olet Yksi. Me olemme Yksi.

Erillisyyttä ei ole. Ei ole montaa kuulijaa. On vain Yksi, joka katsoo näennäisesti mielen monien silmien läpi. Hän näkee kaiken. Hän kokee kaiken. Sinä Yksi toimit Hänen kauttasi.

Ole, niin kuin olet aina ollut.

Kerää romppeesi ja käy valosi lähteelle. Istu hiljaa lootuskukkasi keskuksessa ja lennä vapauttavin siivin Kaikkeuden taivaalla.

Siemaise virvoittava nektari valosi merestä. Herää. Muista kuka Olet.

Et ole kukaan, etkä mitään, ja Olet kaikki. Et ole mielesi luomus. Olet SE, joka on aina ollut.

Olen SE. Olen, joka on läsnä jokaisessa henkäyksessäsi, jokaisessa tuulen tuiverruksessa, sateen pisarassa, jokaisessa olemuksesi osassa.

Herää. Herää.

Muista minut. Muista, kun eniten epäröit ja poukkuroit purtesi kanssa elämäsi aallokossa. Jokaisen sateen pieksämässä ohikulkijassa näet vain Itsesi.

Itse, Olen, on aina läsnä. Et vain suostu katsomaan, näkemään, joka ON ja odottaa, että suuntaat katseesi sisimpääsi.

Löydä portti sydämeesi ja käy portista. Taivasten valtakunta on tykönäsi.

Ole. Ole hiljaa. Istu kanssani. Mehän olemme Yhtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 39

Kiitollisuus avaa sydäntä juuri sen verran kuin sallimme.   Mitä enemmän löydämme kiitollisuuden aiheita elämästämme ja arjestamme, sitä enemmän kiitollisuuden energia meissä kasvaa.  Kiitollisuus kasvaa kiitollisuudessa.

Lue lisää »
Luova Valo

Sydämessä soi rakkaudensävel

Mitäpä tuumaisit, jos sydämessäsi soisi aina rakkaudensävel? Pysähdy. Kuuntele sydäntäsi. Sydämessä soi rakkaudensävel. Mistä sydämesi sinulle laulaa? Mitä sydämesi tahtoo sinun kuulevan? Ole rakkaus. Tunne

Lue lisää »