Sisältäsi löydät ikuisen valon lähteen. Valon, joka on suunnattoman kirkas. Rajoittunut mielesi ei kykene näkemään loistoasi.

Lopeta yrittäminen, sillä se ei toimi.

Mitä tulet löytämään hiljaisuudessa on se, että olet se, joka on aina ollut. Olla, olemisen tila. Istut hiljaa Olen tietoisuudessasi tiedostaen, että sinä todella Olet.

Et ole koskaan ollut irrallinen, etkä erillinen. Olet kaiken aikaa kotonasi. Vain mielesi loi näytelmän, joka pyörii filminauhana elämäsi unessa.

Herää! Sinä löydät Itsen sydämesi lähteestä istumassa. Olet sulautuneena Häneen, joka on Yksi. Sinä olet Yksi. Me olemme Yksi.

Erillisyyttä ei ole. Ei ole montaa kuulijaa. On vain Yksi, joka katsoo näennäisesti mielen monien silmien läpi. Hän näkee kaiken. Hän kokee kaiken. Sinä Yksi toimit Hänen kauttasi.

Ole, niin kuin olet aina ollut.

Kerää romppeesi ja käy valosi lähteelle. Istu hiljaa lootuskukkasi keskuksessa ja lennä vapauttavin siivin Kaikkeuden taivaalla.

Siemaise virvoittava nektari valosi merestä. Herää. Muista kuka Olet.

Et ole kukaan, etkä mitään, ja Olet kaikki. Et ole mielesi luomus. Olet SE, joka on aina ollut.

Olen SE. Olen, joka on läsnä jokaisessa henkäyksessäsi, jokaisessa tuulen tuiverruksessa, sateen pisarassa, jokaisessa olemuksesi osassa.

Herää. Herää.

Muista minut. Muista, kun eniten epäröit ja poukkuroit purtesi kanssa elämäsi aallokossa. Jokaisen sateen pieksämässä ohikulkijassa näet vain Itsesi.

Itse, Olen, on aina läsnä. Et vain suostu katsomaan, näkemään, joka ON ja odottaa, että suuntaat katseesi sisimpääsi.

Löydä portti sydämeesi ja käy portista. Taivasten valtakunta on tykönäsi.

Ole. Ole hiljaa. Istu kanssani. Mehän olemme Yhtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 51

Aina on niitä, jotka matkivat muita ja heidän tekemisiään. He kuitenkin unohtavat erään tärkeän asian, nimittäin sen, että  työ ei silloin ole 100 % sinun.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Ornamentti vanhasta kirjasta

Ornamentti vanhasta kirjasta. Vanhoista kirjoista voi tehdä vaikka mitä. Aiemmissa postauksissa näytimme sinulle, miten vanhan kirjan sivuista voi valmistaa paperipillejä himmeliä varten. Jatkamme vanhojen kirjojen

Lue lisää »