Kortin sanomakin sen kertoo. Puhdistumista ja vapautumista kaikesta turhasta, joka ei enää palvele meitä.

Nyt on tärkeä kiinnittää huomiota oman valotasonsa ylläpitämiseen, aika-ajoin puhdistaa omat energiakenttänsä, olemuksensa ja kotinsa matalammista energioista.

Violettiliekki ja sen eri muunnokset ovat aina hyviä tai sitten voimme vaikkapa kutsua tulilohikäärmeet auttamaan. Keinojahan löytyy vaikka millä mitalla, jokainen varmasti löytää omansa.

Me kaikki voimme itse aina vaikuttaa omaan olotilamme, siihen mitä kannamme mukanamme ja mistä päästämme irti. Valinta on meidän.

Mitä kortin sanoma sinulle kertoo?

Voit aina kuulostella mitä kortti sinulle kertoo. Kannustan ja suosittelen sinua kuuntelemaan omaa johdatustasi.

Tämän viikon viesti menikin laajempaan kokonaisuuteen. Yhtälailla sanoma koskee jokaista yksilötasolla.

Tämän viikon viesti:

Maailmassanne on juuri nyt menossa puhdistuksen aalto. Ihmiskuntana käytte läpi puhdistumisen aikoja. Tämä koskee jokaista teitä, niin ihanaa ja kaunista planeettanne kuin jokaista elävää olentoa maan päällä.

Käytte läpi henkilökohtaisella tasolla avautumista ja puhdistumista kukin yksilöllisellä tavallaan. Puhdistuminen vanhoista toimimattomista malleista ja kuvioista on tarpeen.

Aika voi tuntua sekavalta. Joitakin teistä saattaa pelottaa ja pelko kalvaa mieliänne. Täten sanomme. pelkoon ei ole tarvetta. Teillä on aina kaikki hyvin.

Puhdistumisen jakso on tarpeen kehityksenne kannalta. Olette saavuttaneet kriittisen pisteen ja nyt teidän on suunnattava rakkaudellinen katseenne tulevaan uuteen kultaiseen aikaan.

Tämä läpikäymänne ajanjakso puhdistaa olemuksenne. Se karistaa harteiltanne ne ikivanhat uskomukset ja virheelliset ohjelmoinnit, joita kannoitte pitkään mukananne. Nämä mallit ja kuviot ovat tulleet tiensä päähän.

Teillä on nyt mahdollisuus luoda uutta. Uutta, kaunista, rakkauteen perustuvaa uuden aikakauden maailmaa. Jokainen tekee tehtävänsä. Jokainen teistä saattaa loppuun oman puhdistuksen ja nousee korkeampaan taajuuteen.

Kaikki on hyvin. Rakkaudessa olette vahvoja.

Olkaa armollisia ja sallikaan armon laskeutua.

Ihmismielissänne oletatte tämän olevan rangaistus jostakin. Voimme vakuuttaa ja lempeällä rakkaudella teille kertoa, kaikki on hyvin. Olette rakastettuja ja rakkauden arvoisia.

Teitä ei rangaista mistään. Vain egomielenne tekee sen. Rankaisette itse itseänne.

Rakkaat, ettehän anna egonne maalailla uhkakuvia? Ne eivät ole totta. Sivuuttakaa kaikki pelkopohjaiset ajatuksenne.

Avatkaa sydämenne rakkaudelle. Rakkaus puhdistaa ja parantaa haavanne. Ottakaa tämä ajanjakso lempeydellä vastaan. Olkaa varmoja siitä, että rakkaus on parantava.

Tehkää sisäinen työnne henkilökohtaisella tasolla niin, että rakkaus kulkee aina jokaisella askeleellanne, jokaisessa ajatuksessanne mukana.

Rakastakaa niin paljon, että lopulta olette itse rakkaus.

Rakastamme teitä. Jokaista.

Korttipakka: Doreen Virtue: Ascented masters. Kortti: El Morya: Clear and shield your energy.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutusta oppimassa

Hei rakas lukijani. Mitä sinulle kuuluu? Mitä olet oppinut? Olin viime viikonloppuna huovutusta oppimassa ihan mukavasti kotoa käsin. Elenan webbinaari huovuttamisesta sai aikaan sen, että

Lue lisää »