Tiesitkö, kuinka janoisia olemme rakkaudesta? Janoamme rakkautta. Silti niin usein itse sabotoimme rakkauden, joka olisi luoksemme saapumassa.

Tänään kirjoitan sinulle jälleen rakkaudesta. Meillä jokaisella on rakkauden jano tai nälkä, jota emme saa kovinkaan hyvin tyydytetyksi.

Me kyllä haaveilemme elämää suuremmasta rakkaudesta ja huhuilemme rakkauden perään.

Ja, kun rakkaus vihdoinkin kolkuttelee ovellesi, et ole valmis avaamaan itseäsi täydesti rakkaudelle ja ottamaan sitä avosylin vastaan.

Etsimme janon uuvuttamina rakkautta, joka täyttäisi meidät, saisi meidän kukoistamaan ja elämään rakkaudessa joka ikinen päivä. Etsimme loputtomalla vimmalla rakkautta, joka eheyttäisi meidät ja kylvettäisi meitä rakkauden tulessa.

Etsimme ja etsimme täydellistä kumppania ja rakkautta, vaikka rakkaus on kaiken aikaa ollut luonamme.

Rakkaus ei etsi eikä hae, vaan se ON, sitä, mitä se on – RAKKAUTTA.

Meidän ihmisten rakkaus on pitkälti ehdollistettua, egosta kumpuavaa rakkautta, joka oikeastaan ei ole edes rakkautta, vaan pelkoa. Pelkoa, kohdata rakkaus Itsessä. Pelkäämme heittäytyä rakkauteen ja rakastetun käsivarsille.

Janoamme ikuista rakkautta, kun samaan aikaan pelkäämme ja juoksemme karkuun pelkuruuttamme.  Egomielessä sepitämme tarinaa siitä, kuinka emme ansaitse rakkautta.

Meillä monella on arvottomuuden tunteita siitä, että emme ole rakastettuja tai rakastavia. Ettemme ansaitse rakkautta. Emme ole rakkauden arvoisia.

Vaikka rakkauden jano on melkoinen, emme siltikään uskalla antautua ja avata itseämme täydesti rakkaudelle. Janoamme rakkautta, ja niin usein työnnämme sen pois, verukkeena vain se, ettemme koe olevamme rakkauden arvoisia.

Etsimme ihanteellista sielunkumppania ja mitä lie kaksoisliekkejä. Kaksoisliekkisyyskin on vain new age henkisyyden muodostama egoharha.

Miksi meidän tulisi hakea täydellistä puoliskoamme, kaksoisliekkiä, koska se ON jo meissä. Sinä Olet Hän ja Hän on Sinä. Olette Yksi. Erottamattomat.

Minuun kaksoisliekkisyys ei ole koskaan oikein vedonnut. Se ei ole tuntunut oikealta totuudelta, jolle sydämeni olisi resonoinut.

Egomieli on käsitteitä täynnä.

Itse uskon siihen, että jokainen romanttinen ihmissuhde on siinä hetkessä oikea ja täydellinen, kasvun kannalta paras opettaja.

Mielestäni on turhaa haikailla kaksoisliekkien perään, kun ei sellaista ole. Se ns, kaksoisliekki, toinen kipinä on osa sinua. Ette te ole erillisiä. Olette Yksi.

Mitä etsit ja haet itsesi ulkopuolelta, sitä et tule löytämään. Hakea ja etsiä saa hamaan tappiin saakka, etkä löydä.

Miksi etsiä, kun rakkaus on ollut kaiken aikaa JO meissä. Rakkaus on sinussa. Riittää, että olet. Olemisen tila, josta olen täälläkin kirjoittanut, on olemista rakkaudessa, hetkessä.

Koska rakkaus on jo meissä, meidän on vain suunnattava huomiomme sisäänpäin, suunnattava katseemme sydämeen ja olla rakkaus.

Egomieli saa meidät kiireeseen ja liikkeeseen, sinkoilemaan sinne, tänne ja tuonne, täyttämään kalenterimme ja aikamme merkityksettömillä asioilla. Kun olennaisinta olisi vaan olla, sallia rakkauden olla ja ilmentyä kauttamme.

Jokainen joka on tähän maailmaan tullut, on tullut jollain tavalla oppimaan rakkautta – kasvamaan rakkaudessa.

Rakkauden oppiläksyt ovat jollain tapaa meidän jokaisen sielunsuunnitelmassa, ja siinä ihmisyys ja ihmissuhteet tarjoavat rakkauden oppiläksyille oivan kasvualustan.

Suorastaan mehevän maaperän. Usein se kärjistyy egon taistelutantereeksi, jossa vuoroin uhraudumme, puolustaudumme ja hyökkäämme.

Ihmisrakkaus voi olla parhaimmillaan upea ja antoisa kokemus, josta molemmat puoliskot saavat rakkauden janonsa tyydytettyä. Rakkauden, joka kasvaa ja kukoistaa, sielut ravitsevat toinen toistaan, sammuttamatta tai tukahduttamasta toisen rakkautta taikka vapautta.

Sitäkään en ymmärrä, kun rakkaussuhde päättyy eroon, olemme heti egossamme pieksämässä suutamme, vihaamassa ja lietsomassa pelkoa ja hävitystä. Ego luo draamoja eronkin hetkellä.

En ymmärrä, miksi emme voi erota rakkaudessa?

Päästäisimme rakkaudessa irti ja vapaaksi toisemme. Voisimme vain kiittää toisiamme yhdessä vietetystä ajasta ja lempeästi rakkaudella toivoa toiselle hyvää.

Pitääkö heti kylvää vihaa ja haukkua toista?

Egossa emme näe omia puutteitamme ja virheitämme. Näemme toisen viat, mutta olemme paukapäinä sokeita näkemään omiamme.

Olen jo niin monet kerrat toitottanut sitä, että sanonpa vielä uudestaan…

Se minkä näemme toisessa, on meissä itsessä. Olemme peilejä toisillemme. Näemme toisen virheet, mutta olemme sokeita omillemme. Kääntyminen sisäänpäin auttaisi näkemään ainakin osan niistä.

On turha syyttää vain toista osapuolta.

Egon rakkaudessa rakkaus näyttäytyy kärjistyneenä ja tulehtuneena tantereena, jossa pelko on saanut jalansijan. Kun tähän vielä lisätään sisäisen lapsen rakkaudesta saamamme haavat ja kivut, on meillä vielä paljon opittavaa rakkaudesta.

Jokainen ihmissuhde jättää meihin jäljen.

Rakkaudessa saadut haavat ja nirhamat saattavat seurata mukanamme uuteen suhteeseen, jolloin olemme taas samassa noidankehässä. Mielestäni tämä seikka olisi tärkeä tiedostaa, ennen kuin olemme hyppäämässä seuraavaan suhteeseen.

Rakkauden jano ajaa meidän joskus kummallisiin ratkaisuihin. Silti, rakkaus on rajaton eikä se koskaan lopu kesken.

Miksi emme ihmisolentoina voisi rakastaa rajattoman laajasta sydämestämme ja tietoisuudestamme kaikkea ja kaikkia tasapuolisesti?

Ei rakkautta tarvitse pihdata ja säännöstellä. Rakkautta on aina riittävästi kaikille jaettavaksi.

Egomielessä annamme rakkautta jollekin tietylle ihmiselle enemmän kuin toiselle.

Ei se ole rakkautta.

Se on pelkoa, pelkoa, siitä, että rakkautta ei ole riittävästi, että rakkaus loppuu, jos annamme ja jaamme sitä täydestä sydämestämme. Se on pelkoa siitä, että jäämme itse ilman, jos rakastan ja levitän rakkautta itsestäni kaikkialle.

Jokainen meistä ansaitsee tulla rakastetuksi sellaisena kuin on.

Ihminen, joka ei hyväksy tai rakasta sinua sellaisena kuin olet, hän ei hyväksy eikä kykene rakastamaan edes itseään. Hän, on silloin valinnut pelon.

Pelko estää häntä kokemasta ja vastaanottamasta rakkautta, jota hän kipeästi tarvitsisi. Hän tahtoisi, että joku rakastaisi häntä. Mutta, jos emme rakasta itseämme, emme rakasta ketään toistakaan.

Suurinta rakkautta, mitä ihmisyydessä voidaan kokea, on rakkaus Jumalaa kohtaan.

Rakkaus Jumalaan, jota monet ihmiset pelkäävät kohdata. Suorastaan kavahdamme sitä, kun kuulemme Jumala sanan.

Sanan kuuleminen saa pelkoreaktion aktivoitumaan. Ego on kovasti peloissaan…

Herra Jumala, jos tuo ihminen nyt löytää Jumalan ja alkaa rakastamaan Häntä. Miten minun sitten käy?

Menetänkö jotain, jos rakastun Jumalaani ja antaudun täydesti Hänen syleilyynsä?

Ego meissä pelkää menetystä. Menetystä, joka on kuvitteellinen.

Niinpä rakkautta janoamme, ja silti pelkäämme rakkauden täyttymystä. Rakkautta, joka tuo meille onnen ja autuuden. Ikuisuuden suudelman, joka on Jumala meissä.

Puhun Jumalasta, koska se on minulle se ” The heppu ” – tietoisuus, joka on aivan kaikki. On täysi luontevaa käyttää Jumala nimitystä. Kun Jumalasta puhun, en tarkoita sillä hengellistä uskonlahkolaisuutta.

Jos pelkäät Jumalaa, voit yhtä hyvin korvata sanan sinulle sopivimmalla sanalla – mikä se sitten onkaan sinulle.

Olemme siis ihmisyyteen syntyneet oppiaksemme ja kasvaaksemme rakkaudessa. Teemme sitä arjessamme kukin tahoillamme sillä tavalla, kuten se on sielunsuunnitelmiimme kirjoitettu.

Rakkaus on niin laaja ja siitä riittäisi paljon sanottavaa. Olen kuitenkin kirjoittanut tänne useammankin jutun  rakkaudesta. Tällä kertaa kirjoitin rakkauden janosta, joka koskettaa jokaista meistä.

Kulkekaamme kohti rakkautta ja rakkauden tekoja. Ole rakkaus ja rakkaus on aina oleva kanssasi.

Ihanuutta rakkaat valonkantajat.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Rakkaus on kaunis

Rakkaus on vastaus kaikkeen

Rakkaus on parasta lääkettä

Rakkautta, rakkautta

Rakkaus on totuus

Rakkaus – kaiken täyttävä malja

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valorummutusta ja aatoksia matkan varrelta

Sattuneesta syystä satuin kuuntelemaan vanhempaa äänitystuotantoa, rummutusta ja totesin, että tämähän on aika hypnoottista ja transsinomaista. Näen itseni vaipuvan syvälle kuunnellessani tätä. Meno kiihtyy loppua

Lue lisää »
Luova Valo

Kyseenalaista kaikki

Vuosi on vaihtunut ja somekanavat pursuavat kaiken maailman vuosikanavointeja ja ennustuksia tulevalle vuodelle. Valtamedia levittää pelkoa. Ketä uskot? Kenelle annat voimasi? Kyseenalaista ihan kaikki. Kyseenalaista

Lue lisää »