Rakkaus – kaiken täyttävä malja

Rakkaus on kaiken täyttävä malja.

Nyt ovat pakkaset paukkuneet kunnolla. Rapsakka keli, silti kävelybaanalle tekee mieli. Maisema on niin henkeä salpaavan kaunista.

Huurteiset puut… kimmeltävä valkoinen lumi… upeat auringonnousut ja –laskut.

Maisema on satumainen ja taianomainen. Voi aistia, sielunsa silmin nähdä yksisarviset kuljeksimassa talvimaiseman kauneudessa, valkoisten huurrepuiden siimeksessä.

Ken uskoo, ja omaa leikkisän lapsenomaisen luonteen, hän näkee talven taian. Taikamaan, joka täyttyy ilosta ja riemusta. Leikistä yksisarvisten ja enkeleiden kanssa.

Tällaiset hetket sykähdyttävät.

Auringonlaskuissa ja –nousuissa on sielun syvyyksiin asti menevää pyhyyttä. Pyhyyttä, joka herättelee.

Yhtälailla kauneus koskettaa sydäntä. Sydän avautuu vastaanottamaan. Tuntemaan kiitollisuutta.

Jo kauniin maiseman katsominen tai sielun syvyyksiin asti menevän musiikin kuuntelu voi saada sydämen avautumaan. Ihminen saa kosketuksen Todellisesta olemuksestaan, Pyhyydestä joka On Korkein Itse.

Tämäkin kuva, kylänraitilta otettuna… tässä on sitä jotain…

Rakkaus, joka on aina ympärillämme. Sisällämme.

Emme koskaan voi menettää rakkautta. Vaikka ihmishahmoissa meistä voi toisinaan tuntua siltä, että olemme kadottaneet ja menettäneet rakkauden.

Ei, ei rakkautta voi menettää. Rakkaus on alati läsnä meissä. Me olemme Rakkautta.

Kyse on pikemminkin siitä, olemmeko valmiita elämään rakkaudessa. Jatkuvasti.

Miltä se mahtaisi tuntua, jos eläisit rakkauden tilassa kaiken aikaa?

Miltä se tuntuisi? Minkälaista elämää eläisit?

Mielesi saattaisi sanoa, ettei se ole mahdollista tai että se on liian hyvää ollakseen totta. Onko edes ” turvallista ” elää jatkuvassa rakkauden tilassa?

Ei se ole vain toiveajattelua tai kaukainen haavekuja tuolla jossain. Rakkaus on mahdollista just nyt.

On sinun asennoitumisestasi kiinni pidätkö rakkauden taajuutta yllä ja elät rakkauden todeksi joka ikinen sekunti. Sinä valitset, missä energioissa elämääsi elät.

Tiedätkö…

aloittaessani naputtelemaan tätä kirjoitusta, mieleni oletti kirjoittavan tyystin toisenlaisen kirjoitelman. Niin mieli toimii. Se olettaa aina jotain.

Kävi niin, että minun oli antauduttava intuitiiviseen ohjaukseen ja naputeltava taas kerran sananen rakkaudesta ja sen tärkeydestä.

Vuoden alkukuukaudet ( oikeasti ajalla ei ole merkitystä ) ovat siitä erikoista aikaa, jolloin rakkaus kosketta mua syvältä. En tiedä, mistä se tarkkaan ottaen johtuu.

Liekö taivaan tähtimerkit ja planeetat siinä asennossa, että aimoannos rakkausenergiaa tulvii elämääni ja saa mut rakkauden syövereihin.

Tunnen lepääväni Jumalani syleilyssä. Voimannun ja nautin rakkauskylvystä. Sydän avautuu. Voi vaan OLLA ja nauttia Kaikkeuden sylissä.

Rakkaus on voima, joka vahvistaa meitä, tekee meistä rohkeita. Niin tahdon uskoa.

Ei rakkaus ole heikkoutta, vaikka niin meille on saatettu opettaa. Ulkoa tulevan ohjauksen saattelemana aivopesty, että rakkaus olisi heikkoja varten. Ei.

Rakkaus on niin laaja, ettei meidän rajallinen sanavalikoimamme riitä edes kuvailemaan sitä. Ja, kuka se lopulta tulkitsee jotain? Mieli. Ego.

Rakkaus on rakkautta. Rakkaus on juuri niin laaja kuin sydämemme on. Rakkaus on kaiken täyttävä malja sisällämme. Se säteilee alati valoa ja rakkautta.

Miksi et kääntyisi sisään ja joisi Taivasten nektaria? Sydämesi nektaria.

Rakkaus, joka on avara ja parantava, anteeksiantava armonlähde, joka koskettaa niin syvältä, että se voi muuttaa ihan kaiken. Antaisitko sen tapahtua?

Mitä pelättävää sinulla? Sinähän Olet Rakkaus.

Rakkaus ei ole vain sitä, mitä voimme koskettaa ja nähdä silmillämme. Rakkaus on Kaikessa.

Näe rakkaus kaikessa ja kaikissa. Sinä olet Rakkaus Itse. Et koskaan voisi olla erillinen osa Hänestä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Rakkaus on kaunis

On vain yksi rakkaus

Kristallimalja – valomeditaatio

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

ARVONTA – on kirja-arvonnan aika

Heippa ihanat. Minulla on sinulle ihania uutisia. Nimittäin… on kirja-arvonnan aika. Sinulla on mahdollisuus voittaa Virkatut joulukoristeet kirja omaksesi kirjailijan nimmarilla varustettuna. Koska olen intohimoinen

Lue lisää »
Luova Valo

Sydämessä soi rakkaudensävel

Mitäpä tuumaisit, jos sydämessäsi soisi aina rakkaudensävel? Pysähdy. Kuuntele sydäntäsi. Sydämessä soi rakkaudensävel. Mistä sydämesi sinulle laulaa? Mitä sydämesi tahtoo sinun kuulevan? Ole rakkaus. Tunne

Lue lisää »