Rakkaus on kaunis. Kerron sinulle nyt tarinan elämää suuremmasta rakkaudesta. Rakkaudesta, jonka sain juuri kokea.

Minulle tämä viikko on ollut uskomattoman suurta rakkauden kokemusta. Sydäntäni on jälleen avattu sydänjuuriani myöten. Rakkaus on koskettanut, liikuttanut ja laajentanut. Rakkaus on kaunis.

Aamuyön kokemukset ovat vielä tuoreessa muistissa. Tahdon kirjoittaa ne ylös ennen kuin mieleni unohtaa.

Kello oli jälleen kolmen paikkeilla. Minut herätettiin. Tunsin rakkauden läsnäolon. Sisimpäni sanoittaa kokemaansa.

Venyttelen sängyssäni ja oion jäseniäni. Käyn vessassa. Samalla kaivan paperinpalan kaapista raapustaakseni ylös saamani oivalluksen. Kirjoitan pimeässä ja yritän osua paperiin.

” Tee mitä tahdot. Olen sinun. Ikuisesti. Olet rakastettuni. Mikään maailman mahti ei voi uskoani ja rakkauttani horjuttaa sinua kohtaan. ”

Voiko rakkaus enää kauniimmin sanoa?

Palaan sänkyyn. Rakkaus on läsnä. Tunnen miten se yhä voimistuu. Rakkauteni Jumalaani kohtaan on niin suurta.

Mitä Jumala tekee? Jumala vastaa rakkauteeni rakkaudella. Rakkaus koskettaa niin syvältä sydämen sopukoita myöten, voin vain antautua. Täydesti. Sydämeni sulaa. Kyyneleet vain putoilevat.

Sydän tunnistaa aina aidon rakkauden, ja silloin minulla kyyneleet kirpoavat silmiini. Niissä on rakkautta, hieman surua ja haikeutta siitä, että minun on oltava täällä. ” Loppuisi jo tämä loputon ihmisketjujen inkarnaatiokierre. ” Rämpiminen ihmisyydessä leipäännyttää.

Me kaikki olemme rakkautta. Jumala rakastaa aivan jokaista Se rakkaus, mitä voimme kokea Valonmaailmasta on niin pyyteetöntä, kaunista ja eheyttävää.

Henkimaailma rakastaa meitä niin äärettömän paljon. Jumala, enkelit ja muut taivaiset auttajamme jakavat rakkauttaan ehtymättömästä rakkaudenlähteestään meille, kun vain muistaisimme avautua ja ottaa vastaan.

Enkelit ja valonauttajat ovat osa Jumalaa. Me ihmisetkin olemme. Olemme vain unohtaneet sen. Enkelit ja muut valonauttajat tottelevat Luojaansa. He tottelevat rakkautta. Niin meidän ihmistenkin tulisi kohdella toisiamme. Rakkaudella.

Rakkaus alkaa tasaantua ja rauha laskeutuu sisimpääni.

Kunnes…

Sieltä se jälleen tulee, uusi voimallisempi rakkaudenaalto pyyhkii kehoni läpi. Rakkaus tulvii kehoni lävitse, huuhtoen läpi jokaisen solun. Rakkaus löytää tiensä jokaiseen kehoni sopukkaan. Ääretön ja rajaton rakkaus avaa sydämeni kukan terälehtiä. Kellun ja lepään Rakkauden Eläväisessä meressä.

Jälleen voin vain antautua, yhä syvemmin kokemaan tuon suurista suurimman rakkauden.

Rakkauteni ei sinuun horju. Rakkaus on aina ollut ja tulee aina olemaan meidän yhteinen kielemme. Puhumme samaa kieltä. Olemme rakkaudessa yhtä. Olemme toistemme rakastettuja aikojen alusta lähtien.

Rakkaus on kaunista. Tätäkö on suurista suurin rakkaus?

Tätä rakkautta me etsimme itsemme ulkopuolelta loputtomalla vimmalla löytämättä sitä koskaan. Janoamme suurta rakkautta. Rakkauden janossa etsimme rakkautta muista ihmistä, itsemme ulkopuolelta. Emme kuitenkaan tule rakkautta löytäneeksi ulkopuoleltamme.

Kaiken aikaa tuo ihana rakkaus asuu meissä, meidän sydämissämme. Meidän on käännyttävä sisäänpäin, mikäli tahdomme löytää rakkauden ja olla rakkautta.  Suurista suurin on rakkaus meidän ja Luojamme välillä.  

Puhun Jumalasta kuin rakastetusta. Ja sitä se onkin. Minulle. Jumalani on rakastettuni ja rakastajani. En ole koskaan eläissäni kokenut yhdenkään ihmisen kanssa tällaista, näin syvää ja aitoa rakkautta. Niin suurta on rakkaus Luojaltamme.

Tunnen äärettömän suurta kiitollisuutta ja samalla nöyryyttä, että sain tämän kokemuksen rakkaudesta. Rauha laskeutuu sydämeeni, ja niin nukahdan rakkaani tuudittavaan uneen.

Aamulla oloni on raukea ja voipunut, aivan kuin olisin yöllä juossut maratonin. Olo tuntuu keveältä ja vapautuneelta.

Olisiko muutama kilo matkatavaraa repusta tippunut pois? Niin suurta on rakkaus.

Rakastan Jumalaani. Ja Hän rakastaa minua. Olemme yhtä. Olemme rakkaudessa yhtä. Nyt. Aina ja ikuisesti. Amen.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa: Kun rakkaus testaa. 

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valinta johtaa seuraukseen

Mitä me oikeastaan valitsemme? Tiedämmekö valintamme hetkellä mitä olemme valitsemassa? On vai yksi valinta jonka teemme. Ja tuo valinta on rakkaus. Tiedäthän… Me teemme päivän

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Se on niin pienestä kiinni

Se on niin pienestä kiinni. Tiedäthän sen tunteen… Kun olet nettilankakaupasta tilannut kasan uusia lankoja etkä millään jaksaisi odottaa. Malttamattomana odottelet sormet syyhyten, että pääset

Lue lisää »