Rakkaus on parasta lääkettä

Tässä ajassa, mitä nyt elämme, on monenlaista menossa. Käymme ihmiskuntana läpi muutoksentuulia. On pelkoa, hämmennystä ja epätietoisuutta tulevasta.

Ainoa vastaus kaikkeen on rakkaus. Pelko selätetään ja voitetaan rakkaudella. Vaikka ulkopuolellamme tapahtuisi mitä, voimme aina pysyä tyyneydessä ja rauhan olotilassa sisällämme. Valintamme on meidän.

Pysymällä rauhan ja rakkaudentilassa ilmoittamme ja julistamme Kaikkeuteen, mitä olemme valinneet ja päättäneet. Seisommeko valossa ja rakkaudessa vai annammeko mielemme vaeltaa kohti pelkoa ja epäilyksien vuorta?

Tässä ajassa zen mieli ja rakkaus ovat parasta lääkettä. Voisimme kaikki alkaa mantraamaan vaikkapa gaytri mantraa joka päiviä tunnin ajan kokonaista kuukauden.

Juuri tänään pohdin asiaa. Kuvitelkaa mitä voisimme tuolla saavuttaa?

Mantrailessa oma valotasomme nousee ja samalla tulemme tehneeksi arvokasta valotyötä koko maailman hyväksi. Hyvää palvelustyötä meille kaikille. Rakkaus on parasta lääkettä.

Nyt päästän tähtiauttajat ääneen:

On tullut aika muistaa todellinen olemuksenne. Juuri nyt teiltä kysytään rohkeutta pysyä sydämessänne. Rohkeutta ottaa rakkaus vahvemmin elämäänne.

Rakkaudella tarkoitamme pyyteetöntä, puhdasta ja rajatonta rakkautta, joka ylittää kansakuntienne ja mielenne rajoittuneet kahleet.

Rakkaus on ollut ulottuvillanne niin kauan, mutta olette unohtaneet, että olette tuo rakkaus. Rakkaus olet sinä, joka luet viestiämme, sinä, me kaikki olemme tuo rakkaus.

Tässä ajassa, jota nyt läpi käytte, on teidän ymmärrettävä jälleen tuo ihmeellinen rakkauden parantava ja eheyttävä voima.

Älkää peljätkö, silla rakkaus on kaikki mitä tarvitsette. Rakkauden voimalla voitatte pelot ja maailman myllerrykset.

Teiltä kysytään tahtoa ja rohkeutta muuttaa kulkunne suuntaa. Rakkaus on mahtavin työkalu, jota te ihmiskuntana pitkään piditte heikkoutena. Nyt rakkaus koskettaa, avaa sydämiänne, jotta näkisitte rakkauden korkeammat mahdollisuudet.

Te kyllä kaipaatte rakkautta. Monet teistä olettavatkin, että: ” rakastanhan minä. Kyllähän minä osaan rakastaa ja ottaa rakkautta vastaan. ”

Olkaapa rehellisiä itsellenne. Onko todella niin? Vai onko sittenkin niin, että rakkautenne on jossain määrin eksynyt matkallanne? Kenties rakkautenne ehdollistui ja siitä tuli vaihtokauppaa?

Olkaa rakkaudessanne rehellisiä ja avoimia. Kun uskoanne ja rohkeuttanne kysytään, pysyttekö silloinkin rakkaudessa?

Pelko on levinnyt keskuuteenne. Kollektiivinen mielenne syöttää teille informaatiota, joka ei ole koko totuus. Maailmanne on elänyt pitkään pelkoon pohjautuvassa informaatiossa. Näillä pelonsekaisilla ohjelmoinneilla kokonaisia kansakuntia ja ihmiskuntaa on ohjattu ja johdettu harhaan.

Kertaakaan ette ole kyseenalaistaneet. Olette sokeasti uskoneet.

Teidän silmiänne avataan ja sydämiänne käännetään näkemään totuus. Sallikaa sen tapahtua. Rakkauden voimalla voitatte pelot, sillä rakkaudesta kumpuaa uusi uljas maailma.

Kaikki mitä näette ympärillänne, nähkää se rakkauden silmin. Kaikki mikä ulkopuolellanne kuohuttaa mieltänne, antakaa sen olla sellaista kuin se on. Teidän ei tarvitse lähteä pelkoon ja hämmennykseen mukaan.

Kääntykää sydämeenne. Olkaa rakkaudessa. Sallikaa rauhan ja pyyteettömän rakkauden nousta sydämen kätköistä esiin. Antautukaa rakkauden marssiin, nouskaa vastarintaan pelkoa vastaan.

Pitäkää rauha ja rakkaus sydämissänne. Pysykää vahvana omassa valossanne ja rakkaudessanne, eikä teidän koskaan tarvitse pelätä mitään.

Muutoksen tuulet ovat totisesti puhaltaneet planeetallenne. Näette sen kaikkialla. Tästä me olemme teille puhuneet ja kirjoittaneet eri lähteittemme kautta.

Katsokaa nyt tuulia, jotka puhaltavat planeetallanne. Aika on tullut. Olette saattaneet yhden jakson taas päätökseen. Yhä useampia sydämiä avautuu, värähtelynne ja energianne kohoavat.

Muutos on aina hyvästä. Sallikaa sen täydesti tapahtua ja transformoitua olemukseenne.

Vastavoimat ovat aktiivisia, mutta uskomme ihmiskuntaan on horjumaton. Te pystytte. Te kykenette. Yhdessä olette vahvoja. Nouskaa taistoon kaikki uljaat valonsoturit. Kasvattakaa valoanne. Nouskaa rakkauteen. Pian häämöttää uusi aika.

Kultainen aika on pian täällä. Luottakaa. Uskokaa. Tehkää jokainen oma valontyönne henkilökohtaisella tasolla. Kasvattamalla omaa valoanne ja rakkauttanne, tulette auttaneeksi koko maailmaa.

Muutos on totisesti keskuudessanne ja nämä alkutahdin soinnit ovat esiinmarssinne uuteen aikaan. Tästä se lähtee Maan lapset.

Heräämisenne on käynnistynyt. Uudet ja vanhat tiedonjyvänne aktivoituvat. Dna.ne muuntautuu kantamaan korkeampaa taajuutta. Solunne valo on pyhää rakkauden ruokaa. Kehonne tervehtyvät. Teistä tulee elinvoimaisia ja terveitä.

Tämä voi kuulostaa uskomattomalta science fictionilta, mutta se on tulossa.

Tuntemanne vanhuudenvaivat ovat sairautta. Olette pitäneet sitä ihmishistorianne aikana normaalina vanhenemisena, joka kuuluu ikääntymiseen.

Vanheneminen ja sen tuomat rappeutumat ovat mielenne ohjelmointeja. Näin teille on uskoteltu vuosisatojen ajan. Te olette unohtaneet ja vaihtaneet jumallisen olemuksenne millin murto-osaan totuudesta siitä, mitä te olette.

Aika on muuttumassa. Tuulet puhaltavat. Nyt on aika toimia. Mitä teette, oi Maan ihmiset?

Sallikaa tapahtua sen minkä on tapahduttava. Kaikki on hyvin. On aina ollut ja tulee aina olemaan.

Pysykää rauhan ja rakkauden tilassa. Kääntykää sydämenne johdatukseen, ja ottakaa apua vastaan silloin, kun sitä teille tarjotaan.

Rakkaus on jälleen yhdistävä planeettanne ja sen ihmiset. Ihmiskunnalla on vielä toivoa. Olkaa rohkeita ja tehkää viisaita päätöksiä rakkaudella.

Teitä aina ja ikuisesti rakastaen,

Tähtisisaret ja  -veljet

Korttipakka: Lightstar: Macigal dimensions. Kortti: Awakening: Accient knowledge, memories, connection.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Olet yksi meistä

Et ole yksin. Sinua tuetaan. Elämääsi toivotaan pelkkää hyvää. Olethan valmis vastaanottamaan kaiken sen hyvän elämääsi, jota sinulle nyt tarjotaan? Olet rajattoman rakkauden suojeluksessa ja

Lue lisää »
Luova Valo

Kiitollisuuden voima

Onko kiitollisuus päässyt unohtumaan ja kiitoksen sanomisessakin olisi petrattavaa? Eipä hätää, voit aloittaa sen koska tahansa – vaikka nyt. Kiitollisuuden voima on voimallinen. Me ihmiset

Lue lisää »