Rakkaus on vastaus kaikkeen

Tuskin kerkesin kunnolla pakkaa sekoittamaan, kun kortti jo singahti suoraan syliini. Rakkaus.

Rakkaus, josta on niin moneksi. Meidän ihmisten maailmassa rakkaus usein esineellistetään ja fyysistetään turhankin usein. Asetamme rakkaudelle ehtoja ja teemme rakkaudella kauppaa.

Tietäkää, että se on vain mielemme, egomme luoma käsitys rakkaudesta.  Niin kauan, kun annamme egomme määritellä ja sanella rakkautta, saamme rakkaudesta hyvin rajallisen ja puutteellisen kuvan.

Kautta aikojen kaikki taitelijat, runoilijat, kirjailijat, kaikki luovat tyypit ovat ilmaisseet omalla tavallaan rakkauden syvintä olemusta. Itsekin olen sitä tehnyt. En tiedä voiko rakkautta täydesti edes sanoittaa ilman, että egomme astuu kuvioihin mukaan. Rakkaus on niin suurta ja mahtavaa, jota tuskin voi sanoittaa.

Rakkaus on kaikki. Rakkaus on niin laaja, että mielemme ei kykene sitä ymmärtämään. Silti, vaikka kuinka yritämme määritellä ja sanoittaa rakkautta ja sen kokemusta, jää se usein laihaksi.

Rakkaus on koettava. Rakkaus on kokemuksellinen tapahtuma, autuus, pyhyys, Pyhä hengen ilmentymä meissä, mikä meidän ilmaisumme sille onkaan.

Rakkaus, joka tulee suoraan Lähteestä niin puhtaana suoraan sydämeemme, niin että voimme vain vapautuneena ja antautuneena kellua tuossa Luojamme rakkauden lähteessä.

Toimikoon tämä alustuksena viikon aiheellemme  – rakkaudelle. Yksisarviset ja rakkauden enkelit astuvat nyt esiin:

Kaikkien kysymystesi taustalla on aina rakkaus. Se, mitä kysyt, se, mikä askarruttaa mieltäsi, on rakkaus. Rakkaus on vastaus kaikkeen.

On teistä itsestänne kiinni kuinka tietoisia olette rakkauden voimasta. Rakkaus tulisi olla koko elämänne. Rakkaus on se asia, joka tulisi kaiken aikaa olla elämänne keskiössä ihan kaikessa mitä olette ja teette. Vain rakkaus merkitsee.

Kaikki ajatukset ja teot pohjautuvat rakkauteen, kun sallitte rakkauden olla täydesti läsnä elämässänne.

Tuo ihana rakkaus, joka sulattaa jäiset sydämet, koskettaa ja avaa patoutuneet tunteet. Rakkauden vuolas virtaus ravitsee olemustanne.

Kutsukaa rakkaus itseenne. Olkaa rakkaus ja elämänne saa uuden kukoistuksen.

Rakkauteen pohjautuneet sanat ja teot ovat tärkeitä jo siksi, että silloin niissä puhuu teidän korkein olemuspuolenne, sielunne.

Sanat ovat pelkkiä sanoja, jos rakkaus puuttuu. Kaikki on energiaa. Sanoillanne, ajatuksillanne ja teoillanne on värähtely. Teidän on aika ymmärtää luomivoimanne voima. Vain rakkauteen pohjautuneet ajatuksenne, sananne ja tekonne merkitsevät. Silloin korjaatte luomistyönne runsaudellista rakkaudensatoa.

Rakkaus ei ole vain ihastumista, rakastumista ja intohimoa. Rakkaus on paljon enemmän kuin saatatte koskaan edes ymmärtää. Rakkaus on enemmän kuin pelkkää fyysisyyttä.

Rakkaus ulottuu kaikkialle. Sen uskomattomaan voimaan ja hellyyteen voi samaistua missä vain. Rakkaus on universaali kieli. Se ei ole vain teidän ihmisten keksimä tunne, vaan hyvin universaali käsite.

Ihmisminässänne annatte rakkaudelle vaikka minkälaisia määritelmiä. Te jopa estätte rakkauden luonnollista virtausta, samaan aikaan, kun hingutte ja janoatte rakkautta elämäänne. Te ihmiset asetatte rakkaudelle ehtoja, laaditte sääntöjä ja rajoitatte rakkauttanne.

Rakkautta ei voi kahlita eikä pakottaa. Rakkaus vain on. Rakkaus ei laadi sääntöjä eikä ehtoja. Rakkaus on vapautta. Rakkaus on rajatonta. Rakkaus on aina läsnä, kun vain kutsutte ja otatte sen arkeenne.

Rakkaus on voima, joka murtaa jään. Se saa paatuneimmankin sydämen kahleet murtumaan ja päästää vuosikymmenten jopa –satojen patoutumat vapautumaan.

Uskaltakaa ottaa rakkaus vastaan. Kutsukaa rakkautta ja rakkaus vastaa kutsuunne.

Rakkaus on luomisvoimistanne suurin. Avatkaa sydämenne ja löydätte rakkauden sisältänne.  Rakkaus on siellä ollut koko ajan odottaen teitä.

Rakastakaa itseänne. Rakastakaa itsenne ehyeksi. Rakastamalla itseänne ehdoitta opitte rakastamaan myös toisianne. Pyyteetön rakkaus ei odota vastapalvelusta. Se vain on, rakkautta. Puhdasta rakkautta. Varauksetonta rakkautta.

Teillä ihmisillä on vielä paljon opittavaa rakkaudesta ja rakkaudestanne. Keskitytte liikaa romanttiseen rakkauteen vaikka ihanaa sekin on. Rakkaus on paljon laajempi kokonaisuus, jota voisitte alkaa miettimään. Rakkaus on juuri niin laaja kuin sydämenne on.

Jos koette, että asetatte rakkaudelle ehtoja ja sääntöjä, on rakkaudessa vielä opittavaa. Jokainen kohtaamanne ihmissuhde opettaa teille rakkaudesta. Jokainen. Pankaa merkille kohtaamisista ihmisistä, minkä rakkauden oppiläksyn juuri tämä kohtaaminen teille tarjoaa.

Rakastamalla itseänne yhä syvemmin ja vahvemmin, luotte rakkaudellisen pohjan jokaiseen kohtaamaanne ihmiseen. Rakkaudellanne ei ole enää rajoja, vaan rakkautenne on vapaata. Rakkautenne virtaa vapaana kaikkialle ja kaikille.

Ah, tuo ihana rakkaus! Olkoon rakkaus jokaisena hetkenänne ensimmäinen asia, jonka muistatte. Rakkaudessa olette vahvoja ja rohkeita.

Ottakaa nyt vastaan rakkauden valosuihku, jonka teille tarjoamme. Avatkaa sydämenne vastaanottamaan rakkaus ja valo. Tallentakaa se jokaiseen soluunne. Antakaa rakkauden valonne loistaa olemuksestanne jokaisena hetkenä.

Maailma tarvitsee rakkautta. Olkaa rakkautta.

Rakkaudella,

Yksisarviset ja rakkauden enkelit

Korttipakka: Doreen Virtue: Magical unicorns. Kortti: Love: The answer that you´re seeking is love.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutettu kulho

Kerroin aiemmin osallistuneeni huovutus-aiheeseen webbinaariin. Huopataiteilija Elena kertoili ja näytti miten syntyy huopaliina ja lautanen / kulho huovuttamalla. Olihan sitä heti käytännön tasolla kokeiltava. Neljän

Lue lisää »