Rakkautta, rakkautta

Rakkautta, rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme. Rakkautta ei voi olla liikaa eikä sen merkitystä voi koskaan korostaa liiaksi.

Kun tuossa tunnustelin mistä aiheesta kirjoittaisin tai välittäisin valomaailman viestin, niin rakkaus sieltä vahvasti tulee läpi. Valomaailman rakastaa meitä kuulkaas niin paljon.

Me kyllä tunnistamme rakkauden energian, kun se tulee ja osuus sydämeemme.

Olen itse ollut hieman haikein fiiliksin, koska koti-ikävä on tullut niin voimakkaasti läpi viime aikoina. Ikävässäni tunnistan valtavan rakkauden määrän mitä he minulle lähettävät. Äärettömän puhtaan rakkauden. Vastinparini siellä lähettää rakkauttaan ja tukeaan. Snif.

Meillä ihmisillä on vielä paljon tehtävää rakkautemme kasvattamisessa. Tavalla taikka toisella olemme tulleet oppimaan lisää rakkaudesta ja kasvamaan rakkaudessa.

Pyyteettömän rakkauden alueella monella on vielä paljon tehtävää. Usein me oletamme, että olemme pyyteettömiä. Kun sitten tutkimme asiaa syvemmältä, huomaammekin, ettemme rakkaudessamme olleetkaan niin pyyteettömiä kuin aluksi oletimme.

Tehtäväsarkaa riittää.

Rakkauden oppiläksyä pääsemme opettelemaan joka hetki arkipäivän askareittemme keskellä. Syvällisempään työskentelyyn löytyy monia henkisiä työkaluja. Aina voi mantrailla vaikka myötätunnon mantraa: Om pani padme hum.

Käytettävissä on niin rakkauden enkelit, Arkkienkeli Samuel, rakkauden lohikäärmeet, ja monet muut Valonauttajat. Voimme kutsua heidät luoksemme rakkauteen liittyvissä asioissa.

Voimme aina lähestyä myös lähintä enkeliä, joka on suojelusenkelimme. Voimme uskoutua hänelle asiassa kuin asiassa. Hän tietää kenelle pyyntömme tarvittaessa ohjataan.

Ja, nyt rakkaudenviestiin tähtisisariltamme ja –veljiltämme:

Vielä jokin aika sitten elettiin erinäköisessä maailmassa. Vaikka tilanne on hieman muuttunut positiivisempaan ja valoisampaan suuntaan, yhä odotatte, että joku tulee näyttää teille tien.

Tie olette te itse. Jokaisen teidän on tehtävä itse valinta rakkauden ja pelon välillä.

Valintanne on rakkaus, mikäli tahdotte muuttaa elämäänne suotuisampaan suuntaa.

Mitä useampi teistä valitsee rakkauden, maailma ympärillänne muuttuu. Eteenne levittäytyy valoisa ja rakkaudentäyteinen tulevaisuus. Ei vain tulevaisuus, vaan Nyt -hetki, jossa elätte täydesti jokaisen rakkauden hetkenne.

Tietäkää, että aikaa ei ole, ettekä myöskään ole paikkaan sidottuja. Rajallinen mielenne näyttää syöttävän teille epätervettä informaatiota. Yhä useampi on uskonut valheita, joita egomielenne on sinnikkäästi teille syöttänyt.

Hengellä ei ole rajoja niin kuin mielellänne on. Henki teissä on vapaa kulkemaan.

Antakaa rakkaudelle mahdollisuus nostaa teidät pelkojen suosta. Olette rakkauden arvoisia. Ihan jokainen. Rakkautta on kylliksi aina kaikille.

Teidän on oivallettava, että vain rakkauden voimalla voitte voittaa eteenne tulevat haasteet ja nousta ihmiskuntana kohti Ykseyden aikaa.

Jokainen kallisarvoinen valinta rakkauden puolesta kannattaa. Vaikka pelottaa, tuo rakkaus teidät lähemmäksi todellista Luojanne rakkautta.

Hetkeäkään ei ole hukattavaksi, sillä teitä ravistellaan yhä uudelleen hereille, jotta suostuisitte katsomaan rakkauteen.

Rakkaus rakastaa. Tulette oivaltaneeksi, että rakkaus on juuri sitä mitä olette läpi inkarnaatioidenne ajan etsineet. Olette hakeneet rakkautta eri lähteistä. Yhä uudestaan kompastuitte samoihin haasteisiin.

Etsitte rakkautta ja huomasitte etsintänne olleen turhaan, sillä rakkaus on aina ollut luonanne. Rakkaus on sisällänne. Tuo ihana, kaunis ja lempeä rakkaudenvalo on sydämessänne.

Teitä on odotettu kaikki nämä hetket, että kääntyisitte sisäänpäin.

Astukaa oi ihmiset hiljaisuuden temppeliinne sisällänne. Sydämenne pyhimmän lootuskukan keskellä on suurin rakkautenne.

Teitä odotetaan. On aika astua rakkauteen ja olla se Valo ja Rakkaus, joka sinä Olet.

Maan ihmiset, olkaa rehellisiä, kun katsotte ympärillenne ja näette epätoivoa tai haasteita, sillä te näette itsenne. Kaikki on heijastusta sisimmästänne. Katsokaa itseenne ja olkaa rehellisiä ja avoimia, kun katsotte sisimpänne maisemia.

Ulkoinen on heijastus sisältänne. Sitä sinä olet. Nähkää rakkautta ympärillänne ja löydätte rakkauden sisältänne.

Mikään, ei mikään ole tärkeämpää kuin rakkaus. Rakkaudessa astutte yhdessä Ykseyden aikaan, joka kolkuttelee jo ovellenne. Avatkaa ovi ja toivottakaa rakkaus pysyvästi olemuksenne.

Te olette Rakkaus. Toimikaa rakkaudesta. Rakastukaa itseenne. Rakastakaa itsenne ehyeksi.

Rakkaudesta tulee pysyvä olotila, jos niin päätätte. Toimikaa rakkaudesta käsin. Aina. Nähkää rakkaus jokaisessa. Olette rakkaus Itse. Suurin on rakkaus Luojaltanne, ja Hän rakastaa jokaista.

Avatkaa sydämenne rakkaudelle, rakkauden elävöittävälle ja parantavalle voimalle.

Rakkautta te etsitte. Kuinka valmiita olette vastaanottamaan rakkauden?

Sanotte olevanne valmiita rakkaudelle. Liiankin usein näemme rakkautenne kumpuavan mielenne syövereistä. Rakkaat ihmislapset, rakkautenne on mieleenne sidottu, ellette kykene rakastamaan jokaista sisartanne ja veljeänne yhtä pyyteettömästi.

Rakkautenne on rajoittunutta. Nähkää mielenne luomat ehdollistumanne ja kaupankäyntinne rakkaudella.

Totisesti te olette rakkautta ja olette rakkauden arvoisia. Voitte päättää valita rakkauden jokaisessa tilanteessa ja toimia sen mukaisesti.

Rakkaus on yksinkertaista, kun sen kerran tietoisesti valitsee. Rakkaus on rajatonta, käsittäen kaiken.

Menkää rakkautenne tykö, jonka sydämestänne löydätte. Hiljaisuuden temppeli sisällänne tarjoaa teille rakkauden nektaria.

Olethan valmis rakkaudelle?

Rakasta itseäsi ja muita, niin kuin Luojanne rakastaa jokaista rajattomalla, äärettömällä rakkaudellaan.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Rakkaus on kaunis

Rakkautta, rakkautta

Rakkaus on totuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Intuitio – sisäinen johdatus

Sisäistä johdatusta on saatavilla kaiken aikaa, mikäli olemme virittäytyneinä tuolle kanavalle. Aika monia meistä varmasti on jossain vaiheessa sivuuttanut sisäisen ohjauksen, intuition tuoman opastuksen. Ego

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Lumottujen solmujen makrameekukka

Lumottujen solmujen makrameekukka. Makrameesolmeilu on ihanaa puuhaa, ja kuinka monenlaiseen muotoon solmut taipuvatkaan. Pitkään ihastelin makramee tekniikalla tehtyjä kukkia, ja siitä innostuneena päätin itsekin kokeilla.

Lue lisää »