Rauhantarjous viestii rauhan solmimisesta niin oman itsensä kuin muidenkin ihmisten kanssa.

Konflikteihin ja eripuraan tarvitaan aina kaksi osapuolta. Tilanteessa on hyvä tarkastella asiaa korkeammasta näkökulmasta ja jättää mielen, egon riidanhalut omaan arvoonsa.

Meidän korkeampi olemuspuolemme rakastaa jokaista ehdoitta täysin sydämin, vain egomme estää rakkauden ja rauhan virtaukselle kitkaa.

Jokaisessa haasteita aiheuttavassa tilanteessa auttaa, kun pysähdymme hetkeksi kuuntelemaan sydäntämme ja totuutemme kanavaa itsessämme.

Asettumalla tilanteen yläpuolelle, saatammekin vapautua loputtomasta kierteestä ja erimielisyyksien kahleista.

Rauhanomainen ja rakkaudellinen lähestymistapa ja suhtautuminen toisiimme silloinkin, kun elämä ja toiset kanssa ihmiset haastavat meitä, on se keino, millä tavalla nostamme itsemme tilanteen yläpuolelle. Lopetamme riidan kylvämisen sallimalla rauhan ja rakkauden asua sydämissämme.

On helpompaa elää sovussa, rauhassa ja rakkaudessa kuin kantaa myrkyllistä kaunaa.

Tässäkö se oli? Kysyin, kun viikon viesti oli lyhyttäkin lyhempi.

 ” Joskus vähemmän on enemmän, ” kuulen, ja niinhän se on. Aina ei tarvitse kirjoittaa 1000 sanaa tai edes 500.

Kortin sanoma tälle viikolle:

Kaiken myllerryksen keskellä teille on tarjottu mahdollisuutta rauhaan. Löytäkää rauha sisältänne.

Sisäisessä rauhan temppelissänne vallitsee rauha kaikkina hetkinä, löytämänne rauha laskeutuu sydämenne alttarille.  Kun rauha on laskeutunut olemukseenne, säteilette rauhaa aina, kaikkialle missä olettekin.

Rauhan olotilassa tulette löytämään korkeimman itsenne.

Ilman rauhaa säntäilette ja hortoilette sinne tänne kuin aropupuset preerialla. Poukkoilette ja luikitte tiehenne pienenkin epävarmuuden ja vastoinkäymisen seurauksesta.

Siellä, missä on rakkautta, on myös rauhaa.

Näinä päivinä ja viikkoina teitä on kannustettu löytämään rakkaus ja rauha sisältänne. Itsensä todellinen mestari löytää aina rauhan ja rakkauden jokaisena hetkenä, riippumatta ulkoisista olosuhteista.

Ulkoinen maailma heijastaa aina jollain tapaa sisäistä maailmaanne. Se on kuin peili, joka näyttää teille mielenne luomusta. Tuo elokuva, jota katsotte, on vain mielessänne.

Niin rauha sisällä kuin ulkona. Rauhanlippua liehuttaen, teille tahdotaan kertoa ja viestittää sitä, että olette mahdollisuuksien maassa. Mahdollisuudet ovat uusia ja ennennäkemättömiä.

Teille tarjotaan mahdollisuuksia tehdä uusia päätöksiä ja muutoksia elämänne jokaisella sektorilla. Nyt on aika rauhan, uusien keksintöjen ja päätöksien aika.

Ottakaa ajasta irti kaikki mitä voitte saada. Tutkikaa ja tarkkailkaa sisimpäänne, sydämenne toiveita ja luottakaa siihen, että olette hyvän arvoisia.

Teille tahdotaan vain hyvää. Hän, joka ottaa onkeensa, hän kasvaa ja sallii muutoksen tapahtua.

Luokaa rauha itsenne kanssa. Luokaa rauha maailmaanne. Rauhankyyhkyset lentävät ja kantavat nokassaan oliivipuun lehvää. Tarttukaa lehväänne. Ottakaa rauha vastaan.

Luottakaa siihen, että rauha ja rakkaus ovat Ykseytenne perusta.

Rauha sydämiinne.

 

Korttipakka: Doreen Virtue: Ascended masters. Kortti: White buffalo calf women: Peace offering.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 45

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ympärilläsi on Valonauttajia, jotka haluavat auttaa sinua. Olemme kaikki Valoa. Tuomme tämän kortin myötä sinulle valoa, rakkautta ja siunausta sieluperheeltäsi.

Lue lisää »
Luova Valo

Luota unelmiisi

Jälleen yksisarviset tulevat muistuttamaan meitä unelmien tärkeydestä. Se, mitä yksisarvisista tiedän, niin he auttavat meitä toteuttamaan hyvinkin suuria unelmia. Siinä yksisarviset ovatkin mahtavia auttajia. He

Lue lisää »