Rummutusmatkalla voimaeläinten kanssa

 

Tämän kesän viimeiseksi kaavailtu hellepäivä  ( 21. 8 ) sai meidät Rokualle, rummutusmatkalle voimaeläinten kanssa.

Alustavasti oli ollut puhetta pyhittää päivä opiskeluun, kunnes lennosta heitin miehelle aamutuimaan, että nyt sitten lähdetään Rokuan maastoihin päiväretkelle.

Viikonlopuksi oli luvattu säiden muuttumista ja runsaita sateita. ” Opiskella voi huomennakin ”, minkä sitten teimmekin.

Kummasti hellepäivä saa ulkoilemaan, nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Rokuan kansallispuiston maasto on ihanaa. Kyllä näissä maastoissa sielu lepää, kelpaa samoilla, antaa metsän maadoittaa ja ladata akkuja.

Matka alkoi vahvasti voimaeläimen saattelemana. Kolme korppia esittäytyi jo matkalla Rokualle. Hyvä merkki siis.

Korppi voimaeläimenä saattaa jakaa mielipiteitä. Minulle korppi tarkoittaa hyvää. Aina kun näkee korpin liitelevän ilmojen halki, sydän hypähtää lapsenlailla. Lapsi minussa riemastuu. Sitä ikään kuin terästyy ja valpastuu korpin nähdessään.

Itse en pidä korppia pahanilman lintuna tai muutenkaan huonona. Näen sen muutosta tuovana, transformaationa uuteen. Korpistahan sanotaan myös, että se on älykäs lintu.

 

Otin rumpuni mukaan. Nykyään rumpu kulkee mukana metsäretkillä. On mukava rummuttaa Äiti maalle, metsän eläimille – Kaikkeudelle.

Pitkäjärven ympäristöstä etsin sopivaa paikkaa rummuttamiselle. Löysimmekin erinomaisen tarkkailupaikan korkeammalta ” kukkulan ” laelta. Sinne oli kaatunut iso kelottunut honka, joka lepäsi pituussuunnassa niin, että latvus osoitti kukkulan huippua kohden ja alaosa kukkulan pohjaa.

Asettauduimme tähystyspaikallemme. Hetken naureskelin ajatukselleni ” olla kuin kukkulan kuningatar ” tähystäen ympäristöä. Sitä se paikkana olikin. Mies istui puun rungolla hieman alempana. 

Aloitin rummuttamisen. Omistin rummutukseni Äiti maalle, metsälle, oppaille, tähtiauttajille, enkeleille, valonauttajille – Jumalalle.

Ajantaju katoaa. Rummutuksen nopeutuessa alkoi tuulla kovempaa. Hetken jo tuumailin, tuleekohan tuosta pieni myrsky. Ei sentään. Ilmanhaltijat siellä.

Muutama tyyppikin polulla kulki. Mitäpä lie tuumanneet. Tokkopa edes pysähtyivät. Nykyään en välitä siitä, mitä muut ajattelevat puuhistani. Minähän rummutan jos huvittaa. Töllistelkööt tai ei.

 

Sain rummutuksen päätökseen. Rumpumatka oli voimallinen. Vahvat energiat ja elementit mukana.

Mies sanoi kauniin perhosen liitelevän lähelleni. Taisinkin nähdä hänestä vilauksen. Perhonen, toinen voimaeläimeni. Kunpa osaisi elämän ottaa yhtä kepeästi kuin perhonen.

Metsä on täynnä elämää. Jostain kauempaa kantautui metson naksahtelua. Tikatkin ilmoittelivat itsestään.

Hetken käveltyämme etsimme veden läheisyydestä ruokailupaikan. Eikös vaan, eväätkin maistuvat luonnonhelmassa maukkaamilta. 

Kuusitiaisten kuoro sirkutti lähistöllä. Tukkasotkan uiskentelua ja kylpemistä seurasimme eväitä mutustelleen.                            

Pari korppiakin kaarteli pitkäjärven yllä. Toinen kaarteli ilmavirtojen mukana hyvin korkealle.  Vahva oli korpin sanoma. Näimme viisi korppia saman reissun aikana.

Metsässä aistit terävöityvät ja aika katoaa. Sitä sulautuu osaksi luontoa. On Yhtä. Kaikki on kohdillaan. Sitä vaan ON. Osa tuuleen tanssahtelua tai veden pyörteitä.

Rauhoittavaa ja tuudittavaa on metsän humina. Kuuletko, kuinka se humisee? Voisin vaikka nukahtaa ja unohtua siihen paikkaan ikuisiksi ajoiksi.

 

Voimaeläin voi olla mikä tahansa. Jokainen voimaeläin on yhtä arvokas. Eläimen koolla ja mahtavuudella ei ole merkitystä, sillä sehän on vain ego sinussa, joka pitää mahtavaa karhua parempana voimaeläimenä kuin pikkuista muurahaista.

Joten ethän väheksy ja aliarvioi voimaeläintäsi, jos eläimesi sattuu mahtavan karhun ja suden tai uljaan kotkan sijaan olemaan vaikka perhonen, käärme tai kilpikonna.

Voimaeläimesi voi pysyä samana tai sitten se voi vaihtua sitä mukaan, kun kehityt henkisellä polullasi tai eri elämäntilanteittesi vaiheiden mukaan. Voimaeläimiä voi olla useampikin kuin yksi.

Voimaeläin voi toimia opastajana tuoden sinulle viestejä. Voimaeläimestä löytyy ne ominaisuudet ja vahvuudet, joita sinussakin on.

Voimaeläin voi myös vahvistaa heikkoja ominaisuuksiasi. Jos vaikka sinulta puuttuu jokin tietty ominaisuus tai se kaipaa vahvistamista, eteesi saattaa ilmestyä voimaeläin, jonka avulla voit ammentaa tuota ominaisuutta tai vahvuutta itseesi.

Toivotan sinulle ihania hetkiä voimaeläimesi parissa. Nautitaan Maa äidin antimista, luonnon eheyttävästä ja parantavasta voimasta.

Valoa ja rakkautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Virkataan joulukoristeita

Mitäpä jos täksi jouluksi virkattaisiin kuusipuun koristeet itse? Mikäli mielii jouluksi valmista, aikaisin on laitettava koukku viuhumaan. Virkataan joulukoristeita. Nyt on aika laittaa joulukoristeet uuteen

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Soma enkeli

Tällaisen soman enkelin pyöräyttää tasselista. Tasselin lisäksi tarvitaan puuhelmi pääksi, hiukset ja solmeillaan vielä siivet, niin siinähän se on. Enkelin vartalo pellavan väristä mopparia, siivet

Lue lisää »