Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa?

Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa? Kysymys, joka nousi kollektiivista ylös. Nostan asian pöydälle ja käsittelen sitä hieman kirjoituksessani.

Saako käsitöitä harrastava tai sitä työkseen tekevä, nostaa henkisyyden esille?

Mitäpä mieltä olet? Saako?

Kuka sen kieltää tai tuomitsee? Muu kuin egomieli.

Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa? 

Asia, jota mietin pitkään ja hartaasti silloin, kun Luova valo sivustoani perustin tai, kun kirjoitin kirjaani.  

Vaihtoehtona olisi ollut perustaa kaksi eri blogia omien domainiensa alle. Toisena vaihtoehtona oli perustaa yksi yhteinen sivusto.

Plussat tietenkin siinä, että on vain yhdet kustannukset, nopeuttaa ja helpottaa ajankäyttöä, on selkeä ja kaikin puolin sujuva. 

Tein tietoisen valinnan valitsemalla jälkimmäisen vaihtoehdon. Tiedostin, että se voi rajata ja blokata osan lukijakunnasta pois. Riskin olin valmis ottamaan.

Minulle ratkaisu oli paras mahdollinen. En näet jaksa säätää kahden eri blogisivuston kanssa. Ja, kun minulle oli selvää, että tulen sivuston perustamaan wordpress alustalle monestakin syystä.

Esim. maksuttomat alustat ovat toki helppoja, ja blogin voi sille perustaa matalalla kynnyksellä. Maksuttomat alustat ovat usein tyylittömiä ja vähän köykäisiä toiminallisuudessaan. Kokemusta bloggeristakin on, kun nukkekotiblogini on kyseisellä alustalla.

Maksuttomalla alustalla toimiessasi et myöskään omista sisältöä, jota siellä teet.

Yksi sivusto, yksi yhteinen tukikohta kaikelle, on vaan fiksun valinta. On nopeuttanut ja sujuvoittanut arkeani ja toimintaani.

Palatakseni varsinaisen aiheen pariin, tarvitseeko luovuutta erottaa henkisyydestä?

Eikö ne ole sama asia?

Ei henkisyyttä ja luovuutta tarvitse erottaa toisistaan. Ne kuuluvat luonnollisella tavalla yhteen. Henkisten työvälineiden käyttämistä luovuudessa ei pitäisi pelätä.

Jotta taitosi kehittyvät, tarvitset henkisyyden mukana tuomat työvälineet tukemaan ja vahvistamaan luovuuttasi. Jotta kehittyisit henkisyydessä, tarvitset luovuutta.

Ominaisuudet, joita tarvitaan luovuudessa, niitä samoja ominaisuuksia tarvitaan henkisyydessä.

Enkelikunta, valonauttajat käyttävät mielikuvitustamme siltana. Luovuus ja henkisyys kävelevät käsi kädessä toinen toistaan tukien.

Luovuus ja henkisyys ovat tärkeitä. En voi elää ilman luovuutta, en myöskään ilman henkisyyttä. Tarve niiden yhdistämisestä toisiinsa, on kaiken aikaa ollut palavana toiveena elämäni keskiössä.

Aina on ihmisiä, jotka eivät voi sietää, eivätkä tietämättömyydessään ymmärtää sitä, miksi yhdistän henkisyyden luovuuteen. Miksi nostin esim. virkatut joulukoristeet kirjani yhteydessä niin voimakkaasti enkelit ja henkisyyden esille?

Mulle niin luonnollinen ja itsestään selvä asia, voi olla toiselle kuin punainen vaate. Ihmiset pelkäävät niin monenlaista. Pelko luo lisää pelkoa ja saa ihmisen vapisemaan kuin haavan lehden tuulessa.

Kannattaisiko viimein kääntyä rakkauteen ja valoon, ja antaa Pyhän Hengen, Jumalan ohjata jokaista askeltasi?

Silloin olet aina turvassa eikä sinulta mitään puutu. Elämä soljuu rauhallisemmin ja luontevasti, kun tiedät kuka purttasi ohjastaa. Luotat ja voit vain nauttia matkasta.

Niinpä pääsemme jälleen kysymykseen; Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa?

Mielestäni saa. Sehän on jokaisen oma valinta.

Jos asiaa ajattelee markkinoinnin tai myynnin näkökulmasta, niin varmasti on joukkio, joka sanoo, että pidä ne erillään. Äläkä kerro mitään henkisyydestäsi.

 Se, mitä näemme toisessa, on aina itsessä.

Luova valo on osaamiseni käyntikortti. Luova keidas. Tätä mä Olen ja tätä mä Teen. 

Samalla toivon, että sivuni kykenee tarjoamaan sinulle ideanpoikasia ja mielikuvituksen vapautta.  Toivottavasti tekemiseni inspiroivat sua ja auttavat sua jatkamaan luovalla tielläsi eteenpäin ja kehittämään taitojasi.

Ahtaista, kaavoihin kangistuneista malleista ja toimintakuvioista on aika astua ulos vapauteen. Vapauttaa käsijarru, jos se on unohtunut päälle hidastamaan kehitystäsi ja luovuuttasi.

Tahdon, että kehität luovuuttasi ja tulet siinä taitavaksi. Siksi kirjoittelen paljon luovuudesta ja siitä, miksi on niin tärkeää yhdistää henkisyys luovuuteen.

Minua kiinnostaa se, kuinka tosissasi olet valmis kehittämään itseäsi, luovuuttasi ja toteuttamaan unelmasi? 

Jätän sinut mutustelemaan asiaa.

Kaunis kiitos jokaiselle, joka on matkassani kulkenut jo pitempään tai vasta hiljattain poikennut tähän niin ihmeelliseen Luovan valon keitaaseen.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Matkalla mestaruuteen

Kohti näkyväksi tulemista

Luovuuden tähti

Kuulumattomuus tuo vapautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Sattuu, koska välität

Se sattuu, koska välität, sanoivat enkelit. Sydämesi on auki ja olet avoin. Tunnet niin syvältä ja aidosti, että se voi pelottaa nykyihmistä. Jos sinuun ei

Lue lisää »
Luova Valo

Kohtaa itsesi

Olet varmasti pannut merkille, että muutoksen tuulien ajassa sinuakin on haastettu ja laitettu polvistumaan. Otitko vinkistä vaarin ja raivasit tilaa hiljentymiseen ja sisimpäsi kohtaamiseen?  Vai,

Lue lisää »