Saata loppuun se minkä aloitit

Kunpa muistaisimme, miten oivallinen viesti tälle viikolle. Kuka tunnustaa, kuinka monta asiaa on työnalla, joista suurin osa on keskeneräisiä?

Kaappien kätköissä lojuu ehkä muutama keskeneräinen virkkaus- tai neulontatyö? Tai muuan askarteluprojekti, joka odottaa vain pientä loppusilausta?

Jälleen hyvä muistutus siitä, miksi yhteen asiaan keskittyminen on aina paljon parempi ja tehokkaampi vaihtoehto kuin multitasking. Huomasin itse hieman lipsuneeni omasta projektistani. Kiitos vaan muistutuksesta.

Yksisarviset kertovat:

Olet tullut aloittaneeksi jotain sinulle tärkeää. Aloittamasi työ tai projekti on aloitettu, mutta olet saattanut lipsua tehtävästäsi.

Nyt on tarpeen tarkastella tilannetta korkeammasta näkökulmasta ja nähdä ne rajattomat mahdollisuudet, jotka työhösi tai projektiisi kytkeytyvät.

Katso tilannetta itsesi ulkopuolelta. Huomioi ja tiedosta, miten tärkeää on saada tehtäväsi päätökseen. Työ vaatii sinulta ehkä pitkäjänteisyyttä ja kurinalaisuutta. Siten viet tehtävääsi eteenpäin ja ennen pitkää huomaat, että tavoitteet on saavutettu.

Vaikka lipsuisitkin, ota se niin, että hetken hengähdit. Se oli vähän kuin aivojen tuuletusta, pieni kesäloma aivoillesi, niin jaksat taas paneutua tehtävääsi.

Ole armollinen itsellesi ja kunnioita rajojasi. Kaikki välillä repsahtavat, eksyvät ja lipsuvat.

Tehtävä tai projekti on kirjoitettu sielusuunnitelmaasi. Sinun tehtäväsi on noudattaa sielunsuunnitelmaasi ja tehdä kaikkesi sen eteen.

Katso, mistä asioista voit luopua, jotta voit järjestää aikaa työllesi eli projektillesi. Monta rautaa tulessa kuluttaa energiaasi ja vie huomiotasi epäoleellisiin asioihin.

Alkuperäinen suunnitelmasi ja päätöksesi on se, mihin sinua nyt kannustetaan suuntaamaan katseesi. Sinulla on laadittuna hyvä ja toimiva suunnitelma, ota se haltuun ja saata valmiiksi tekemättömät työsi.

Saata loppuun keskeneräiset työsi. Liian monen asian tekeminen samanaikaisesti hajottaa energiaasi. Multitasking ei tule nyt kyseeseen. Kyse on sinun tärkeimmästä tehtävästäsi, työsi tai projektisi kohtalosta.

Huolehdithan siitä, että se tulee ajoissa valmiiksi?

Näillä sanoilla tahdomme sinun tarkastelevan elämääsi ja sen eri osa-alueita. Katso itsesi ulkopuolelta. Onko elämässäsi asioita, jotka ovat keskeneräisiä ja odottavat tekijäänsä?

Ole rehellinen ja listaa ylös, se mikä sinulle on nyt kaikkein tärkeintä.

Saata keskeneräisyydet loppuun ja palaa tehtäväsi pariin.

Tehtäväsi on tehdä sitä mitä rakastat. Olet luvannut sen itsellesi ja tehnyt päätöksen sen toteuttamisesta. Tavoitteesi on selkeä, laita se täytäntöön. Keskittyminen yhteen asiaan kerralla, tuo paremman lopputuloksen.

Ole järkevä, mutta lempeä. Kurinalaisuuttasi ja sitoutumistasi tehtävään on nyt testattu. Olet varmasti huomannut, että olet ottanut itsellesi liikaa tehtäviä. Tätä menoa olet ajautumassa tilanteeseen, jossa stressitasosi ja kuormituksesi kasvavat.

Ole rehellinen ja kunnioita rajojasi. Karsi pois turhat menot ja tehtävät. Keskity niihin, jotka tuottavat sinulle eniten iloa. Sydämesi tietää mikä on oikein sinulle. Toimi sydämesi johdatuksessa.

Vähemmän on enemmän.

Yksisarviset

Korttipakka: Doreen Virtue: Magical unicorns. Kortti: Finish what you´re started: You´re started something important and now it´s time to complete it.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sulka puukepissä

Sulkia ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Sulka puukepissä. Mukava, pikku iltapuuha. Tässä ei kauaa tekevällä ja kätevällä nokka tuhise. Innostua voi siinä määrin,

Lue lisää »
Luova Valo

Lempeys Itse

Lempeys Itse on armoa ja rakkautta Jumalallisen Äidin. Löydämme armollisuuden ja rakkauden sisältämme. Meidän tulee muistaa käyttää niitä lempeydellä itseemme. Me itse tarvitsemme lempeyttä eniten.

Lue lisää »