Vastaus kysymykseesi on kyllä. Sano kyllä muutokselle, uusille aluille ja unelmille. Sano kyllä, kun eteesi avautuu uusi ovi tai mahdollisuus.

Kun tunnemme muutoksen tarvetta, on meidän uskallettava toimia ja ottaa ensimmäiset haparoivat askeleemme toivottua suuntaa kohti. Kyllä, vaikka pelottaa, on askeleita otettava.

Kaivattua muutosta eikä unelmia toteuteta, ellei meillä ole voimaa, uskoa, luottamusta ja rohkeutta ottaa ensimmäiset askeleet. Se on meidän tehtävä.

Voimme pyytää apua ja johdatusta enkeleiltä, Jumalalta tai muilta Valonauttajilta. He auttavat ja tukevat matkaamme kyllä, silti meidän jokaisen on itse otettava ensimmäiset ja ratkaisevat askeleet. Kukaan toinen ei voi niitä puolestamme ottaa. Se on meidän tehtävä.

Meidän tulee toimia silloin, kun on toiminnan aika. Meidän on empimättä tehtävä päätöksiä, jotka tukevat sydämemme valintoja. Luottaa, että kaikki järjestyy ja palaset asettuvat uomiinsa.

Saattaisimme säästyä monelta turhalta, tarpeettomalta murheelta ja vastainkäymiseltä, jos vain aina tottelisimme sydäntämme.

Sydämentie on suorin tie. Sydän vei aina perille, kun egontie on kuoppainen ja mutkainen. Valinta on jälleen kerran meidän. Valitsemmeko rakkauden vai pelon?

Enkeleiden sanoman tälle viikolle on KYLLÄ. Vastaus esittämääsi kysymykseen ja sydämesi toiveeseen on kyllä.

Ylianalysointiin ja liialliseen miettimiseen ei ole nyt syytä. Taivaanportit ovat auki ja sinulle tarjotaan mahdollisuuksia itsesi toteuttamiseen mitä hienoimmalla tavalla.

Salli kaiken tapahtua. Olet ansainnut hyvää. Sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia vastaanottaa uusia tuulia, uusia eteesi avautuvia ovia, jotka vievät sinua sydänlähtöisempään tehtävääsi.

Sinun on aika ammentaa viisauttasi ja oppimaasi sydänlähtöisesti planeetan ja ihmiskunnan hyväksi.

Sano kyllä kaikille niille mahdollisuuksille, jotka resonoivat eli kutsuvat sydäntäsi. Sano kyllä uudistumiselle, joka tuo runsautta ja uusien tuulien virkistävää raikkautta. Virkistävä, elävöittävä tuuli puhdistaa. Eteesi avautuu seesteisempi ajanjakso.

Edessäsi avautuu ovi tai ovia, joiden takaa paljastuu sinua tukeva ja turvaa tuova elämä. Oletko valmis uudelle?

Oletko valmis laittamaan itsesi etusijalle, suomalla itsellesi sellaisen elämän, jonka tahdot?

Käytä aika viisaasti. Valitse sydämelläsi sinua vahvistavat ja voimaannuttavat asiat.

Edessäsi saattaa avautua ovi tai useampikin, joten valitse sydämelläsi ja luota. Vastaus toiveisiisi ja unelmiisi ovat sydämessäsi. On sinun tehtäväsi kuunnella sydämesi laulua.

Ethän sorru liialliseen miettimiseen, sillä se on egosi, joka yrittää sinua harhauttaa. Egosi tie vie harhaan, etkä tule saavuttaneeksi toivomaasi.

Tiedä, että sydän vie aina perille johdattaen sinut niiden asioiden ja tapahtumien pariin, joita Korkein sinussa tahtoo kanssasi luoda.

Kyllä. Sano kyllä unelmillesi. Sano kyllä uudistumiselle. Sano kyllä sydämesi rakkaudelle.

Sinä ansaitset hyvää. Olet sen arvoinen.

Rakkaus sinua johdattaa. Kepein askelein kuljet kohti uutta. Innostuksen kipunoita, toiveita ja unelmia, sinulla on kaikki mitä tarvitset. Luota ja salli hyvän tapahtua. Ota kiitollisuudella hyvä vastaan.

Ilo ja innostus, kupliva riemu, onnellisuus ja rakkaus, näistä merkeistä tunnistat sydämesi toiveet. Kuuntele rakas sydäntäsi.

Kyllä. Kyllä, kyllä on sanomamme sinulle. Sano kyllä, kun sydämessäsi niin tunnet.

Mitä oletkaan kaivannut tai pohtinut, vastaukset tuodaan eteesi. Tunnistat sydämessäsi sen mitä olet tekevä ja tahtova.

Sinun on aika luottaa vahvemmin sydämeesi ja sanoa kyllä asioille, jotka ovat Korkeimman Itsesi tehtäviä tässä ajassa ja tietoisuuden tasolla.

Sano kyllä kutsumuksellesi. Olet tullut sitä varten toteuttamaan itseäsi ja nousemaan korkeuksiin.

Tee sitä mitä rakastat. Sitä sydämesi sinulle kertoo. Sano kyllä ja toimi. Taivaanportit ovat auki. Ihmeitä ja onnenpotkuja tapahtuu. Ole tarkka ja kuuntele.

Sano kyllä sinulle Itsellesi. Kyllä uudelle elämälle. Sano kyllä ja ota askeleita. Me tuemme matkaasi.

Siunausta sinulle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Kirjakuulumisia ja enkeleitä

Hei ihana valo. Rakastatko virkkaamista? Haluaisitko oppia uusia asioita virkkauksen saralla? Tämä kirja tarjoaa siihen mahdollisuuden. Pieni varoituksen sana on paikallaan: Vaarana on, että kirja

Lue lisää »

Hyvää joulua!

Metsätonttu Iisakki Neuvokas toivottaa kaikille sivumme lukijoille rauhallista ja siunattua joulua. Valoa ja Rakkautta sinunkin sydämeesi.

Lue lisää »