Selkeys seuraa perässä

Jotta voimme nähdä selkeästi sisäisillä silmillämme, meidän on puhdistettava näkökykymme tieltä kaikki sitä sumentavat tekijät.

Meidän on katsottava totuudellisesti itseämme, jotta voimme tunnistaa puhdistumista ja vapautumista kaipaavat asiat meissä itsessämme.

Vapautumisen myötä näkökykymme kirkastuu, selkeytyy ja laajentuu. Tulemme tietoisemmaksi ja läsnä olevaksi omalle Korkeammalle Itsellemme.

Korkein pääsee kauttamme toteuttamaan Itseään, kun olemme vapaampia taakasta, selkeyden astuessa tietoisuutemme kenttään yhä vahvemmin ja voimallisemmin.

Asioiden kohtaaminen, niiden hyväksyminen ja tiedostaminen omassa itsessämme, ovat ensimmäisiä askeleita sisimpämme puhdistumiseen ja vapautumiseen.

Voimme egossamme vastaan hangoitella ja kitistä, sillä korkeintaan hidastamme oman todellisen Itsemme kohtaamista. Orastavaa prosessia ei voi peruuttaa, sillä se on Korkein tahto. 

Jokainen meistä joutuu ennen pitkää kohtaamaan oman Itsensä. Suotavaa olisi aloittaa nyt. kun meille aikaa siihen on tarjottu.

Me itse teemme valinnat, käytämmekö tarjotun ajan hömppä-pömppä ohjelmien katsomiseen telkkarista?  Vai luemmeko minä-minä-keskeisiä blogipostauksia verkkokalvot soikeana?  

Egomme haluaa meidän keskittyvän turhiin ja merkityksettömiin asioihin. Se on tuttua ja turvallista toimintaa egollemme. Näimme me täytämme aikamme turhuuksien turhuuksiin, ja egomme voi hyvin.

Egollemme sopii oikein hyvin, että täyttämme päivämme ja aikamme vetelehtimällä turhuuksien suossa. Voimme jatkaa niin kuin aina ennenkin eli tekemättä mitään. Näillä toimilla emme pelasta itseämme emmekä maailmaa.

Nyt olisi tärkeämpää kääntyä sisäänpäin ja viettää aikaa hiljaisuudessa.

Mitä ihminen tekee?

Moni meistä pelkää hiljaisuutta, koska silloin joudumme kohtaamaan itsemme. Se on totta. Hiljaisuudessa olet läsnä oman itsesi kanssa. Joudut kohtaamaan itsesi silmästä silmään.

Karua, mutta totta. Ja ah, niin tarpeellista.

Pieni ravistelu ja kevätsiivous ovat paikallaan. Välillä on hyvä ravistella mielen pölyttyneitä mattoja, availla mielen sopukoiden kaappeja ja pyyhkiä pölyjä aikansa pinttyneiltä mielen pinnoilta.

Luurangot varmasti kolisevat itse kullakin. Karkuun ei auta juosta, mikäli aikeenamme on vapautua ja nousta Korkeamman Itsemme ohjaukselle.

Meille ihmisille tekee vain hyvää vapautua turhasta painolastista, haitallisista ohjelmoinneista ja egon kerrostumista.

Avoimin ja rohkein mielin puhdistumista kohti niin selkeyskin seuraa perässä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 1

Miten ihana voikaan olla avautuvan ihmisen sydän. Ymmärtää se kauneus, joka olet. Uskaltaa avata itsensä täysin, tulla siksi, joka sinä olet. Suuri kauneus asuu sisällä.

Lue lisää »