Näettekö jo sen, Valon, joka olette? Se on tapahtumassa. Korkeamman Itsenne loistokkuus on nousemassa ja kasvamassa. Se on teillä. Se on sisällänne. Näettekö selkeyden, joka edessänne häämöttää?

Poistakaa laput silmiltänne. Vetäkää sumuharsot syrjään. Nämä hämähäkinseittiä muistuttavat harsot ovat olleet todellisen sisäisen näkökykynne tiellä.

Silmänne ovat olleet sumeita näkemään. Mielenne luulee näkevänsä, mutta tosiasiassa olette olleet pimeässä. Sokeana olette tarponeet ympärillänne tajuamatta sitä itse.

Nyt teidän silmiänne avataan näkemään todellinen itsenne. Elämän todellisuus ei ole aina sitä minkä näette ympärillänne. Mielen luomusta voi olla vaikea hahmottaa ja sisäistää epätodeksi, mutta sitä se on.

Harsojen pyyhkiytyessä silmienne edestä näette uuden aamunkoiton valonsäteet. Tuo loistokkuus kutsuu useimpia teistä. Sallikaa sen tapahtua.

Egomielenne tahtoo teidän pelkäävän, sillä se on egonne missio. Todellinen Itsenne ja Valonne suuruus on paljon enemmän kuin ihmismielenne käsittää.

Olkaa avoimia kaikelle uudelle. Sallikaa näkökykynne terästyä ja sydämenne viisauden ja rakkauden nousta esiin. Tässä ajassa sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Yhä suuremmaksi käy se tosiasia, joka tarkoittaa jokaisen ihmisyksilön nousua omaan valoonsa, viisauteen ja rakkauteen. Yhä tärkeämmäksi totuudeksi muodostuu oma sisäinen totuutenne.

Puhdistukaa ja kylpekää rakkauden valossanne. Avatkaa sydämenne näkemään kauneus itsessänne, toisissanne ja ympärillänne.

Silmienne avautumisen myötä tulette tietoisemmaksi ympärillänne olevista asioista. Olkaa varmoja omasta suunnastanne ja luottakaa siihen, että sisäinen johdatuksenne vie teitä aina oikeaan suuntaan.

Selkeys toiveiden, unelmien ja elämänsuunnan suhteen tulee olla kristallinkirkasta. Kääntäkää tarvittaessa jokainen kivi ja kysykää itseltänne…

Tukeeko tämä Korkeinta Itseäni? Onko tämä Korkein Totuus?

Ilman sisäisen näkökykynne puhdistumista jatkatte sokeina harhailuanne. Ellette suostu näkemään totuutta Itsestänne, omia usvaverhoja ja sumentavien lampien kuvajaisia, jatkatte tietämättöminä matkaanne.

Etsitte ja haette, ettekä löydä. Ette tule löydetyksi ettekä nähdyiksi.

Olkaa varovaisia heittäessänne arvioita muiden elämistä, sillä se mitä näette, on myös teissä jokaisessa.

Puhdistuminen kaikilla tasoilla avaa teitä korkeampaan rakkauteen ja viisauteen. Alatte nähdä mahdollisuuksia, jotka ennen olivat vain mielenne harhaunia.

Puhdistuminen tuo selkeyttä ja uusia ilmentämisen mahdollisuuksia. Teidän on pidettävä ajatuksenne ja visionne kirkkaana ja selkeänä. Kaikki on todellisuudessa jo tapahtunut, ette vain sitä aiemmin nähneet.

Sokeat silmät ja kuurot korvat ovat yhtä tyhjän kanssa. Sokealle on turha näyttää totuutta, ei hän näe. Kuurolle on turha kertoa, ei hän kuule.

Tahdomme kertoa teille…

Lakatkaa rimpuilemasta vastaan. Uuden luomiskynnyksen alussa moni asia saattaa tuntua hiukan pelottavalta. Pelkoon ei ole aihetta.

Pelkonne kumpuaa mielenne tasolta. Ego-osa teissä pelkää muutosta. Se on ego, joka pelkää ja kitisee kuin pieni lapsi. Voitte kaiken kitinän sivuuttaa lempeydellänne.

Jatkakaa vain matkaanne uuteen aamunkoiton sarastukseen. Sallikaa puhdistumisen ja vapautumisen tapahtua. Mielenne kirkastuu ja rauhoittuu. Näkökykynne ja selkeytenne terästyvät, ja te puhkeatte loistoon.

Olette kuin valokukkasia suuressa valomeressä. Meistä se on hyvin kaunista katseltavaa. Näkisittepä itsenne niin kuin me näemme teidät.

Olette Yhtä. Olette aina olleet. Mielenne erkaannutti teidät, ja sai teidät uskomaan mielensatuja, jotka eivät ole totta.

Katsokaa sisimpäänne. Löydätte kaiken sisältänne. Ulkoinen maailma on heijastus sisäisestä maailmastanne. Nähdäksenne rakkautta ympärillänne, teidän on löydettävä rakkaus Itsestänne.

Tahtoaksenne nähdä rauhaa, löydätte rauhan sisältänne. Tunteaksenne olonne turvalliseksi tai kokeaksenne runsautta, te löydätte ne sisältänne. Jos sisäinen maailmanne on turvaton, koette turvattomuutta ulkoisessa maailmassanne.

Kaikki on sisällänne ja maailma heijastaa sen teille.

Kääntäkää huomionne sisimpäänne. Uskaltakaa hiljentyä Itsenne äärelle. Hiljentyminen tekee hyvää, sillä se laittaa teidät löytämään todellisen Itsenne. Aidon, puhtaimman ja rakkaudellisen osan Itseänne.

Rakastakaa itseänne. Rakkauden valomeressä olette Yhtä. Korkein Itsenne on aina Yhtä kaikkien kanssa.

Toivotamme näkemisen aikaa uudistunein ja puhdistunein silmin. Sydämet auki rakkauden valossa kohti kultaista aikaa.

Näkemisen totuudellista riemua,

Tähtiauttajat

Korttipakka: Lightstar: Magical dimensions. Kortti: Third eye portal: Vision, clairvoyance & clarity, confusion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Origamiornamentit ja sananen ekologisuudesta

Vaihteeksi paperintaittelua. Origamiornamentit ja sananen ekologisuudesta. Samalla sain syyn kuluttaa varastoihin kertyneitä skräppispapereita. Syntyi pastellin sävyisiä origamiornamentteja. Aina kuusta ei tarvitse koristella muovikrääsällä. Tänään tulin

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Sydänlootus

Niin ihana on rakkaus. Hempeää hehkutusta täältä rakkauden ääreltä. En tiedä, oletteko jo kyllästyneet rakkaushehkutukseeni? Olen tämän kevään aikana saanut kellua ja viihtyä niin äärettömän

Lue lisää »