Sielunmatkaa ihmisyydessä

Olette kutsuttuina vieraina, sieluina täällä Maassa. Teidät on kutsuttu tähän suurenmoiseen seikkailuun Äiti Maan toimesta. Olette hänen rakkaita lapsiaan. Jokainen.

Ihmismatkanne aikana tulitte tänne kokemaan ihmisyyttä. Tulitte oppimaan itsestänne. Tulitte kasvamaan ja kohtaamaan niitä sielunläksyjä, jotka ovat pitkään määrittäneet kulkuanne inkarnaatiosta toiseen.

Kehityksenne oppimatkalla olette saavuttaneet pisteen, kun teidän on aika valita, seuraatteko sydäntänne kutsumusta vai annatteko edelleen egonne ohjata jokaista askeltanne. Teillä on vapaus valita. Valitkaa viisaasti.

Sydämenne on teitä itseänne viisaampi. Sydän tietää aina mitä tehdä, miten toimia ja valita missäkin hetkessä. Sydän tunnistaa rakkauden. Sydän tunnistaa totuuden.

Kuulkaa sydämenne totuutta, viisautta, joka puhuu sydämenne korkeampaa kieltä.

Valitsemalla rakkauden, valitsette nousun korkeampaan johdatukseen. Olette valmiita kohoamaan siiville, ja saattamaan ihmiselämänne huipentuman.

Matkanne on ollut pitkä. Se on sisältänyt monia tärkeitä ja ratkaisevia koetinkiiviä, jotka ovat olleet kulkunne kannalta ratkaisevia. Teillä on jokainen hetki valinnanvapaus valita rakkaus tai pelko.

Teitte päätöksiä ja valintoja, jotka johtivat seurauksiin. Koiette epäonnistumista, kärsimystä, menetystä. Koiette rakkautta, onnistumisia, menestystä. Kaikki ne kokemukset, jotka koiette, oli teille tärkeää. Tärkeää siksi, että kasvaisitte ja oppisitte todellisesta olemuksestanne kaiken.

Vain tulemalla ihmisyyteen, voitte oppia itsestänne. Oppimalla yhä enemmän itsestänne, todelliselta olemukseltanne, olette nyt siinä tilanteessa, että saatte kokea sen täyttymyksen, rakkauden ja vapauden, joka on ulottuvillanne.

Tehkää tilaa tuntea tuo täyttymys ja rakkaus sisällänne. Sallikaa sen tulla fyysisesti Itseenne ja ilmentää itseään kauttanne. Huomaatte kuinka vapauttavaa ja armollista se on.

Matkanne kliimaksi on saavutettu. Te teitte sen. Olette osoittaneet halunne ja kykynne muuttua ja muuntautua. Jokainen teistä, joka pyyteettömästi sydämessään tekee valinnan nousta korkeuksiin ja elää rakkaudessa, otetaan fanfaarein sydämellisesti vastaan.

Tämä vapautuksen, antautumisen armon hetki on äärettömän arvokas ihmiskunnalle. Armo laskeutuu yllenne ja vapautus pyyhkii aaltojen lailla jokaisen olemuksenne sopukan.

Kuuletko jo sen lähestymisen? Tunnetko sen?

Armon aalto, vapautuksen aalto, rakkauden aalto, miksi vain tahdottekin sitä sanoa, on tulossa. Avatkaa sydämenne. Sallikaa rakkauden olla ainut asia, jota ajattelette elämänne jokaisena hetkenä. Rakkaudessa olette voittamattomia.

Jos annatte pelon tulla itsenne ja sydämenne väliin, voi se vain hidastaa matkan tekoanne, siirtää armonaallon ylitse kulkemista. Sydämenne totuuden tietää, tietää, että se tulee. Se tulee ihan jokaiselle. Ennen pitkää kaikki ovat sen läpikäyneet. Se on elämää. Se on elämän kiertokulkua, jota ei voi pysäyttää.

Teistä voi tuntua siltä, että kertomamme tuntuu teistä uskomattomalta, epätodelta, on vain mielenne keino yrittää teitä estää näkemästä totuutta.

Elämän syklissä kaikki tulette jonain päivänä siihen pisteeseen, että olette saavuttaneet sielunne kliimaksin. Se on väistämätöntä. Niin se on. Luonnollinen täyttymys, rakkaudesta rakkauteen.

Sydän tietää mitä tulee tapahtumaan kehossanne ja koko olemuksessanne. Sydän on viisas. Miksi ette kuuntelisi sydämenne viisautta?

Katsokaa miten pitkälle olette päässeet. Nähkää rakkaus kaikessa mitä olette inkarnaatioketjussanne tehneet ja kokeneet. Rakkaus avaa vuosikymmentenkin ja –satojenkin solmuja. Rakkaus avaa solmuja ja elämänne virtaa uudella tavalla, kun solmut eivät ole tukkimassa luonnollistakin luonnollisempaa virtausta.

Elämänjanonne on ollut kaunista. Janossanne olette etsineet rakkautta itsenne ulkopuolelta. Usein petyitte, tulitte torjutuiksi ja hylätyiksi. Nyt tiedätte, että rakkaus ei löydy itsenne ulkopuolelta, vaan sisältänne.

Siellä sydämenne keskiössä Hän on istunut odottamassa teitä. Hän on kutsunut teitä, ja nyt Hänet löysitte.

Tervetuloa kotiin rakkaat. Astukaa rakkauden ovesta sisään. Olkaa rakkaudessa ja Valossa. Armon ja vapautuksen säteet satavat yllenne ja rakkauden aalto pyyhkii olemuksenne jokaisen sopukan.

Teitä rakastaen,

Muinaiset viisaat

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Imrama: Where are you being called to journey to?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutetut pääsiäispuput

Pääsiäinen mennä vilahti. Mitä sitten. Tekemiseni eivät aina meni yksiin vuodenaikojen kanssa. Kesällä voi hyvin tehdä joulua ja talvella kesää. Tehdä just niin kuin huvittaa.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Pörriäislaukku

Kun tuossa taannoin mietin, olenko paljonkaan huovutusta tehnyt, niin jopas vaan laatikoiden kätköistä löytyy monenlaisia aarteita. Huovutettu pörriäislaukku on ihan ensimmäisiä huovutustöitäni, joita tein aikoinaan

Lue lisää »