Meillä on sieluperheemme tuki ja turva. Miten siis voisimmekaan olla yksin?

Samankaltainen vetää puoleensa samanlaisuutta. Meillä on heimomme, valonperheemme, johon tunnemme yhteenkuuluvuutta. Yhteistyössä on voimaa.

Emmehän anna egomielemme eristää ja olettaa, että olisimme yksin ja joutuisimme tekemään kaiken yksin?

Rakas, sinullakin on laaja Valontukijoukot ympärilläsi. Näethän, että he ovat valmiita tarjoamaan apuaan auttaen sinua tehtävässäsi?

Valonauttajamme, valontukijoukkomme voivat olla toisen tietoisuudentason sieluperheemme jäseniä tai yhtälailla, he voivat olla täällä meidän kanssamme ihmisyydessä.

Sieluperheen jäsenet tunnistamme tietynlaisesta tuttuuden tunteesta. Vedämme toisiamme puoleemme. Olemme ehkä aiemminkin kohdanneet ja työskennelleet keskenämme.

Saatamme olla kiinnostuneita samoista asioista ja jakaa yhteiset ajatukset ja näkemykset. Tai saatamme kohdata sieluperheemme jäseniä, jotka ovat aivan toiselta osaamisalaltaan kuin me itse. Voimme oppia toisiltamme ja siten edistää sekä omaa että yhteistä tehtäväämme.

Katsokaamme ympärille ja olkaamme valmiita ottamaan apua vastaan. Sieluperheen jäsenet tukevat toistensa kasvua ja tarjoavat tarvittaessa auliisti apuaan.

Yhteistyönvoima on uudenajan toimintaa. Pelko ja kateus ovat egon toimintamallia eikä sille uuden ajan kynnyksellä ole  enää tarvetta.

Yhteinen hyvä tulee olemaan ykseyden pohja uuden ihmiskunnan luomisessa. Ykseys on uuden aikakauden pilareita.

Tässä hetkessä sieluperheen jäseniä kootaan yhteen. Heitä saatetaan ja tuodaan yhteen, jotta voimme yhdessä rakentaa uusia kultaisia yhteiskuntia ja toimintatapoja.

Jokainen sieluperheen jäsen tuo oman erikoisosaamisensa tehtävään. Yhdessä siitä muodostuu kokonaisuus, jolla edistätte jokaisen jäsenenne sielukohtaista kasvua kuin myös globaalia ihmiskunnan kasvua ja nousua korkeampiin tietoisuuden tiloihin.

Katso rakas tarkkaan, ketkä lähelläsi ovat osa sieluperhettäsi.

Saatamme kohdata aivan uusia tuttavuuksia, jotka tuntuvat heti alkuun jotenkin tutuilta. Magneettinen vetovoima lähettää sieluperheemme ja meidät yhteen. Me kyllä tunnistamme sieluperheemme jäsenet, kun sellaisen kohtaamme.

Meidän on oltava tarkkaavaisia, jotta tunnistamme ihmissuhteissa ja tuttavuuksissa ne ihmiset, jotka resonoivat kanssamme.

Ihmiset lähetetään luoksemme. Yksikään kohtaamme ihminen ei ole sattumalta kohdallemme osunut tai tiellemme heitetty, vaan kaikella on tarkoitus.

Jokaisella, avain kuten sinullakin on sieluperhe. Sieluperheemme on läheinen ja tiivis yhteisö. Lanka tai säde, joka yhdistää jäsenet toisiinsa on katkeamaton. Olemme osa tuota sieluperheen Valoa. Olet yksi heistä. Olemme Yhtä.

Aikojen halki meidän matkamme on käynyt. Yhdessä olemme kokeneet paljon. Tietoa toimme ja veimme maallisen vaelluksemme matkalla. Valosta Valoon käy kulkumme. Yhdessä eri ulottuvuuksien tietoisuuden tasojen läpikin, olemme yhdessä, jaamme kokemamme ja viisautemme.

Sieluperheemme on lähin sukulaissuhteemme mitä voi olla. Valo ja rakkaus tunnistavat toisenne, olkoon se eri ulottuvuuden tai tietoisuudentason kentässä.

Elämäämme tuodaan sieluperheemme jäseniä. Osa heistä voi olla Valontasoilla ja osa kanssamme ihmisyydessä. Valoperheemme, sieluperheemme tahtoo työskennellä kanssamme. He löytävät meidät. Meidät saatetaan jälleen yhteen.

Samankaltainen energia ja tietoisuus vetävät toisiaan puoleensa. Täydennämme toisiamme. Valon ja rakkauden vahva side on ohjaava meidät toistemme luokse.

Ymmärräthän, että valoperheesi, sieluperheesi voivat olla Valonauttajia toisilla tasoilla tai yhtälailla, näet heidät ihmisinä ympärilläsi.

Sieluperheesi jäseniä voi olla jo lähelläsi, joten anna heidän nähdä sinut. Turha oman valon pienentäminen ei nyt tule kyseeseen, sillä sinut halutaan todella nähdä.

Valosi tuo oikeat ihmiset ympärillesi, joten anna valosi säihkyä ja viisautesi kuulua.

Sinua lähestytään. Ole valmis vastaanottamaan sieluperheesi rakkaus ja tuki. Tietoisuuden laajassa kentässä tuikitte toisillenne. Näette jälleen toisenne.

Sielunsisaret  ja –veljet lyöttäytyvät nyt yhteen. Yhteinen päämääränne kutsuu. Tästä alkaa matkanne ilossa, valossa ja rakkaudessa.

Yhteistyössä on voimaa.

 

Korttipakka: Work your light. Kortti: Soul family: Call in your tribe. You don´t have to do it alone.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 47

Sydämen unelmat ja toiveet ovat niitä, jotka herättävät sinut eloon. Olet niin sanotusti liekeissä. Näitä sydämen unelmia sinun kannattaa toteuttaa, sillä ne ovat ihaninta sinua

Lue lisää »