Olet viimeaikoina pohtinut suuntaasi. ” Olenko oikealla tiellä?

Olenko menossa askeleideni kanssa oikeaan suuntaan? Mitä seuravaksi? ”

Olet miettinyt ja pohtinut. Olet tehnyt sitä liiaksikin.

Rakas, ethän mieti liikaa? Tämän sinun liika miettiminen ja asioiden pohtiminen pysäyttää luonnollisen virtauksen.

Anna vain ajatustesi ja tuntemuksiesi tulla ja mennä menojaan. Ajattele asiaa vaikka niin, että ajatukset ja tunteet ovat kuin vuolaana virtaava joki, joka on alati liikkeessä, ajatukset tulevat ja menevät. Anna kaiken tulla sellaisena kuin ne tulevat kiinnittymättä mihinkään.

Sydämesi viisaus on opastanut sinut tähän pisteeseen. Olet kuunnellut sisäistä ohjaustasi hyvin.

Sinut on tuotu syvimpien toiveidesi ja unelmiesi äärelle askel askeleelta. Olet tuntenut viestit. Tuo luottamus on kuljettanut sinut tehtäviisi, joita tulit sieluna tänne tekemään.

Askeleesi ovat olleet hienovaraisia, kuitenkin niin äärettömän varmoja, ettet aina itsekään ole tajunnut sitä. Olet saattanut hämmästellä, kuinka oikein pääsit tähän pisteeseen.

Näetkö, miten hienovaraisella, lempeällä ja kauniilla tavalla sinua on opastettu?

Sinä tiedät sisimmässäsi, että olet oikealla tiellä. Lakkaa yliajattelemasta ja pohtimasta tilannetta. Sydämesi ja sielusi viisaus ovat johdattaneet ja tuoneet sinulle sen tiedon ja varmuuden, jonka tarvitset kulkeaksesi sitä elämäsi polkua, joka on oleva sinun tehtäväsi tässä elämässä.

Kaiken aikaa olet kulkenut määrätietoisesti varmoin askelin. Vaikka sinua koeteltiin matkan aikana, uskosi ja luottamuksesi eivät horjuneet.

Sinä teet jo nyt sitä mitä sieluna tulit tähän maailmaan tekemään. Sinä teet jo sitä, rakas.

Eikö olekin ihanaa, että kaiken aikaa sielusi on kuljettanut sinua?

Heitä turhat ylireagoinnit ja pohdinnat pois. Sinä teet jo nyt tärkeintä tehtävääsi.

Rakas, aina se tehtävä ei ole sitä, mitä ihmismielesi, egosi luulee sen olevan. Pienikin asia on tärkeä ja arvokas panostus ihmiselämässä, sillä on suuri vaikutus ihmiskuntaan.

Pieneltä ja vähäpätöiseltä vaikuttava asia voi olla suuri panostus ihmiskunnalle. Näin egomieli luokittelee tehtävät ja asiat joko tärkeiksi tai vähemmän tärkeiksi.

Todellisuudessa asia on kokonaan toisin. Sinusta asia, tehtävä voi tuntu pieneltä, mutta todellisuudessa sen arvo ihmiskunnalle on suuri.

Olet oikean asian äärellä. Sinä työskentelet jo sen asian parissa, joka sinulle merkitsee eniten. Se mitä rakastat, koet iloa, täyttymystä ja onnellisuutta ovat merkkejä siitä, että olet löytänyt kutsumuksesi.

Näetkö, että se on vain ihmisego, joka kaipaa suuruutta. Ego kaipaa suuria tekoja.

Rakas, tahdomme sanoa sinulle, että sielun näkökulmasta kaikki sinussa on arvokasta ja tärkeää. Jätä ihmisten egoon pohjautuvat mielipiteet ja näkemykset pois. Et tarvitse niitä. Olet niin paljon enemmän kuin yksikään mielipide ja näkemys.

Kukaan toinen ei voi toteuttaa sinun unelmaasi ja tehtävääsi täällä. Olet niin ainutlaatuinen. Vain sinulla on tarvittavat ominaisuudet, lahjat ja taidot kutsumuksen täyttämiseen.

Mielipiteillä ei ole merkitystä, olkoon ne mitä tahansa. Ne ovat osa ihmismielen uskomusjärjestelmää ja egon luomia. Vain rakkaudella on merkitystä.

Rakkaus tunnistaa aidon ja puhtaan rakkauden myös elämäntehtävän toteuttamisessa. Keskity rakkauden työhön unelmiesi ja elämäntehtäväsi toteuttamisessa, ja olet saavuttanut paljon.

Todelliset saavutukset mitataan sydämen hyvyydellä ja rakkaudella. Sinä olet tämän oivaltanut. Sydämesi hyvyys ja rakkaus, joka sinusta säteilee, on avaava ihmisten sydänovia, mitä tahansa päätätkin elämässäsi tehdä.

Seuraa sydämesi viitoittamaa tietä. Olet kuullut kutsun, ja tiedät, että niin se on. Tämä on sinun tiesi. Sinun valon ja rakkauden tie, joka kuljettaa sinua unelmasta unelmaan.

Sinä itse luot elämäsi puitteet ja kirjoitat elämänkirjasi. Kirjoita viisaasti ja rakkaudella.

Sinua rakastaen,

Me Valon enkelit

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: You´re already doing it: Stop overthinking. Keep facing your true north.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 30

Niin pientä ja pimeää, läpitunkematonta koloa ei ole, jonne valonsäteet eivät yltäisi. Valo löytää aina tiensä sinne missä on puhdistettavaa, anteeksiannettavaa ja puutetta rakkaudesta. Valo

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Kolme x Sonjan kukkapallo

Tänään kerron sinulle hieman langoista, ja siitä, miten lanka ja koukkuvalinnat vaikuttavat valmiin työn kokoon. Kolme x Sonjan kukkapallo toimii havainnollistavana esimerkkinä. Pidän mallista kovasti,

Lue lisää »