Siunattua muutoksen aikaa, ihanat lukijani.

Viikko on jälleen vierähtänyt ja on uuden Valoviestin aika. Tämän viikon viestintuojina ovat kristallienkelit  aiheenaan siunattu muutos.

Kristallit ovat minua kutsuneet voimallisesti. Olen viime viikkoina meditaatioissani työskennellyt kristallikallojen kanssa. Ovatpa vaan mahtavan humoristisia kavereita, nämä kallokaverit.

Vaan olisipa mahtavaa kuulla mietteitänne näistä viesteistä. Ovatko tulleet tarpeeseen? Oletteko saaneet näistä tukea, vahvistusta tai uusia oivalluksia?

Itse ainakin koen tässä ajassa muutoksen tarvetta. Ja siksikin, olisi hyvä kuulla sivuston sisällöstä mietteitänne. Mihin suuntaan lähden sivustoa viemään ja mitä kaipaisitte tänne?

Muutos on ainut pysyvä asia. Uuden luomisen kynnyksellä, meidän jokaisen on opittava nahkansa luomaan aina uudestaan. Siitä on kyse myös tämän viikon viestissä:

Edessäsi levittäytyy muutoksen tie. Olet saavuttanut sen pisteen, kun olet oivaltanut jotain, joka muuttaa elämääsi.

Olet saapunut muutoksen äärelle. Muutos on aina hyväksi, sillä se luo kasvua, kehittymistä, tuoden mukanaan uudistumista.

Jokin asia, ihmissuhde tai työsi on saavuttanut sen kipupisteen, joka tuo sinulle uudistuksen ja selkeyden tulevasta suunnastasi.

Aiemmin et ehkä sitä havainnut, muutoksen tarvetta, joka kolkutti ovellesi. Tilanne tuotiin yhä selkeämmin eteesi, jotta voisit vastaanottaa sen uudesta näkökulmasta.

Katso ympärillesi tarkkaillen elämääsi ja sen eri osa-alueita totuudellisesti kuin tarkkailisit itseäsi itsesi ulkopuolelta. Tarkkaile vain. Analysointiin ja liikaan järkeilyyn ei ole tarvetta. Näetkö sen mikä ei enää toimi?

Olisiko jo korkea aika vaihtaa uudistuneeseen sinään? Siihen, joka Olet?

Vastaanota muutoksen tuoma siunaus ja lahja, joka vie sinua kohti parempaa, yltäkylläisempään ja toivorikkaampaan elämääsi.

Salli tuo muutos. Anna sen tapahtua ja tuoda kokonaisvaltainen muutos elämäsi jokaiselle tasolle.

Tiedäthän rakas, että vanha nahka on luotava uudestaan?

Olet kasvanut niin paljon, ettet enää mahdu vanhoihin nahkoihisi ja vanhoihin energioihisi. Sinun on aika uudistaa itsesi. Uudistunut versio on parempi versio sinusta Itsestäsi.

Olet valmis muutoksen ja tee tarvittava työ, jotta muutos tapahtuu mahdollisimman pienin haastein.

Mitä enemmän vastustelet, kasvustasi ja muutosprosessistasi voi tulla tukalampaa ja viedä sinut ” oksat pois ” tilanteeseen, jolloin sinun on totaalisesti pysähdyttävä ja myönnyttävä.

Kaikki muutos on aina hyvästä, ja se palvelee niin sinua yksilötasolla kuin globaalisti jokaista elävää olentoa planeetallanne.

Mitä totuudellisemmin ja rehellisemmin kykenet huomioimaan elämäsi tilanteet ja asiat, osaat myös ottaa lähettämistämme viesteistä onkeen. Tartuthan onkeen silloin, kun tarjoamme sinulle neuvojamme tai vinkkaamme sinulle tulevasta suunnasta?

Olet varmasti jo aiemmin tuntenut muutoksentarvetta jollakin elämäsi osa-alueella. Huomasitko ja panitko merkille ne viestit, joita sait?

Ihmiselämän pyörteissä voi olla hetkiä, jolloin et ole tarkkaavainen. Sekin on ymmärrettävää. Kiire, stressi ja pelot voivat estää sinua havaitsemasta ja näkemästä sitä, mitä tunteet ja tuntemukset yrittävät sinulle kertoa.

Nyt, kun tiedät, voit jatkossa muistaa sen, kuinka tärkeää on oppia kuuntelemaan kehosi tuntemuksia ja sisäistä johdatustasi.

Todellinen itsetuntemus lähtee siitä, että opit tuntemaan Itsesi, sen, kuka Olet ja hyväksyt jokaisen puolen Itsestäsi.

Tarkastele ja havainnoi elämäsi muutoksentarpeet ja ala ottamaan askeleita niitä kohti. Sinua tuetaan. Sinulla on enkeleiden ja Jumalan tuki ympärilläsi.

Olkoonpa askeleesi kuinka pieniä tahansa, ovat ne suuri alku muutokselle joka kumpuaa syvältä sisältäsi. Kuljemme kanssasi ja tuemme sinua ikuisella rakkaudella.

Rakastu Itseesi uudestaan ja huolehdi hyvinvoinnistasi. Ansaitset hyvää elämääsi. Uskalla vastaanottaa se. Luota, että askeleesi ovat varmoja, niin saavutat pian sen, mistä haaveilet.

Muutoksen tuulet tulevat ja pyyhkivät elämästäsi sen, mikä on vanhaa ja kaipaa uudistumista. Nyt tähän on oiva hetki. Puhaltakoot virkistävät tuulet, raikastaen jokaisen supukkasi.

Kun energiasi puhdistuvat ja uudistuvat, ne tuovat pysyvämpää tartuntapintaa uudelle luomisvoimalle. Uudistuneissa ergioissa kasvua tapahtuu ja muutos on luontevampaa vastaanottaa.

Rakkaudesta rakkauteen tervehdimme sinua ja siunaamme askeleesi.

Luota siihen, että se minkä on tapahduttava, se tapahtuu. Pidä positiivinen, lempeä ja rakkaudellinen asenne ja sydämesi vastaanottavana. Kulkusi käy muutokseen kepeämmin.

 

Korttipakka: Crystal angels. Kortti: Lapis latzuli: Life-changing, epiphany or experience: It´s a time of big and blessed change for you and God is supporting you each step of the way.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Pieni on kaunista

  Pieni on kaunista. Niinhän se taitaa olla. Elämä on arvokasta ja kaunista, olkoon se kuinka pientä tahansa. Sain valonauttajilta tällaisen muistutuksen. Miten loistava sanoma,

Lue lisää »
Luova Valo

Avaudu tehtävällesi tähtisiemen

Kannatko sinä tähtisiementä? Oletko sinä tähtien alkuperää? Avaudu tehtävällesi tähtisiemen. Tässä yhteydessä tähtisiemenellä tarkoitetaan, että olet vanha sielu. Olet ollut maan inkarnaatiokierteessä jo pitemmän aikaa.

Lue lisää »