Suunta hukassa? Pysähdy. Vahvasti ei nyt, mutta pian kyllä.

Malttamattomuus ei ole hyve, vaan usein hiljaa hyvä tulee. Välillä saamme elämään hitaita hetkiä, tietty pysähtyneisyydentunne voi olla sille ominaista.

Asiat eivät etene ja kärsimättömyys alkaa nostamaan päätään. Eikö vaan tuttua olekin?

Tekisi mieli edetä ja toimia, mutta jokin vain toppuuttaa. On kuin tarpoisi vähintäänkin suossa etanan vauhtia.

Tämä pysähtyneisyyden hetki on tärkeä hetkiä tiedostaa. Se on siunaus, joka meille tarjotaan.

Ihmismielen näkövinkkelistä ajanjakso voi olla ärsyttävä sen hitauden, paikalleen jämähtävän energian ja pysähtyneisyyden takia. Hetki on kultaakin arvokkaampi.

Voi näyttää siltä, ettei mitään tapahdu. Kaikki vaikuttaa seisahtuneelta ja paikalleen jämähtäneeltä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että emme näe kokonaiskuvaa asiasta ja tilanteesta.

Meidät saatetaan laittaa myös hidastamaan tahtia, jos matkavauhti on ollut liian kovaa – olemme unohtaneet levätä, antaa aikaa itselle.

Mitä voimme tehdä?

Otamme ajanjakson kiitollisena vastaan, lepäämme ja odotamme rauhassa. Enkelit, meidän auttajamme työskentelevät kyllä taustalla järjestellen asioita ja auttaen meitä parhaamme mukaan.

Jos näet, että asiat takkuaa, olisiko parempi pysähtyä, ottaa askel pari taakse ja katsoa rauhassa mistä on kyse?

Väkisin runnominen ja puskeminen ei ole aina viisasta. Siitä voi joutua maksamaan kovan hinnan terveyden tai muun kustannuksella.

Enkelit viestittävät meille pysähtymisen tärkeyttä, sitä, että rauhassa odotamme ja katsomme, miten asiat ja tilanteet kehittyvät.

Ajanjakson voi käyttää lepoon ja rentoutumiseen, rauhallisesta elämänrytmistä nauttimiseen ja tunnusteluun siitä, mitä elämältä todella tahtoo. Elämän suuntaviivoja voi tarkastella ja odottaa, kunnes selkeys saapuu ja on toiminnanaika.

Enkelit viestittävät;

Polkusi ei nyt ole aivan kirkas ja selkeä. Tai se ei vielä näyttäydy edessäsi selkeänä määränpäänä.

Pysähdy. Tämä hetki tuodaan eteesi, sillä se tarjoaa sinulle mahdollisuuden hengähtää, istua alas ja miettiä, mitä oikeasti todella tahdot.

Sokkona ryntäilyn voit ainakin unohtaa. Juoksemalla sinne ja tänne, puuhastelu ja itsensä kiireisenä pitäminen kuluttavat voimiasi.

Käytä tarjottu aika lepoon ja tarpeidesi kartoittamiseen. Tarkastele, ovatko valintasi olleet sitä, mitä elämääsi todella tahdot? Vai, oletko yrittänyt viedä asioita egosi kannalta haluttuun suuntaan?

Sano rohkeasti ei asioille, jotka eivät ole sinun juttusi.

Pysähtyneisyydentunne voi ajoittain vaivata, kun asiat eivät mene ja etene niin ripeästi kuin tahtoisit. Välillä voit turhauttaa, mutta odottaminen kannattaa.

Pysähtyneisyydessä on omat hyötynsä. Pysähtyneisyys voikin olla siunaus. Ota aika kiitollisuudella vastaan.

Ehkäpä tahtiasi höllennetään ja sinulle yritetään kertoa sitä, että muuten saattaisit olla menossa harhaan, jos vain ryntäilet malttamattomana toiveidesi perään.

Pysähdy ja tarkastele. Kuuntele kehosi tuntemuksia ja kuuntele sisäistä opastajaasi. Mitä sydämesi sinulle kertoo?

Nauti ajasta, jonka voit viettää tutkiskellen itseäsi ja rauhoittaen arkeasi hiljaisempaan menoon.

Ajanjakso voikin osoittautua suureksi siunaukseksi. Ethän näe koko asiaa tai tilannetta ja sen lopputulosta. Miksi siis sokeasti ryntäilisit, kun voit rauhassa odottaa ja katsoa kuinka tilanteet kehittyvät?

Asiat selkiytyvät, kun et pakota.

Nauti vapaudesta joka Taivasten valtakunnasta on sinulle järjestetty. Tämä Jumalallinen aikataulu on todellakin sitä. Asiat ja tilanteet tapahtuvat juuri oikeaan aikaan. Ei koskaan liian myöhään eikä liian varhain.

Odota rauhassa. Tee jotain muuta, joka ravitsee sieluasi ja suuntaa ajatuksesi toisaalle.

Päästä irti asiasta tai tilanteesta. Murehtimiseen ja huolestumiseen ei ole aihetta.

Kaikki hyvin rakas. Lepää ja odota. Sinulle annetaan kyllä merkki, koska voit toimia.

 

Psssttt…

Kuuntele kristallimaljamusiikkia taustalle lyhyeen meditaatioon.

Tai…

Nosta itsellesi luovuusviestikortti. Luovuuden enkelit auttaisivat sinua mielellään kaikessa mitä luovuuteen tulee.

Klikkaat vain yläpalkista kohdasta luovuusviesti.

 

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Kristallikallot ja kristalligridi. 

Tai Kristallivesi – mitä se on?

 

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 51

Sieluina olette tulleet planeetallenne, jälleen kerran ihmisyyteen oppimaan ja kasvamaan rakkaudessa. Matkanne on ollut pitkä. Sielukehityksenne on ollut pitkä ja tarpeellinen, kasvaaksenne ja tullaksenne siksi

Lue lisää »
Luova Valo

Ytimessä on rakkaus

Kaiken ytimessä on rakkaus mielen kuperkeikoista huolimatta. Mieli heittää usein kuperkeikkaa. Mieli heilahtelee ja kelluu kuin korkki ulapalla heitellen sinua sinne tänne. Mielen luomukset eivät

Lue lisää »