Sydämemme syvimpien unelmien toteuttaminen

Sydämemme syvimpien unelmien toteuttaminen on osa ihmisluontoamme.

Meillä on tarve unelmoida ja haaveilla paremmasta elämästä. Meillä on sydämestä kumpuava aito, palava halu toteuttaa intohimomme kohde. Unelmamme.

Unelmat eivät jätä meitä rauhaan. Ne ilmoittavat olemassaolostaan niin kauan, että varmasti huomamme ne. Tajuamme unelmamme, tehdäksemme päätöksen alkaa tavoittelemaan niitä.

Jokaisella meillä on jokin unelma. Okei, kasa unelmia. Se on taas toinen juttu, kuinka moni meistä toteuttaa unelmansa.

Meidän tehtävämme on toteuttaa sydämemme syvimmätkin toiveet ja unelmat. Silti me niin usein pelkäämme aloittaa ja toteuttaa niitä.

Mistä tunnistaa unelman?

Unelmat eivät jätä meitä rauhaan. Ne pulpahtavat pintaan aika-ajoin ilmoittamaan itsestään. Siinä mielessä unelmamme ovat sitkeitä. Sitkeästi ne kohoavat tietoisuuteemme, jotta panemme ne merkille ja alamme toimia.

Jos meidän on tarkoitus tehdä jotain, unelma löytää aina tiensä tietoisuuteemme, vinkatakseen meille, että; ” Tee jo! ”

Ainakin näistä merkeistä tiedät löytäneesi unelmasi:

  • Unelma ei jätä sinua rauhaan. Unelmasi pyrkii aika-ajoin tietoisuuteesi, jotta huomaat sen.
  • Sinulla on palava halu ja kiinnostus johonkin sinulle tärkeään ja merkitykselliseen asiaan.
  • Sinulla on tietoa, taitoa, osaamista ja lahjakkuutta asiaan.
  • Vietät kaiken liikenevän ajan sinulle tärkeän asian äärellä.
  • Haluat oppia lisää ja enemmän siitä mikä sinua kiinnostaa.
  • Unelma tekee sinut onnelliseksi, tuoden sinulle iloa, riemua ja tyytyväisyyttä.
  • Olet liekeissä. Haluat jakaa unelmasi ja asian ilosanomaa kaikille.

 

 

Miksi unelmat ovat tärkeitä?

Jokainen unelma on arvokas. Me olemme unelmamme arvoisia. Ansaitsemme kokea sen täyttymyksen ja onnistumisen, joka syntyy unelmien toteutumisen myötä.

Unelmat ovat tärkeitä, koska vain me yksin voimme toteuttaa ne. Koko maailma odottaa, että toteutat unelmasi. Kukaan toinen ei voi sinun unelmaasi toteuttaa. Vain sinulla on siihen kaikki tarvittava tieto, taito ja osaaminen.

Unelmat ovat luonteeltaan sellaisia, että sinulta löytyy jo erityisosaamista asiaan. Sinä olet unelmasi asiantuntija. Unelmat tuovat sydämemme kautta valoa ja rakkautta maailmaan, joka löytyy vain sinulta.

Näin ollen unelmilla voi olla laatu ja ominaisuus, joka pääsee kauttasi leviämään valon ja rakkauden aaltoina muiden ihmisten iloksi ja avuksi.

Unelmat eivät ole vain meitä itseämme varten. Unelmamme linkittyvät usein yhteiseen hyvään, siihen, mitä ja miten voimme parhaiten auttaa ja palvella muita. Toteutuneiden unelmien kautta tulemme palvelleeksi ja auttaneeksi muuta maailmaa. Unelmamme saavat näin korkeammat ihanteet ja puitteet.

Meillä jokaisella on luontainen tarve toteuttaa itseämme ja unelmiamme. Unelmointi on sallittua ja toivottua. Ns. päiväunelmointikin on meille vain hyväksi. Unelmoimalla ja mielikuvituksen voimalla voimme ilmentää unelmiamme ja toiveitamme todeksi.

Se hetki, kun koemme ja näemme unelmamme käyvän toteen, on sanoin kuvaamattoman hieno hetki. Tunnemme syvää iloa, riemua, onnea, rakkautta ja kiitollisuutta.  Koko luomakunta iloitsee kanssamme – ja niin se on.

Unelmien toteuttamisen kohdalla, meidän on muistettava, että toisen unelma, onnistuminen ja menestyminen eivät ole koskaan meiltä pois. Suomalla toiselle sen, minkä itsellemme suomme, vedämme hyvää puoleemme.

Ellemme suo hyvää toiselle, emme suo sitä itsellemme. Emme ole valmiita unelmallemme. Meidän tulee muistaa tämä etenkin silloin kun kateus, puuteajattelu ja pelot alkavat meissä päätänsä nostamaan.

Mitä emme suo toiselle, sitä emme suo itsellemme. Näin ne henkiset lainalaisuudet toimivat.

Pienillä teoilla ja positiivisilla ajatuksilla, luomme nostetta ja voimaa omien unelmiemme kukoistukseen.

Ollaanpa jatkossa kivoja ja rakkaudellisia toisillemme. Siunataan toisemme. Toivotaan toisillemme pelkkää hyvää, niin sitä me itsekin saamme elämässämme korjata. 

Rakkaudellisia tekoja. Unelmien toteutuksia.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kehonne on luotu liikkumaan

Yksisarvisten viesti kehottaa meitä kääntämään katseemme kehoomme ja liikkumaan. Meidän ihmisten arki on monesti kiireistä eikä aina ole aikaa huomioida riittävästi kehomme tarpeita ja niitä

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 54

Kun tulemme tietoisiksi omasta valostamme, se havahduttaa ja herättää meidät illuusioiden unesta. Sillä illuusiotahan se on, ellemme tunnista valoa sisällämme. Haparoimme ja horjumme pimeydessä, löytämättä

Lue lisää »