Tanhupalloillaan – leikki-ikä on koko ikä

Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti saatika alkaa suorittamaan sitä. Tanhupalloillaan – Leikki-ikä on koko ikä. Tätä sanomaa välitämme tänään keijujen kanssa.

Kuka sanoi, että ihmisen pitää olla vakava aikuiseksi kasvaakseen ja käyttäytyä iän osoittamalla tavalla? Vitut. Ei tasan tarkkaan tarvitse.

Nauran mahakippurassa Tanhupallon puuhasteluille.  Taidan olla itsekin Tanhupallo…  Ihan varmasti teitä Tanhupalloja on sielä muitakin.

Mukavaa, että joku uskaltaa tällä tavalla heittäytyä. Se on niin virkistävää. Mutta palataanpa takaisin tämän päivän aiheeseen…

Me valitettavasti eletään suorittamisen kulttuurissa, jossa pitää tehdä sitä tätä ja tuota, että kokee olevansa jotain ja kuuluvansa yhteiskuntaan, ja täyttää yhteiskunnan meille asettamat odotukset.

Elämästä tulee helposti vakavaa ja tylsää. Suoritusta suorituksen perään, jolla vain haaskaamme kallisarvoista aikaamme ja kulutamme voimavaramme loppuun täyttäen muiden meille asettamia odotuksia.

Siinä nimittäin helposti käy niin, että puskemme oravanpyörässä eteenpäin merkityksettömien asioiden perässä juosten ja tyydyttäen tarpeemme turhilla asioilla. Elämästä tulee suorittamista. Toisille siitä tulee selviytymistä ja eloonjäämiskamppailua.

Stop!

Me itse luomme elämämme. Me itse kulutamme voimamme loppuun antaen voimamme asioille, jotka eivät tue eivätkä edistä hyvinvointiamme ja terveyttämme millään tavalla.

Helposti alamme suorittamaan työtä, opiskelua, milloin mitäkin. Jopa henkisyyttä voidaan suorittaa.

Eri näköisiä velvollisuuksia ja vaateita arkemme on pullollaan, ja ne tulevat usein itsemme ulkopuolelta.

Saatamme kyllä itsekin asettaa itsellemme liian kovia tavoitteita, liikaa täydellisyyshakuisuutta ja yltiömäisiä vaatimuksia.

Useimmat näistä ovat turhia ja tarpeettomia. Ihmisenä itse teemme itsestämme tylsän ja vakavan, iloon ja leikkiin kykenemättömän. Olemme keskeneräisiä, ja saamme sitä olla. Me tulimme oppimaan ja kasvamaan.

Mitä tulimme oppimaan?

Emme ainakaan juoksemaan oravanpyörässä, rahan ja vallan perässä. Mitä sitten tulimme oppimaan? Missä tulimme kasvamaan?

Rakkaus.

Yksinkertaisesti rakkaus on se, mitä tulimme elämässämme toteuttamaan. Vain rakkaus.

Iloa ja leikkimielisyyttä on hyvä olla elämänrepussa matkaeväänä. Ei tätä kovaa elämänkoulua muuten jaksa.

Ole lapsenkaltainen.

Lapsenkaltaisuus on ominaisuus, joka joillakin onnekkailla on. Pitäkää tästä ominaisuudesta ihmiset kiinni.

Keijut tuovat ilonsanomaa ja leikkimielisyyttä meille tähän hetkeen.

Tuossa äänitteellä juttelin lonkalta, mitä nyt tajunvirrasta suustani tuli. En koskaan tiedä, mitä tulee. Kuten samoin, on asianlaita myös valokielen kanssa.

Koska lonkalta vedin, ilman minkäänlaista suunnitelmaa, huomasin sanoneeni äänitteellä pari sanaa, jotka olisi hyvin voinut korvata paremmin sopivammalla. Sanat haluaa ja tahtoo voi korvata olemisella.

Meidän ei tarvitse haluta ja tahtoa mitään. Riittää, että OLEMME. Olemme RAKKAUDESSA.

Ja, muistuttaisin vielä kuulokkeista. Käyttäkää niitä.

Katso video

Mun leikkipäivä tuotti tällaisen purkauksen tällä kertaa. Leikkikää ja vaan OLKAA.

 

Tanhupalloillaan!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Keijuilla on asiaa

Valokielipuhdistus tähän hetkeen

Valokieli – valon ja rakkauden kieli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

On vain Yksi

Sisältäsi löydät ikuisen valon lähteen. Valon, joka on suunnattoman kirkas. Rajoittunut mielesi ei kykene näkemään loistoasi. Lopeta yrittäminen, sillä se ei toimi. Mitä tulet löytämään

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Enkelisiivet

No nyt enkeli-ihminen ilahtuu, ja on vallan täpinöissään. Enkelisiivet, siivet ne ovat omassakin selässä, joilla lennellä eri ulottuvuuksissa. Juu kyllä, meillä kaikilla on siivet, joilla

Lue lisää »