Totuudentorvi tietää ja näkee valheellisen matrixin

Tiedät varmaankin elokuvatrilogian Matrixin. Siitä on jokunen tovi aikaa, kun tämä elokuvatrilogia tuli telkkarista. Katsoin sen taas uudestaan. Tällä kertaa egon uskomusmaailman näkövinkkelistä.

Olipahan vaan melkoista.

Sitähän tämä on – matrixia. Illuusiota. Pelkkää harhaa, jota egon kovalevy lakkaamatta pyörittää.

Totuudentorvi tietää ja näkee valheellisen matrixin. Jos luet tätä, olet totuudentorvi tai ainakin janoat totuutta.

Valheellinen matrix on täynnä uskomusjärjestelmiä. Valheellinen matrix pyörittää mielen kovalevyllä uskomusohjelmia. Uskomuksia, uskomuksien sisällä.

Haitallisia tapoja ja tottumuksia, joita toteutamme kertaakaan kyseenalaistamatta. Erottelukyky on päässyt unohtumaan. Siihenkin on omat ohjelmat olemassa, joilla erottelukyvyn saa kierrettyä.

Tähän valheelliseen matrixiin havahtumista ja totuuden näkemistä meille ihmiskuntana ja yksilöinä on yritetty kertoa. Jopa minä olen sitä teille vinkannut. Että herätä tulisi. Ottaa ne valheelliset silmälaput pois silmiltä ja maskit naamoilta.

Onko viesti mennyt perille?

Nukkujia unissakävelijöitä on edelleen. Totuuden sanomani ja viisauteni ohitettiin. Sen näkee tilastoista. Egon ravistelua ja herättelyä sisältäneet kirjoitukset sivuutettiin, kiinnostivat vain kourallisia lukijoita.

Mitä väliä, ne vaikuttavat kollektiivissa joka tapauksessa.

Ilahduttaa silti, että ne rohkeat uskalikot, jotka ovat rohjenneet lukea ne, ovat tulleet tietoisemmiksi valhematriisista.

Mitä ravistelevampi kirjoitus, sitä harvempi sitä on lukenut. Toisaalta myös valokieli postauksetkaan eivät ole napanneet. Tämä ei minua yllätä, vaan tätä se on, kun suurin osa porukasta nuokkuu ja uskoo kaiken mitä heille ulkopuolelta kerrotaan.

Egomielelle valokieli on myrkkyä. Valo, joka tunkeutuu pimeimpäänkin sopukkaan, saa valheellisen mielen matrixiin uskojan kavahtamaan ja luikkimaan äkkiä pakoon.

Kuule.

Totuus kirpaisee, kun totuudentorvi sivaltaa totuudenmiekallaan.

Edellisessä blogissani kerroin suoraan tästä kaikesta. Yhteiskuntamme mädistä järjestelmistä ja epäkohdista, joita järjestelmä on täynnä.

Otettiinko minua todesta? Luettiinko blogiani?

Ei. Suurin osa nukkui ja uskoi sokeaa tarinankertojaa, toteuttaen valheellista matrixia kertaakaan kyseenalaistamatta. Juoksivat juoksujaan kiltisti oravanpyörässä.

Lopetin kyseisen blogin. Ja vannoin etten, etten ota asioita uudessa blogissani puheeksi.

En voi itselleni mitään. Kun perustin tämän sivuston, mietin vakavasti nimen laittamiseksi totuudentorvea.

Kun näen järjestelmässä mätää ja vikaa, minun on nostettava totuudenmiekka käteeni ja sohaistava suoraan ampiaispesään ja katsottava, minkä reaktion se saa aikaan.

Minulle se on hauskuutta. Hauskaa katsottavaa. Kuka reakoi ja reagoituu?

Vaikka näkyvää reaktiota ei tapahtuisikaan, varmaa on, että pinnan alla kihisee ja kuhisee, jossain vaiheessa liitokset natisevat ja poksahtavat.

En voi itselleni mitään. Arvoni mukaan toimin. Kun on toimittava ja sanottava suoraan, tuoda julki asioita, meidän on se tehtävä.  Minulle tärkeimmät arvot ovat aina olleet…

Totuus.

Rehellisyys.

Oikeudenmukaisuus.

Näitä arvoja valheellinen matrix ei tunne. Omassa elämässäni ujutan näitä totuuksia tähän järjestelmään, kun sille on tarvetta. Järjestelmää on koulittava ja opettava uusille tavoille. Näin kuuluu toimia.

Ei pidä odottaa, että joku ulkopuolellasi tekee puolestasi sen työn, joka sinun kuuluu tehdä. Et voi pakoilla vastuuta ja ulkoistaa tehtävää toiselle. Sinun on tehtävä osasi. Se on sinun tehtäväsi ja vastuusi tässä ajassa. Kun on toimittava, on toimittava kertaakaan epäröimättä.

Yhteiskunnassamme on rakenteita ja järjestelmiä, jotka ovat mätiä. Puhdistusta ja totaalista remonttia kaivataan. Totuudentorvia ja valonsotureita tarvitaan herättelemään ja nostamaan asioita esille.

Mahtavaa aikaa elämme. Nyt tässä on alettu päässä kunnolla vauhtiin ja vauhti ja tapahtumat vain kiihtyvät, kun kohti kultaista aikaa kuljemme.

Vihdoinkin alkaa tapahtua. Olin jo niin väsynyt ja kyllästynyt tähän vanhaan paskaan, nikottelevaan järjestelmään ja ihmisten sumuttamiseen.

Toivottavasti paskat lentävät ovista ja ikkunoista ulos PIAN. Muutoksen puhdistavat tuulet ovat saapuneet.

Kaiken mielen matriisin ja näytelmän pyörteissä meidän on muistettava, että varsinaisia hyviä ja pahoja ei ole. Se, joka tällä kertaa näyttelee pahiksen roolia, toteuttaa vain tehtäväänsä. Ehkä se on hänen sielunsopimukseensa kirjoitettu.

Tämä on tärkeää tiedostaa. Jumala rakastaa ja hyväksyy jokaisen sielun – myös hänet, joka näyttelee pahan roolia.

Näinhän se meni Jeshuankin kohdalla. Juudas petti Jeesuksen, mutta se oli vain näytelmää. Jeesus tiesi totuuden ja antoi anteeksi.

Emme voi valolta piiloutua. Se on turhaa. Karkuun emme voi jousta. Valo koskettaa ja totuus nousee esille. Muutos on varmaa.

Ellei muutokseen ole halukkuutta, en tiedä, voimmeko ihmisenä silloin enää jatkaa olemistamme. Ainakin oleminen käy sangen tukalaksi ja sietämättömäksi, ellei havahdu näytelmälle eli mielen valheelliselle matrixille.

Paine nousee kovaksi. Pimeys on kohdattava ja siistittävä sisäiset nurkat puhtaiksi.

Meidät on jo laitettu ihmiskuntana ja yksilöinä tarkastelemaan ja näkemään valheellinen matrix. Jos emme suostu muuttumaan ja valitsemaan rakkautta pelon sijaan – on sekin valinta, joka johtaa seuraukseen.

Ehkä joidenkin aika ei ole nousta ja nähdä valoa sisällään, astua rakkauteen ja totuustietoisuuteen valheen sijaan.

Valheellinen mielen matrix on järjestelmä sisäisessä ja ulkoisessa maailmassa. Se on vähän kuin Matrix elokuvan matrix – tietokoneohjelma, jossa yhdessä tietoisuustasossa ihmisiä kasvatetaan koneiden ruoaksi ja toisessa olemme supersankareita. Ohjelma toisen sisällä.

En voi sanoa muuta kuin….

Herää.

Toivoa kuin…

Herää rakas. On sen aika.

Tiedän. Sinua ravistellaan. Ravistellaan rajustikin, jotta lappusi ja maskisi tipahtavat. Sinua herätellään näkemään totuus haitallisesta järjestelmästä, joka on perustunut ihmiskunnan kahlitsemiseen ja orjuuttamiseen.

Herää.

Näe totuus. Se on aivan nenäsi edessä, ja silti et ole suostunut uskomaan sitä todeksi.

Ihmiskuntaa on höynäytetty pahemman kerran. Jotkut lankeavat uudestaan saamaan temppuun. Temppu on sama, eri muodossa ja uusissa naamioissa vaan.

Valheellinen matrix – ohjelma on syötetty meille siinä uskossa, ettemme saisi koskaan selville totuutta.

Totuudentorvia on aina ollut, jotka sanovat suoraan. Totuudenmiekka sivaltaa ja luu lyödään kurkkuun. Kuka pelkää? Kuka puolustautuu?

Me tiedämme jo sen. Sanotaan se yhdessä.

Ego. Uskomusjärjestelmä, valheellinen matrix.

3D ego pitää kiinni vallankahvasta.

Valheeseen pohjautunut matrix esittäytyy meille hienoine, monimutkaisine ohjelmineen ja sääntöineen. Mielen kovalevyssä on tilaa näyttäville elokuvatehosteille ja juonenkäänteille, jotka ruokkivat ihmiskuntaa pelon ilmapiirillä.

Totuudentorvi on viestintuoja, joka kertoo sen, mikä on tarpeen. Totuudentorvelle new age hempeilytkin glittereineen, pumpuleineen ja egon myötäkarvaan silittelyineen on etäinen häivähdys muistojen laarissa.

Totuus tulee julki.

Esirippu on laskettu, mutta pian se nousee. Ihmiskuntana pidätämme hengitystä. Odotamme. Jännitys tiivistyy. Nouseeko esiripun takaa paljastava totuus vai esitelläänkö meille uusi valhe?

Liitokset alkavat järjestelmissä rakoilemaan. Valo, rakkaus ja totuus tekevät työtään. Mätäiset rakenteet ja järjestelmät alkavat poksahtelemaan yksi toisen perään.

Heräämässä olevien eteen, päin pläsiä lävähtää totuus valheellisesta matrixista. Valheesta, jota tietyt tahot koneistoineen, sätkyukkoineen ja – akkoineen ovat ihmiskuntaa orjanaan pitäneet.

Valheeseen pohjautunut järjestelmä kaatuu. Se tullaan korvaamaan uudella.

Me yhdessä kauan sitten loimme tämän järjestelmän. Annoimme voimamme itsemme ulkopuolelle ja vallan muutamille valtaapitäville hallita ja ohjailla meitä. Olimme niitä, jotka juoksivat häkeissään oravanpyörää. Etsimme pikalaastaria ja leikimme naamiohuveja.

Muutos on käsillä ja se koskettaa jokaista. Me otamme jälleen voiman itselle ja päätämme mihin suuntaa kollektiivina ja galaktisena kansakuntana olemme menossa. Nyt on sen aika.

Voimme vapauttaa itse itsemme häkeistämme ja oravanpyörästä, alkaa elämään toisenlaista, keveänpää elämää, jossa on rauha ja levollisuus. Ei tarvetta raatamiselle, vaan leppoisaa, nautinnollista, kaikin puolin harmonisempaa ja luonnonläheisempää elämää.

Totuudentorvi tietää ja näkee valheellisen matrixin. Hän tietää, että järjestelmä on sairas ja yskii. Totuudentorvi voi olla osa matrixia, järjestelmässä mukana, mutta hän ei usko siihen.

Meidän ei tarvitse toteuttaa viallista ohjelmointia, vaan me voimme itse päättää ja valita mihin suuntaan kuljemme ja kenen lauluja kuuntelemme.

Voimme olla värivaihtavia kameleontteja järjestelmässä, sietää sitä, mutta meidän ei tarvitse uskoa siihen eikä leikkiä sen leikkejä.

Kun seuraava elokuva pyörähtää, edessämme oleva esirippu nousee ja näytelmät hahmot esittäytyvät, voimme olla rauhantilassa ja vain tarkkailla valkokankaan kuvajaisia.

Tietää, että se minkä tulee tapahtua, tapahtuu. Se, minkä tulee paljastua, paljastuu. Kaikki on meidän aikaansaannostamme, emmekä siksi voi tuomita ja syyttää yhtäkään pelinappulaa tässä valheen matriisissa.

Me voimme vapauttaa itsemme tästä. Tekemällä muutoksen sisällämme ja kieltäytymästä tottelemasta valheeksi osoittautunutta järjestelmää. Muutoshalukkuus ja valinta ovat sinulla.

Kirjoitukseni tarkoitus ei ole pelotella sinua, vaan saada sinut havahtumaan tälle näytelmälle, heräämään ja näkemään totuus tästä kaikesta. Valheellista matrixia ei tarvitse uskoa.

Paljon valoa ja rakkautta, valon siunauksia.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Minuuden harha

New age hetteikössä

Näytelmät ovat monet

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näitä et vielä tiennyt

40 paljastusta, joita et vielä tiennyt. Kurkistus kirjoittajan sielunmaisemaan. Listan luettuasi tunnet minua hiukan paremmin. Tiedät minkälaisen neitokaisen kanssa olet tekemisissä. Ihanteet pilvissä, luovuus ja

Lue lisää »
Luova Valo

Näe todellinen arvosi

Olemme jokainen Luojamme kauneimpia timantteja. On aika nähdä kaikkien pölykerrosten läpi, kuinka kaunis timantti olet. Näe todellinen arvosi. Aivan kuten timantit, mekin timantteina olemme usein

Lue lisää »