Aamulla tunsin vahvasti yksisarvisten voiman. Voimasta ei voinut erehtyä. Aivan kuin heitä olisi ollut kokonainen komppania paikalla, niin vahvaa ja voimallista se oli.

Tiesin, että pakka vaihtuu. Vaikka rakastankin edellisen pakan Work your light –pakan visuaalista ilmettä ja sanomaa, on yksisarvisten sanoman kuuleminen on nyt paikallaan. Yksisarviset hyvin ponnekkaasti painottivat unelmien tärkeydestä, ja tulivat kauttani muistuttamaan teitä.

Meillä kaikilla on unelmia, mutta moniko meistä oikeasti toteuttaa niitä? Kuinka moni meistä on sysännyt unelmansa hamaan tulevaisuuteen odottamaan aikaa parempaa, sitten kun –aikaan? Uskon, että aika moni. Jopa minä olen siihen sortunut.  

Annan nyt puheenvuoron yksisarvisille.

Nosta katseesi korkeuksiin ja odota suuria. Ihmeitä tapahtuu silloin, kun niitä vähiten odottaa.

Sydämen toiveet, unelmat ja haaveet ovat tärkeitä. Kannatte niitä sydämessänne usein liiankin pitkään, ennen kuin havahdutte niihin. Moni unelma saattaa jäädä kokonaan toteuttamatta, jos ihmiset eivät usko unelmiensa toteutumiseen, eivätkä uskalla tavoitella sydämen toiveita.

Teille kaikille on annettu lahjaksi kyky unelmoida ja haaveilla. Unelmanne ovat tärkeitä. Niiden avulla teidän on mahdollista palvella maailmaa.

Jokainen haaveilun hetki ja unelmiin käytetty aika on arvokas. Arvokas siksi, että luotte maaperän, jossa unelmanne siemenet voivat kasvaa ja kukoistaa. Vaalimalla unelmianne ja toiveitanne, saatte ne kukoistamaan.

Toiminnanaika on yhtälailla tärkeää. Unelmista haaveilu ei yksin riitä, niitä kohdin on uskallettava ottaa toiminnanaskeleita.

Ettehän epäröi toimia silloin, kun on toiminnanaika?

Sydämen haaveet, toiveet ja unelmat ovat tärkeitä. Se, mitä janoatte, se, mihin kiinnitätte huomionne, ja se, mihin laitatte aikaa, on sitä, mitä teidän on tarkoituskin tehdä.

Uskaltakaa unelmoida. Unelmoikaa suuresti. Ruokkikaa ja hyväilkää unelmianne sydämenne maaperässä. Sielun ja sydämen toiveet ovat tärkeitä, sillä ne on istutettu teidän elämänpolullenne syystä.

Usein unelmanne ja toiveenne hautautuvat vuosiksi epäilyyn ja epävarmuuteen. Uskottelette itsellenne, että ette ole unelmanne ja paremman elämän arvoisia. Moni teistä kantaa tälläkin hetkellä sydämen unelmia, mutta ette usko itseenne. Ette usko unelmaanne tarpeeksi, että saisitte aikaiseksi toteuttaa niitä.

Moni antaa unelmien mennä ohi elämän viidakossa. Unelmat sysätään jonnekin mielen sopukoihin odottamaan aikaa parempaa.

Luotte unelmienne ympärille läpitunkemattoman viidakon. Ne hukkuvat sinne jonnekin. Elämä vie teidät mennessään. Annoitte muiden sanella elämäänne. Anoitte muiden toiveiden, tarpeiden ja odotusten olla tärkeämpiä kuin te itse ja teidän unelmanne.

Miksi pienennätte itseänne? Miksi unohdatte sydämenne ja sielunne korkeammat toiveet ja unelmat?

Sallikaa meidän kertoa, aikaa parempaa ei tule. Mielenne syöttämät verukkeet eivät ole totta. Sitten kun, sitä tätä ja tuota, ovat mielen tuotoksia, estäen teitä etenemästä ja toteuttamasta unelmianne. Se on vain mieli.

Ettehän rakkaat enää anna mielenne syöttää teille vääristynyttä informaatiota?

Sydän on mieltä viisaampi. Sielun puhe ja viisaus löytyvät sydämestä. Sydämen toiveet ja unelmat ovat tärkeitä. Niiden avulla autatte itseänne nousemaan unelmaelämäänne ja tulette samalla tuoneeksi valon ja rakkaudenapua myös muille.

Unelmat ovat taianomaisia, sillä jokaisella teillä on tämä taikatyökalu olemassa. Teidän tarvitsee vain uskoa itsenne ja unelmaanne niin paljon, että teette päätöksen alkaa tavoittelemaan niitä.

Odottamalla ja toivomalla ei saavuteta tuloksia. Tarvitaan toiminnanaskeleet, jotka teidän jokaisen on otettava. Kyllä. Alussa se voi pelottaa ja askeleenne voivat olla epävarmoja ja huteria. Teitä tuetaan jokaisella askeleella.

Se, mitä teette, on tarkoitettu. Teidän jumalallinen tarkoituksenne, oikeutenne ja velvollisuutenne on toteuttaa sydämenne kutsumusta.

Älkää aliarvioiko, pienentäkö ja väheksykö itseänne ja kykyänne luoda unelmanne todeksi. Odottakaa parasta, ja se tapahtuu. Kaikki runsaus, hyvyys ja rakkaus ovat ulottuvillanne. Teidän on tehtävä päätös.

Kun olette päätöksen tehneet, pitäytykää siinnä. Älkää antako minkään horjuttaa uskoanne. Kulkekaa määrätietoisesti eteenpäin. Pian huomaattekin, että olette matkalla ja askeleenne ovat varmoja ja tuettuja. Jokainen askeleenne, olkoon se kuinka pieni tahansa, vie teitä kohti tavoitettanne, unelmanne toteutumista.

Olkaa pitkäjänteisiä. Tehkää osanne, niin mekin tuupimme teitä hellästi eteenpäin.

Puoleemme voitte aina kääntyä. Mitä suurempia ovat unelmanne, sitä suuremmalla joukolla ja voimalla me rynnistämme avuksenne. Kurkottakaa kohti tähtiä. Unelmat toteutuvat ja elämänne muuntuu runsaudellisemmaksi. Uskokaa itseenne. Luottakaa siihen, että ansaitsette vain parasta.

Rakkautta ja kavioiden kopsetta, teille. Näin tahdomme kertoa teille, kuinka paljon teistä ja teidän unelmistanne välitämme. Olkoon rakkaus mukana jokaisessa askeleessanne.

Yksisarviset

Korttipakka: Doreen Virtue: Magical unicorns. Kortti: Wish upon a star: Make a wish and expect the very best.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luotko mielestä vai Hengestä?

Luovuutta on monen tasoista. Voimme luoda mielestä tai hengestä. Valinta on aina meidän. Todelliset lahjakkuudet kehittävät jatkuvasti luovuuttaan monin eri tavoin. Välillä on suotavaa poiketa

Lue lisää »
Luova Valo

Viesti kristallienkeleiltä vk 42

Kaikki rukouksesi ovat saaneet vastauksen. Se mitä olet viimeaikoina pyytänyt, on kuultu. Olet tehnyt kovasti töitä saavuttaaksesi sen, mitä olet halajanut. Toiveisiisi ja pyyntöihisi on

Lue lisää »