Vahvasti juurtuneena valosi lähteessä

Mahtavat kulta-oranssit lohikäärmeet toimivat Arkkienkeli Metatronin alaisuudessa. Ole vahvasti juurtuneena valosi lähteessä.

Nämä kulta-oranssia valoa ja tietoisuutta sädehtivät lohikäärmeet kannustavat meitä ylläpitämään valotasoamme ja värähtelytaajuuttamme.

Meditaatio tähän on yksi keino. Sanomamme sinulle onkin; meditoi, meditoi ja meditoi. Mitä tahansa henkisiä harjoituksia teetkin, on se hyväksi sinulle.

Mikään negatiivinen ja matalampi energia ei silloin saa kosketuspintaa sinusta. Tässä maailman unessa on tarpeen kääntyä sisäänpäin, meditoida hiljaisuudessa ja rakastaa.

Rauhanomaiset soturit pyrkivät tietoisesti rauhanomaiseen sovitteluun. He auttavat apua tarvitsevia. He ovat valmiita antamaan valonsa ohjata.

Me näemme auranne, sen heräävän kultaoranssin sävyn, joka nousee avautuvien ihmisten tietoisuudesta. Ne ketkä ovat valmiita kulkemaan omaa polkuaan ja tekemään toisin.

Jotta voit toimia, on sinun puhdistettava itsestäsi kielteisyys ja epäilyt. Sinun on tutkittava sisäistä maaperääsi ja tehtävä osasi.

Tiedäthän…

et voi viedä vanhaa mukanasi astumalla uuteen.

Mitkä vanhat tavat on karsittava pois, jotta voit seurata polkuasi?

Puhdistus on tarpeen, sillä et voi auttaa ja johdattaa muita valoon, ellet ole tehnyt sisäistä työtäsi itsesi kanssa.

Kutsu Arkkienkeli Metatronin kulta-oranssilohikäärmeet auttamaan sinua puhdistustyössäsi. He auttavat sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi toiminnan suuntaan.

Ehkä olet unohtanut suurenmoisuutesi. Ehkä olet haudannut todellisen olemuksesi kaikkien suoritteiden, velvollisuuksien, pelkojen ja huolien alle.

Ota lohikäärmeet avuksesi, kun tahdot muuttaa suuntasi korkeampiin värähtelytaajuuksiin.

Mikään eikä kukaan voi todella uhmata tai haastaa sinua silloin, kun olet vahvasti läsnä juurtuneena omaan voimaasi ja valosi lähteeseen.

Salli meidän auttaa.

Koska olemme tulleet luoksesi, on sinun aika ottaa uudistuneempi ja valoisampi lähestymistapa elämäsi osa-alueisiin.

Kutsu meitä, kun olet valmis ja tahdot auttaa viisaudellasi muita. Kaikki oppaasi ja auttajasi ovat valmiina.

Tietoisuuden noustessa on tarpeen ylläpitää omaa valoa ja värähtelytaajuutta.

Oletko muistanut meditoida?

Pidä huoli värähtelystäsi, sillä se toimii suojana. Pitäydy omassa valossa ja voimassa. On huomattavasti helpompaa navigoida elämän merellä, kun olet Itsessäsi.

Sinua autetaan näkemään mahtavuutesi suurena luojana. Tehtävä on vastuullinen. On tärkeää, että annat sydämesi opastaa.

Me kulta-oranssitlohikäärmeet yhdessä Arkkienkeli Metatronin kanssa täytämme aurasi kulta-oranssilla valolla. Ota vastaan kulta-oranssivalosuihku. Nauti ja kylve.

Näe suurenmoisuutesi ja kauneutesi. Olemme rinnallasi.

Uusi suunta ja tehtävä odottavat.

Rakkain terveisin,

Arkkienkeli Metatronin kulta-oranssitlohikäärmeet

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kristallimalja-valomeditaatio

Lisää artikkeleita

Luova Valo

En ole unohtanut tärkeintä

Ihanat ja rakkaat valot, henkisen blogini lukijat. En ole unohtanut tärkeintä, joka on rakkaus. En ole unohtanut teitä, vaikka täällä on ollut hiljaisempaa. Ymmärtänette, että

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

4 tähden ötökkähotelli

Hyönteishotelleja näkee siellä ja täällä. Voidaanko jo puhua jonkinlaisesta ötökkähotellivillityksestä? Jos et ole vielä omaa ötökkähotellia pihallesi tehnyt, niin tämä on kiva kesälomapuuha lasten kanssa

Lue lisää »