Valokieli – valon ja rakkauden kieli

Tänään kerron sinulle valokielestä.

Mitä valokieli on?

Valokieli ( light language ) on universaali valon ja rakkauden kieli. Sielunkieli, sydämenkieli. Tätä kieltä ei voi ymmärtää 3D mielellä. Vastaanottaaksesi valokieltä sinun on avattava sydämesi.

Olen usein kertonut, kuinka sanat rajoittavat. Ne rajoittavat. Se mitä yritämme sanoilla kertoa ja välittää, jää puutteelliseksi. Ikään kuin osa informaatiosta katoaisi. Se ei kykene kantamaan alkuperäisen tiedon sisältöä, vaan jotain tipahtaa pois.

3D mieli, egomieli, yrittää kovasti tulkita, mutta ei se ymmärrä.

Ehkäpä valokieli on juurikin sitä korkeampaa, puhdasta kommunikointia sydämestä sydämeen, sielusta sieluun. Hengen tietoisuutta ja ilmentymää, hienojakoisia valon frekvenssejä, hiukkasvaloa…

Valokieli on nimensä mukaisesti valoa. Se on värähtelyä, taajuuksia, energiaa, koodeja…

Kuka tahansa voi oppia puhumaan tai laulamaan valokieltä. Aivan kuten kuka tahansa voi oppia kanavoimaan viestejä valosta tai välittää hoitavaa valon ja rakkauden energiaa, niin valokielenkin voi oppia kuka tahansa.

Meistä jokainen voi tunnistaa sen, lukea ja ymmärtää sen sielutasolla. Sydämessä.

Valokieli on laaja alue.

Mainitsin, että se voi olla puhetta ja laulua. Yhtälailla se voi olla tanssia, maalausta, kirjoittamista. Koska luovuus on minulle kaikki kaikessa, valotaajuudet virtaavat luovan tekemiseni kautta.

Valokieli, kuten kaikki muutkin henkiset lahjat, ovat jokaisessa. On meistä itsestä kiinni, annammeko niiden nousta esille ja käytämmekö niitä vai emme.

Jos valokieli ja henkiset asiat resonoivat, ne ovat varmasti osa sielunsuunnitelmaasi.

Me ihmisosassa pienennämme itseämme monin tavoin, vähättelemme taitojamme ja lahjojamme, ja sitä mitä annettavaa meillä ihmiskunnalle olisi. Saatamme kätkeä kaikki kauniit taitomme ja lahjamme. Pelkäämme tuoda niitä esille.

Ymmärrän sinua, koska itsekin tein niin.

Osasin valokieltä jo lapsena. Kaikki koulumatkat sujuivat valokieltä rallatellen. Juttelin enkeleiden, tähtiauttajien, luonnonhenkien ja elementaalien kanssa valokielellä.

Valokieli teki minut onnelliseksi. Juttelu valokielellä oli hauskaa ja mukavaa. Koulu ei oikein jaksanut kiinnostaa. Mielellään olisin rallatellut valokieltä päivät pitkät yhdessä valokamujen kanssa.

En tietenkään tuolloin lapsena tiennyt, että se rallattelu on valokieltä. Minulle valokieli oli luontevaa ja se tuli itsestään, pakottamatta, yrittämättä hallita ja kontrolloida sitä mitenkään. Valokieli virtasi vapaasti.

Kuten niin monesti, ihmiselämässä tapahtuu yhtä ja toista, joka saa taitomme, lahjamme ja viisautemme piiloutumaan. Minulle tässä oli yhtenä merkittävänä asiana kiusaaminen. Vetäydyin kuoreeni ja piilotin lahjani. Henkiset ja osin maalliset.

Olen usein pohtinut sitä, mikä siinä on, kun niin moni tähdistä saapunut ja henkisyyteen luontaisesti vetoa tunteva yksilö joutuu kiusatuksi?

Egoahan se. Ego kavahtaa valoa ja rakkautta.

Meidän tähti- ja henkisyyteen suuntautuneiden ihmisten valoa yritetään sammuttaa – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti. Meitä yritetään vaientaa ja valoamme himmentää.

Mutta… mehän emme katkea.

Voimme taipua, silti me porskutamme eteenpäin rakkaudella ja valolla. Hoivaamme sisäistä lastamme, rakastamme, annamme anteeksi ja päästämme irti. Me. Yhdessä, rakkaat sisaret ja veljet.

Niinpä myös Luova valo on valoa. Täällä tuon itseäni esille. Tuon esille niitä piilotettuja taitoja ja lahjoja, viisautta, sanomaa, jota tulin tekemään. Sitä osaa minusta, joka ei nuorempana saanut kukoistaa.

Tekemällä näin, autan itseäni. Samalla autan muitakin. Tuon ajateltavaa, pohdittavaa, ideoita, inspiraatiota, sitä, että sinäkin kehittäisit luovuuttasi ja taitojasi, joita tulit jakamaan muille.

Me emme tulleet tänne pihtaamaan tietoamme ja osaamistamme, vaan jakamaan sitä. Emme tulleet himmentämään valoamme, vaan elämään rakkaudessa.

Valokieli on kulkenut mukanani, putkahtanut välillä esille ja kolkutellut sieluni ovia. Nyt on selkeästi valokielen aika, se tulee vahvemmin läpi arjessani.

Jokunen tovi sitten otin osaa äänihoitamisen seminaariin. Ohjausta yläkerrasta – jälleen kerran.

Olin jo muutamaan vastaavaan seminaariin aiemmin osallistunut. Kaverit yläkerrasta olivat minua jälleen tuuppaamassa jonnekin, joka oli tärkeää. Alkuun hieman vastustelin, kun ajattelin pienessä egomielessäni, etten kuitenkaan ymmärrä, mitä ne puhuvat.

Olin ohittamassa kyseisen ääniparantamisen seminaarin, kun käteni pysähtyi…

olin poistamassa saapunutta viestiä… kaverit estivät aikeeni… okei… perehdyn tähän illemmalla.

Kyseinen seminaari oli jenkkiseminaari ja mielestäni se oli yllättävänkin kattava tietopaketti ” ääniparantamisesta ” – äänellä hoitamisesta. Toki paljon tuttuakin asiaa oli, mutta koin myös ahaa oivalluksia. Osa uudesta tiedosta on laitettu jo käytännön tasolle.

Seminaarissa tuotiin esille myös ääniparantamisen tieteellisiä tutkimuksia. Sinulle, joka kaipaa tieteellisiä todisteita ääniparantamisen vaikutuksista ja hyödyistä, niin tietoa on kyllä saatavilla, kun vain osaa etsiä.

Äänihoitamisen mahdollisuudet ovat laajat ja vaikuttavat.

Oikeastaan silmäni avautuivat siihen, että olin pitänyt taitojani muita huonompina. Suomut vähintäänkin karisivat silmiltäni, kun oivalsin, että lahjani ovat yhtä arvokkaita, ansaittuja ja tärkeitä kuten muidenkin.

Meillä jokaisella on instrumentti jolla tuottaa ääntä – oma äänemme. Liankin usein me sanomme ja koemme inhoamamme omaa ääntämme.

Tiedättekö, kuinka itse tajusin ääneni kauneuden?

Olin joitakin vuosia takaperin enkelirentoutusohjaaja koulutuksessa. Koulutukseen sisältyi enkelivisualisaation laatiminen niin, että se piti nauhoittaa. Omaa puhetta raidalta kuunnellessa olin todella hämmästynyt…

Tältäkö kuulostan? Tältäkö mun ääni ihan oikeasti kuulostaa silloin, kun puhun?

Olin lumoutunut.

Olin turhaan pitänyt omaa ääntäni rumana. Eihän se sitä ollut lainkaan. On hämmästyttää kuunnella äänitettyä puhettaan. Suosittelen kokeilemaan. Käsityksesi omasta äänestäsi saataisi kokea arvonnousun.

Siitäpä lähtien olen pitänyt äänestäni.

Millä kaikella äänellä hoitamista voidaan sitten tuottaa?

Puhe, laulu, rummutus, ääni- tai kristallimaljoilla tuotettu musiikki, kaikki soittimet… valokieli…

Näetkö, äänihoitaminen on laaja alue. Meille jokaiselle löytyy varmasti luontevin tapa ilmaista sieluamme ja henkeämme.

Jokainen osaa puhua valokieltä ja ilmentää universaalia rakkauden valoa.

Valokieltä on turha puhua mielen tasolta, koska et saa silloin pihaustakaan ulos. Valokieltä ei voi ohjata mielestä. On kytkeydyttävä sydämeen ja antaa sydämen laulaa laulujaan.

Valokieli ei välttämättä ole edes sanoja. Sanoja, jotka olisivat mielen tuntemaa tai ymmärrettävää kielellä. Valokieli kuulostaa järkeilevän egomielen näkökulmasta kiekumiselta tai turhalta höpinältä.

Se on vain egoa. Valokieltä ei 3D mielellä voi ymmärtää.

Jokainen valokieltä ilmaiseva, ilmaisee ja ilmentää sitä itselle luontaisimmalla tavalla. Vertailu muihin osoittaa vain egon paikallaan olemista, ja siitähän meidän on aika luopua.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Ykseys vai erillisyys?

Ihmiskuntana meidän on kysyttävä itseltämme: ” Kummassa tietoisuudentilassa tahdomme elää, ykseydessä vai erillisyydessä? ” Samaisen kysymyksen voimme esittää näinkin; ” Elämmekö ihmiskuntana me hengessä vai

Lue lisää »
Luova Valo

Henkistä extremeä

Sielun pimeää yötä ihmisyyden rämeillä, aatoksia sieltä, rönsyjä täältä eli egonpeliä elämän unessa. Henkistä extremeä. Vaikka kirjottaminen on mielipuuhiani, sain silti egoni kiinni tekstieni vertailusta

Lue lisää »