Valokieliterveisiä arcturuslaisilta

Tiedätkö… arcturuslaiset ovat taitavia vähän kaikessa?

Arcturulaiset rulettavat! Valokieliterveisiä arcturslaisilta.

Ensinnäkin he osaavat mieletöntä tekniikkaa, josta ihmismielemme osaa kuvitella vain häviävän pienen murto-osan. He osaavat opastavaa meitä sielunsuunnitelman toteuttamisessa, ja tietenkin, jos mielimme kehittää luovaa puoltamme, niin oppi kannattaa hakea parhailta.

Nyt kun äänitystekniikka on saatu sillä tavalla kuntoon, että osaan sen kutakuinkin. Jossa muuten… ihanat ja rakkaat arcturslaiset auttoivat minua…

Katsokaas, kun olen hieman kärsimätön tämän ihmistekniikan kanssa. Ja, kun valokielikaapista on tultu ulos, taidan alkaa tekemään näitä valokielijuttuja enemmänkin.

Se, että uskaltaa tehdä jotain tällaista, kysyy rohkeutta. Rohkeutta rakkaat, koska meidän egomieli valitettavasti on sellainen, että sehän pitää tällaista ihan hölynpölynä.

Egon kitinöihin ei tarvitse lähteä mukaan. Oleellista on valita rakkaus jokaisessa hetkessä.

Elätkö elämääsi egosi ohjastamissa rattaissa vai onko sinulla kanttia kuunnelle sydäntäsi? Mikä on valintasi?

Seuraavaksi olen ajatellut ottaa videointia haltuun… Uuden taidon sisäänajo ottaa oman aikansa. Kaikkihan muutenkin tapahtuu Jumalallisessa aikataulussa.

Siihen saakka rakkaat valon siskot ja veljet, saatte nauttia valokielilähetyksistä näin.

Toivotan sinulle mukavaa matkantekoa kuulokkeet korvilla. Muista säätää ääni sopivalle tasolle. Käännä huomiosi sydämeesi ja hengittele muutaman kerran tullaksesi sydämesi tietoisuuteen, ja avaa sydämesi vastaanottamaan.

Valokielen voi ymmärtää vain sydämellä.

Siksi sinun on rakas avattava sydämesi ja vain ole, läsnäolontilassasi. Ota vastaan korkeimmaksi parhaaksesi se, mitä sinulle tässä hetkessä tarjotaan.

Katso video

Mielelläni kuulisin mitä koit ja tunsit. Laitathan viestiä tulemaan.

Valon ja rakkauden siunauksia.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Valokieli – valon ja rakkauden kieli

Luovuuden tähti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hyvää on tulossa

Viestit, joita olen viime aikoina saanut vastaanottaa, jotka kanavoituvat kauttani, niissä hyvin selkeästi korostuu rakkauden merkitys ja tärkeys. Meitä kannustetaan laskemaan egoon perustuvat puolustusaseemme ja

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Ranneke kalannahkasta

Vaihtelu virkistää. Nyt ollaan erikoisemman materiaalin äärellä. Ranneke kalannahkasta alusta loppuun asti made by me. Omin kätösin on parkittu, värjätty ja muokattua. Pitkä prosessi valmiiksi

Lue lisää »