Valokieltä Lemurian energioissa

Jokainen puhua palapattaa valokieltä tyylillään. Tiedätkö, miten ihanaa rikkautta se on? Valokieltä Lemurian energioissa.

Olen jonkin verran netin syövereistä katsonut valokielivideoita, että tyyliä on monenlaista. Minusta se on aivan ihanaa.

Pelko pois. Et voi mokata tai tehdä jotain väärin.

Myös itsensä vertaamisen muihin voi jättää kokonaan tekemättä, sillä egomielihän sitä hanakasti tekee. Jokainen valokielestä kiinnostunut löytää sisältään valokielen ja tuo sen esiin omalla luontaisella tyylillään ja persoonallaan.

Kohdallani valokieli tulee luontevammin ulos juuri näin. Mun tyyli on tällainen –mikäli olet ennättänyt äänitteitä kuuntelemaan.

Jos joku asia on varmaa, niin pakottamalla ja mielen kautta kontrolloituna, valokieli ei tupsahda ulos. Mitään ei tapahdu.

Mieli blokkaa valokielen. Jos valokieli on tuntunut sinusta turhalta löpinältä ja sananhelinältä, niin siitähän tunnistaa egon mielipiteet asiasta. Egomieli ei anna sinun avautua valokielelle, vastaanottaa valokieltä ja siitä saatua apua.

Kun tuossa tunnustelin, mikä olisi tämän kertaisen valokielinauhoitteen aiheena, huomasin… turha on ohjailla. Korkein johdattakoon.

Hoidan itseni vastaanottavaiseen tilaan ja annan tulla sen, mitä tulee. Korkein johdattakoon ja tuokoon suustani ulos sen, mikä on tarkoitettu tulevaksi ja jaettavaksi.

Olin napannut Lemurian kristallin käteeni, sen kummemmin asiaa ajattelematta. Mennään sitten Lemurialaisittain.

Valokieltä Lemurian energioissa jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Mukavammin kuuntelu käy kuulokkeiden kautta.

Maadoita itsesi, käänny sydämeesi ja vastaanota se, mikä tässä hetkessä on sinulle parasta ja tarkoituksen mukaista. Korkein sinussa kyllä tietää, joten luota.

Katso video

Mitä sanotte, olisiko aika perustaa tube kanava näille?

Sieltä nämä varmasti paremmin löydettäisiin kuin täältä…

Katsotaan nyt jaksanko alkaa säätämään. Blogissa tämänkaltaiset asiat tahtovat hukkua bittiavaruuteen…

Yhtä kaikki. Nämä vaikuttavat kollektiivissa silti. Pakeneminen ja vältettly ovat siis turhaa. Karkuun ei voi juosta.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mukavaa viikkoa.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Tanhupalloillaan – Leikki-ikä on koko ikä

Kristallikallojen kutsu

Kristallivesi – Mitä se on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä. Se on luovaa leikkiä yhdessä Luojamme kanssa. Henkisyys vahvistaa luovuuttamme. Luovuuden tukijoukkomme, enkelit ovat pyyntömme päässä, saatavilla aina, kun apua

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Betoni kukkii

Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään. Minun on tunnustettava… Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista

Lue lisää »