Valonauttajien viesti vko 45

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ympärilläsi on Valonauttajia, jotka haluavat auttaa sinua.

Olemme kaikki Valoa. Tuomme tämän kortin myötä sinulle valoa, rakkautta ja siunausta sieluperheeltäsi.

Näetkö, et ole koskaan yksin. Niin paljon valoa, rakkautta ja tukea on ympärilläsi. Uskalla pyytää apuamme. Mikään ihmisasia ei ole liian pieni, ettetkö voisi keskustella siitä kanssamme.

Olet osa Valon perhettämme. Olen niin rakas ja arvokas osa kokonaisuutta.

Ihmisenä, ihmiskehossa et ehkä aina näe sitä kauneutta ja suurenmoisuutta, joka on sisälläsi. Ethän pienennä ja himmennä Valoasi? Valosi on luotu loistamaan ja kukoistamaan sen korkeimmassa potentiaalissa.

Anna meidän auttaa sinua. Tulemme puolitiehen sinua vastaan. Kerro meille mikä sisälläsi askarruttaa ja miten tahtoisit palvella suuremmalla sydämellä maailmaa.

Olemme aina kanssasi. Kaunis Valosi koskettaa ja avaa ihmisten sydämiä. Näe kauneus itsessäsi. Näe se Valo, joka olet.

Kuljemme rinnallasi ja tuemme sinua valinnoissasi. Seuraa sydämesi kutsumusta ja tiedät, että se vie aina oikeaan suuntaan.

Käänny puoleemme. Yhdessä voimme luoda uutta, uutta maailmaa. Annetaan valomme ja rakkautemme loistaa ja syleillä.

Niin tärkeää on avautua rakkaudelle. Se elävöittää, vahvistaa ja voimistaa jokaista soluasi. Rakkauden valo muuttaa maailmaa, ja yhdessä onnistumme siinä.

Sieluperheesi on tukenasi ja valmis auttamaan. Kaikkea ei sinun tarvitse tehdä yksin. Pyyntösi kuullaan ja siihen vastataan. Ole valmis toimimaan.
Olet osa perhettämme, ja niin rakas.

Rakkauden valossa tervehdimme sinua,

sieluperheesi

Korttipakasta Rebecca Campbell: Work your light: Kortti: Soul family: Call in your tribe. You don´t have to do it alone.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 27

Meidän on tärkeää oppia reagoimaan rakkaudella. Vihalla ja pelolla reagoiminen pitää meidät kiinni pelkoenergiassa. Jäämme jumiin totuttuihin kuvioihin. Meidän on uskallettava kääntää kurssia, kohti rakkautta.

Lue lisää »