Valonauttajien viesti vko 47

Oletko valmis tutkimaan syvimpiä mahdollisuuksiasi?

Sinulla on paljon käyttämätöntä tietoa ja viisautta, jota et vielä ole kyennyt käyttämään parhaalla mahdollisella tavalla hyväksi.

Tutustu omaan itseesi. Siihen osaan sinua, joka on sinussa uinuksissa. Olet ehkä elämiesi saatossa kadottanut syvimmät sielusi toiveet, unelmat ja tavoitteet. Nyt on kuitenkin tullut aika muistaa ne osat sinua, jotka ovat olleet pitkään uinuksissa.

Lähde rohkeasti tutkimusmatkalle itseesi. Saatat yllättyä, miten monia kauniita ja upeita puolia ja taitoja sinusta löytyy.

Uinuvat osat tulevat enemmän tietoisuuteesi, jotta huomaat ne ja otat ne käyttöösi.

Nyt loppui se piilottelu ja vähättely itsesi ympäriltä.

Sinulla on kaikki mitä muutokseesi ja transformaatioosi tarvitset. Uskalla kuoriutua ulos niistä raameista, rajoituksista ja uskomuksista, joita itsesi ympärille keräsit elämiesi aikana.

Ole tietoinen kaikesta hyvästä ja kauniista. Sinussa on valo, joka tahtoo tulla esiin koko komeudessaan ja kirkkaudessaan.

Valitse rakkauden tie. Rakkaudessa kaikki on mahdollista. Valitsemalla rakkauden, valitset sydämesi viisauden, sielusi viitoittaman tien.

Olet tehnyt ennen syntymääsi sopimuksia ja valintoja. Sinun on nyt ryhdyttävä töihin toteuttaaksesi sielunsopumustasi, jota tulit tänne tekemään.

Kaikki on ollut kaiken aikaa aivan nenäsi etäisyydellä. Et vain huomannut. Nyt uuden tietoisuuden ja nousevan energiantaajuuden myötä tietoisuutesi on muuttunut, ja muistat selkeämmin tehtäväsi.

Sinua autetaan kyllä. Matkaasi ja tehtävääsi varjellaan.

Sinulta kysytään nyt luottamusta tuntemattomaan, ja rohkeutta kulkea matkaasi, vaikket ehkä vielä näe sitä, mitä mutkan takana odottaa.

Kaikki on ajoitettu täydellisesti. Kaikki tapahtuu aina täydellisellä ajoituksella.

Nyt sinun on otettava ohjakset käsiisi, ja ohjastaa elämäsi siihen suuntaan, mikä sinulle tuntuu parhaimmalta.

Luoksesi tuodaan myös samalla taajuudella olevia ihmisiä. Näin sisaruuden ja veljeyden nimissä voitte tukea toinen toistanne.

Olkaa rakastettuja Maan lapset. Rakastamme teitä niin paljon.

Tähtien sisar- ja veljeskuntien galaktisen neuvoston jäsenet.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light: Kortti: Unbound: Realising soul patterns, contracts and past lives.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Virkkaus on mummoo – Miten niin?

Virkkaus on mummoo. Miten niin? Mieleni tekee todistaa moinen väite eli ihmismielen olettamus täysin vääräksi. Jos minä aloitin virkkaamisen siinä 6 vuoden iässä, niin olinko

Lue lisää »