Valonauttajien viesti vko 48

Kautta aikojen, koko ihmiskunnan historian ajan Maa planeetalle on syntynyt sieluja muista tähtikunnista. Nämä sielut ovat tulleet kohottamaan Maa planeetan värähtelyä ja omalla esimerkillään muuttamaan ihmiskunnan tietoisuutta.

Jokainen, joka on tänä aikana syntynyt planeetalle, on tuonut mukanaan tähti-identiteetin ja sen tähtisiemenen, joka luo uutta korkeammin värähtelevää ihmiskuntaa.

Muutokset ovat aikaisemmin tapahtuneet hitaammin. Nyt ihmiskunta on noussut sille tasolle, että yhä suurempi määrä ihmisistä on valmiita nousemaan korkeampaan tietoisuuteen.

Monet tulevat kokemaan herätyksiä elämässään. Teidän sielunne tahtoo teidän havahtuvan näkemään sen mielettömyyden, jota aikaisemmin piditte niin totena.

Olette antaneet itsenne manipuloitaviksi, antaen voimanne ja uskonne heidän käsiin, joita piditte kelvollisina johtajiksenne. Nyt herätyksen aallon kynnyksellä, sielunne herättelee teidän näkemään korkeampia rakkauden tasoja ja ulottuvuuksia.

Se, mikä palveli ennen, ei palvele enää. Tämä pätee niin ihmisyksilön tasolla kuin myös globaalilla tasolla.

Ihmiskunnan on tullut aika muuttaa kurssia, suunnata katseensa uusiin, ennennäkemättömiin, luoviin ideoihin ja ratkaisuihin. On tullut vastuunottamisen aika. Ihmiskuntana teidän on kannettava vastuunne tekemisistänne.

Tässä mainittakoon vaikka planeettanne saastuttaminen. Tämä kasvava ongelma on aikaansaannosta valinnoistanne, joista nyt joudutte kantamaan vastuunne.

Teidän on tullut aika tehdä kaikkenne, jotta planeettanne saadaan jälleen kauniiksi ja puhtaaksi paratiisiksi.

Ihmiskuntana tulette löytämään keinot ja ratkaisut, jos vain todella haluatte. Ei ole myöhäistä muuttaa kurssia.

Päätöksenteon aika on käsillä. Teidän on uskallettava tehdä ennennäkemättömiä ratkaisuja ilmastomuutoksen kitkemiseksi. Teidän tulee tehdä ratkaisuja myös taloudessanne, jotta varat jaetaan tasaisesti ja oikeudenmukaisesti kaikkien kesken.

Ihmisyksilön omaneduntavoittelun aika on mennyt. Patriarkaalinen toimintakulttuuri ja – tapojen aikakausi ovat ohitse.

Uudet tuulet puhaltavat. Lempeät, viisauden ja rakkauden uudet virkistävät tuulet pyyhkivät planeettanne. Nämä puhdistavat aallot tuovat muutoksen siemenet planeetallenne. Ne istuttavat ihmiskuntaan uuden kultaisen ajan ykseystietoisuutta.

Tähdistä syntyneet ovat vierellänne. He ovat niitä veljiä ja sisaria, jotka vapaaehtoisesti tulivat planeetallenne auttamaan teitä tänä muutoksen aikana.

Useimpia heistä te olette parjanneet, syrjineet, kiusanneet ja tuominneet uusien ajatustapojen ja –toimintojen suhteen. Kuinka kehtaatte? Kuinka kehtaatte arvostella ja tuomita auttajanne?

Herätkää ihmiset. Teidän on katsottava syvälle sisimpäänne, mikä teissä aiheuttaa tällaiset toimintakuviot? Mikä tähdistä saapuneissa saa teidät ärsyyntymään?

Onko se pelko? Rakkaudettomuus? Kysykää näitä kysymyksiä itseltänne, niin löydätte vastaukset.

Muuttuva maailma tarvitsee uudet johtajat. Korruptioon, valtaan ja ahneuteen pohjautuneet johtajat menettävät paikkansa. Tämä pätee myös globaaleihin yrityksiin. Jos yrityksen perustana on ollut valta, ahneus, korruptio, työvoiman ja planeetan hyväksikäyttö ja riisto, nämä yritykset tulevat kuolemaan yksi toisensa perään.

Uudenajan johtajat johtavat kansakuntiaan lempeydellä, rakkaudella ja sydämen viisaudella.

Uudenajan kynnyksellä muutokset voivat olla suuria. Muutokset tarvitaan, jotta nousette sille tasolle, jossa teidän kuuluisi olla. Muutos on pysyvää, ja se on hyvästä.

Ihmiskuntana teitä ravistellaan nyt, jotta silmänne ja sydämenne avautuvat. Herätkää. Herätkää nukkujat.

Luulette olevanne hereillä, mutta me sanomme, että ette te ole. Jos olisitte hereillä tietäisitte ja näkisitte kaiken.

Muutos voi tapahtua vain muutoksen kautta. Jokainen voi yksilötasolla muuttaa omaa ajatus-, asenne- ja toimintatapojaan. Kun tarpeeksi moni niin tekee, asiat muuttuvat.

Tämän muutoksen kynnyksellä ette ole yksin. Tähtisisarenne ja –veljenne ovat kanssanne. Kaikki Valomaailmasta ovat kanssanne. Teille tarjotaan paljon apua, kunhan ensin otatte sen ensimmäisen askeleen.

Teidän on näytettävä itsellenne ja toisillenne, että pystytte muuttamaan rappion tienne planeetallanne kohti uutta ja valoisampaa tulevaisuutta.

Tehkää viisaita ja rakkaudellisia valintoja ja päätöksiä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Omanedun tavoitteluun perustuneet toiminnat eivät tule kantamaan pitkälle. Tulette huomaan sen hyvin pian. Vain yhteinen hyvä vie eteenpäin.

Olkaa rakastettuja. Jokainen. Rakkaus on suurin voimanne. Käyttäkää sitä.

Rakkain terveisin,

plejadilaiset

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light: Kortti: Pleiades: Double mission. Channeling and uplifing humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Avaudu tehtävällesi tähtisiemen

Kannatko sinä tähtisiementä? Oletko sinä tähtien alkuperää? Avaudu tehtävällesi tähtisiemen. Tässä yhteydessä tähtisiemenellä tarkoitetaan, että olet vanha sielu. Olet ollut maan inkarnaatiokierteessä jo pitemmän aikaa.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Mini seinävaate makrameetekniikalla

Mini seinävaate makrameetekniikalla. Tämä pieni seinävaatekokeilu syntyi koho- ja hernesolmuilla ( eng. berry knot ). Lankana Bobbiny. Yllättävän vaikeaksi on muodostunut lankojen pituuden arviointi. Paljonhan

Lue lisää »