Valonauttajien viesti vko 49

On sisäänpäin kääntymisen aika. Käänny sisimpääsi ja tarkastele täysin avoimin mielin ja rehellisesti sydäntäsi.

Mitä sydämesi tahtoo kertoa sinulle juuri nyt?

Oletko varmasti huomioinut kaikki hienoviritteiset viestit, joita sydämesi ja sielusi ovat sinulle viestittäneet?

Sydämesi on sisäisen valosi temppeli. Sinun oma henkilökohtainen valosi pyhättö. Sydämesi on viisauden ja rakkauden lähde, portti ja avain itsetuntemukseesi sekä nousuun uuteen kukoistavaan aikakauteen.

Annatko valosi loistaa vai annatko toisten tukahduttaa sisäistä valoasi?

Rakas, nyt on äärimmäisen tärkeää, että annat valosi, sisäisen aurinkosi loistaa siinä loistokkuudessa ja kirkkaudessa kuin on tarkoitettu.

Kaikenlaiset vähättelyt, pienentämiset ja epäilyt saavat mennä menojaan. Sinä olet paljon enemmän. Anna kaiken turhan vapautua ja poistua.

Sydämesi tahtoo nyt vapautua siitä tuskasta ja murheesta, joita pidit sisälläsi kaikki nämä vuodet. Vapaudu ja vapauta sydämesi liekki jälleen roihuamaan.

Valosi laatu puhdistaa niin itseäsi kuin kanssakulkijoitasi. On tärkeää tunnistaa oma valosi, jotta tiedät, mikä on todellista sinua, ja mikä on opittua, muilta perittyä.

Tunne valosi. Tunne itsesi. Tunne sykkivän sydämesi liekit. Rakkaudesta roihuavat intohimon liekit sytyttävät ja kirkastavat valoasi yhä enemmän.

Antaudu rakkaudelle. Avaudu valollesi. Avaudu vastaanottamaan valosi lahjat.

Kaikki on sisälläsi. Löydät sydämestäsi kaiken tiedon, viisauden ja rakkauden. Et tarvitse ulkoisia temppeleitä etkä ulkoa saneltua johdatusta. Kaikki on sisälläsi sinun pyhyytesi lähteessä.

Katso sydämeesi ja näe se kirkkaus joka olet. Näe rakkaus itsessäsi.

Muista huolehtia sisäisen temppelisi terveydestä ja hyvinvoinnista, vaikka ulkoisessa elämässä tuuli tuivertaisi. Ethän anna sen horjuttaa sisäistä tilaasi?

Niin sisällä kuin ulkona. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Sinä olet Luoja / Luojatar. Ota valosi käyttöösi. Valjasta valosi sydämesi ja sielusi johdatukseen. Kuule sydämesi kutsu.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light: Kortti: Inner temple: Devotion. Tune in to the portal of your heart.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

OIvaltava tietoisuus nro 3

Sydämen pyhyydessä voimme kokea täydellisen rakkauden. Rakkauden, joka on, elävä ja käsin kosketeltava. Voimme vain antautua sen voimalle, tulla kokonaiseksi. Yhdeksi.        

Lue lisää »
Luova Valo

Viesti kristallienkeleiltä vk 43

Rakas, tulimme kertomaan sinulle energioidesi puhtaudesta. On niin tärkeää keskittyä hyvään, ajattelemaan muista ja itsestäsi pelkkää hyvää. Kiinnitä huomiota toistuviin ajatuksiisi ja tunnetiloihisi. Mitä ne

Lue lisää »