Valonauttajien viesti vko 49

On sisäänpäin kääntymisen aika. Käänny sisimpääsi ja tarkastele täysin avoimin mielin ja rehellisesti sydäntäsi.

Mitä sydämesi tahtoo kertoa sinulle juuri nyt?

Oletko varmasti huomioinut kaikki hienoviritteiset viestit, joita sydämesi ja sielusi ovat sinulle viestittäneet?

Sydämesi on sisäisen valosi temppeli. Sinun oma henkilökohtainen valosi pyhättö. Sydämesi on viisauden ja rakkauden lähde, portti ja avain itsetuntemukseesi sekä nousuun uuteen kukoistavaan aikakauteen.

Annatko valosi loistaa vai annatko toisten tukahduttaa sisäistä valoasi?

Rakas, nyt on äärimmäisen tärkeää, että annat valosi, sisäisen aurinkosi loistaa siinä loistokkuudessa ja kirkkaudessa kuin on tarkoitettu.

Kaikenlaiset vähättelyt, pienentämiset ja epäilyt saavat mennä menojaan. Sinä olet paljon enemmän. Anna kaiken turhan vapautua ja poistua.

Sydämesi tahtoo nyt vapautua siitä tuskasta ja murheesta, joita pidit sisälläsi kaikki nämä vuodet. Vapaudu ja vapauta sydämesi liekki jälleen roihuamaan.

Valosi laatu puhdistaa niin itseäsi kuin kanssakulkijoitasi. On tärkeää tunnistaa oma valosi, jotta tiedät, mikä on todellista sinua, ja mikä on opittua, muilta perittyä.

Tunne valosi. Tunne itsesi. Tunne sykkivän sydämesi liekit. Rakkaudesta roihuavat intohimon liekit sytyttävät ja kirkastavat valoasi yhä enemmän.

Antaudu rakkaudelle. Avaudu valollesi. Avaudu vastaanottamaan valosi lahjat.

Kaikki on sisälläsi. Löydät sydämestäsi kaiken tiedon, viisauden ja rakkauden. Et tarvitse ulkoisia temppeleitä etkä ulkoa saneltua johdatusta. Kaikki on sisälläsi sinun pyhyytesi lähteessä.

Katso sydämeesi ja näe se kirkkaus joka olet. Näe rakkaus itsessäsi.

Muista huolehtia sisäisen temppelisi terveydestä ja hyvinvoinnista, vaikka ulkoisessa elämässä tuuli tuivertaisi. Ethän anna sen horjuttaa sisäistä tilaasi?

Niin sisällä kuin ulkona. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Sinä olet Luoja / Luojatar. Ota valosi käyttöösi. Valjasta valosi sydämesi ja sielusi johdatukseen. Kuule sydämesi kutsu.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light: Kortti: Inner temple: Devotion. Tune in to the portal of your heart.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä. Se on luovaa leikkiä yhdessä Luojamme kanssa. Henkisyys vahvistaa luovuuttamme. Luovuuden tukijoukkomme, enkelit ovat pyyntömme päässä, saatavilla aina, kun apua

Lue lisää »
Luova Valo

Ilon voimaa

  Naura. Iloitse. Leiki. Antaumuksella kohti iloa. Ilon voimaa. Muistatko milloin viimeksi nauroit makeasti? Ilo on luovaa, kuplivaa, hyvin korkeaa ja kohottavaa energiaa. Olethan tarkkaavainen

Lue lisää »