Valonauttajien viesti vko 50

Ihmiskuntana olette nousemassa korkeampaan taajuuteen. Planeetallenne on alkanut virtaamaan suuren keskusportin kautta kristusvaloa.

Jokainen elävä olento saa nyt mahdollisuuden nostaa värähtelyään ja kasvaa tietoisena olentona suurempaan tehtävään.

Teillä kaikilla on tehtävä, miksi olette tulleet planeetalle. Olette tämän yhdessä sopineet läheisimipien auttajienne kanssa valossa. Tehtävänne Maassa tarjoaa teille kasvua ihmisenä ihmiskehossa. Se tarjoaa mahdollisuuden palvella koko ihmiskuntaa.

Tehtävä ei ole vähäpätöinen. Jo se, että tuotte oman valonne planeetallenne, on arvokasta. Valollanne kosketatte ja autatte muita huomaamaan, havahtumaan, näkemään illuusioiden läpi ja kohoamaan ykseyden ja rakkauden taajuudelle.

Ihmiskuntana olette nousukiidossa. Älkää antako nousun hidastua, vaan jatkakaa määrätietoisesti valonne ja rakkautenne lisäämistä maailmaan. Tehtävänne kautta pystytte jokainen kohottamaan ja muuntamaan planeettanne värähtelyä ja ihmisten tietoisuutta.

Mikä se tehtävä on? Sen te tiedätte yhdessä auttajienne kanssa. Teitä jokaista on ohjattu ja ohjataan siihen tehtävään, mikä on sielusopimukseenne kirjotettu. Kaikki, aivan kaikki tapahtuu Jumalallisessa aikataulussa juuri oikealla hetkellä.

Maana ja kansakuntana olette kivunneet ne tikkaat, joita teiltä on vaadittu, jotta voitte nousta kultaiseen aikaan.

Se, mitä tapahtuu sisäisessä maailmassanne, tapahtuu jollain tapaa myös ulkoisessa maailmassa. Älkää antako ulkoisten tapahtumien horjuttaa sitä uskoa ja luottamusta, joka on sisällänne. Te kykenette ja pystytte muuntamaan pimeyden valoksi, rakentamaan ykseydessä ja rakkaudessa kultaisen maan.

Olkaa rohkeita. Uskokaa rakkauteen. Luottakaa johdatukseen. Rakkaus on kantava voima. Yhdistäkää rakkautenne ja tulette näkemään ne ihmeet joita pian näette.

Valolla on taipumus nostaa pintaan pimeyttä. Mitä enemmän kasvatatte omaa henkilökohtaista valoanne, näette sen vaikutukset ympäristössänne. Kun tarpeeksi moni kääntää katseensa valoon ja rakkauteen, yhdistytte suoraan linjaukseen kosmoksen ja suuren keskusportin energioiden kanssa.

Huomatkaa kuinka pitkään olitte horroksessa. Luulitte olevanne hereillä, mutta ette olleet. Pian huomaatte ja näette, miten olette saapuneet kotiin, valon ja rakkauden kotiin, joka on ikuista.

Hetken heräämättömän taipaleen aikana uskoanne koeteltiin, luottamustanne punnittiin, rakkauttanne horjutettiin, jotta kaivautuisitte syvälle itseenne näkemään kauneuden, valon ja rakkauden sisällänne.

Näiden kipupisteiden kautta olette ymmärtäneet, että rakkaus ja ykseys ovat ainut vaihtoehto. Kultaista aikaa ei voi rakentaa muunlaisille perustuksille.

Huomatkaa, olette aivan sen kynnyksellä. Jatkaa, oi Maan ihmiset, kasvattakaa rakkauttanne ja valoanne. Antakaa rakkauden aaltojen ryöpytä kaikkialle. Sallikaa valonne koskettaa kaikkea mikä kaipaa rakkautta, anteeksiantoa ja puhdistumista.

Rakastakaa itseänne. Rakastakaa itseänne niin paljon, että tunnette rakkauden jokaisella solullanne. Rakastakaa heitäkin, joiden valo saa teidät puolustautumaan.

Tietäkää, että rakkauden valolta ette voi piiloutua. Valo ja rakkaus paljastavat sen, missä kohdin teillä on vielä puutetta rakkaudesta. Valon ja rakkauden kosketus tuo pelkoenergiaa. Se saa useimmat teistä puolustautumaan. Tietäkää, että se on vain rakkautta, joka on koskettanut sydämiänne.

Antakaa rakkauden sulattaa sydämenne. Sydämistänne sulaa pois kipu, särky ja tuska, jota olette sinne varastoineet. Rakkaus parantaa.

Avautukaa täydesti rakkaudelle. Sallimalla valon ja rakkauden koskettaa sydämiänne, annatte itsellenne luvan uudistua. Heitätte pois vastustuksen ja pelkoon perustuvat toimintakuviot. Niiden aika on mennyt. Nyt on aika rakkauden.

Kerätkää sisältänne kaikki voima ja rohkeus. Olkaa luottavaisia ja uskokaa kaikkeen hyvään, niin tulette luomaan uuden maan.

Teitä rakasten ja syvästi kunnioittaen,

Plejadien suuri neuvosto

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Pleiades: Double mission. Channeling and uplifting humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Betoni kukkii

Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään. Minun on tunnustettava… Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Pääsiäismunat munankuorimosaiikilla

Pääsiäismunat munakuorimosaiikilla. Pääsiäinen lähestyy. Onko rairuohot kylvetty? Me aloitimme pääsiäisaskartelut jo hyvissä ajoin. Laadimme sinulle ohjeen, miten voit itse tehdä keväisen kauniita pääsiäismunia koristeeksi. Kananmuonankuori

Lue lisää »