Valonauttajien viesti vko 51

Sieluina olette tulleet planeetallenne, jälleen kerran ihmisyyteen oppimaan ja kasvamaan rakkaudessa.

Matkanne on ollut pitkä. Sielukehityksenne on ollut pitkä ja tarpeellinen, kasvaaksenne ja tullaksenne siksi joka todella olette.

Matkaanne on sattunut mutkia, kipukohtia ja haasteita. Nämä kasvunhetket ovat olleet koko ihmisolemuksenne tärkeimmät hetket. Hetket, jolloin tiedät on pistetty polvistumaan ja nöyrtymään elämän edessä.

Ne hetket, jolloin olitte lähellä luovuttaa ja heittää ns. hanskat tiskiin, ovat olleet hetkiä, jolloin uskoanne ja luottamustanne koeteltiin eniten. Nuo hetket, kun melkein annoitte periksi, ja kuitenkin viime hetkellä löysitte rahtusen toivoa ja uskoa, olivat elämänne suurimmat hetket.

Ette antaneet periksi. Te nousitte. Nousitte vakain aikomuksin syvästä kuopasta takaisin valoon, takaisin uskon, toivon ja luottamuksen tielle. Näinä ihmiselon pimeimpinä hetkinä ette luovuttaneet, vaan jatkoitte sinnikkäästi matkaanne.

Uskonne, luottamuksenne ja rohkeutenne ehkä horjui. Se horjui ja romahti ehkä kerran, pari tai useammin. Ymmärrättekö, että kaikki on ollut sielunne näkökulmasta tarpeen?

Tämä on suuri hetki, vahva signaali siitä rohkeudesta, periksi antamattomuudesta ja sinnikkyydestä, jota nyt olette osoittaneet.

Ihmiskunnalla on toivoa. Niin kauan kuin on toivoa, on elämää. Teillä on uskoa ja luottamusta elämän kantavaan voimaan. Voimaan, että teitä kaikki kannatellaan.

Osa teistä on syntynyt tähän inkarnaatioon palvellakseen suurempaa joukkoa ihmisiä ja auttamaan planeettaanne saavuttamaan sen valotason määrän, joka tarvitaan uuteen Maahan, uutteen Maakehitykseen planeetallanne.

Olette jälleen tulleet ihmiskehoon suorittamaan tehtäväänne, joka on haastanut teitä. Se on laittanut teidät koetukselle, jotta uskonne ja luottamuksenne vahvistuisivat entisestään.

Tarvitaan suuri määrä kaltaisianne rohkeita sieluja, jotka sinnikkäästi jatkavat valonsa kasvattamista.

Teillä jokaisella on tehtävänä tulla oppimaan rakkaudesta luomista ja kasvamista. Valo teissä on rakkautta. Valo syleilee aina rakkaudella. Valonne kasvattaminen itsessänne, on se tehtävä, mitä jokainen teistä voi tehdä.

Mitä useampi teistä nostaa valotasoaan, sitä nopeammaksi uusi planeettakehityksenne muodostuu. Valoa ja rakkautta seuraa aina valo ja rakkaus.

Pitäkää mielen ja aikomuksenne puhtaina. Olkaa keskittyneitä valoon ja rakkauteen.

Teitä ohjataan läpi haasteiden ja karikoiden. Olette siinä mielessä etuoikeutettuja, sillä sisällänne on ikiaikainen tiedon ja valon informaatio. Teidän muistijäljessä on kipinä, siitä ennen niin kultaisesta ja muinaisesta sivilisaatiosta ja sen informaatiosta, että teistä pidetään huolta.

Kehityksenne ja kasvunne sielullisina olentoina on nyt tullut siihen päätökseen, että teidän on otettava paikkanne uudessa maailmanjärjestyksessä. Te olette uusia johtajia ja Maan airuita.

Te olette niitä, jotka muuttavat vanhentuneet vallan ja patriarkaalisen vanhan ajan toiminnat ja asenteet uusiksi. Olette tehneet sen, kasvattamalla valoanne ja jakamalla pyyteettömästi viisauttanne ja rakkauttanne vaatimatta itsellenne mitään.

Olette niitä, jotka ensimmäisinä näitte ihmismielen julmuudet, itsekkyyden ja petollisen mielen luomat rakenteet. Te olette aina nähneet järjestelmien läpi. Vastustuksesta huolimatta uskonne ei silloinkaan horjunut, vaikka teitä nimiteltiin, haukuttiin ja kiusattiin.

Teillä on ikiaikainen kipinä, siemen sisällänne. Se on ollut kaikki nämä ihmisyydenmuotojen ajan sielussanne. Nyt se siemen, kipinä sisällänne on alkanut heräämään ja tulette siitä yhä enemmän tietoisemmaksi. Ihan pian alatte avautua sille tiedolle, mitä olette kantaneet sisällänne.

Tehtäväänne ohjataan. Teitä jokaista ohjataan sille polulle, jossa tehtävänne tulee olemaan.

Ihmisajassa kaikki on saattanut näyttää hitaalta ja työläältä, jopa ikuisuuden kestävältä. Sielunne näkökulmasta, valon maailmassa se on ollut vai pieni henkäys.

Olette valmiita nousemaan ja palvelemaan suurempaa kokonaisuutta. Teillä on yhteinen tehtävä.

Pitäkää valoanne ja luottamustanne yllä. Olkaa vahvoja ja rohkeita niiden muutosten äärellä, mitä se teiltä vaatii. Luottakaa jokainen hetki johdatukseenne, sillä jokaista, ihan jokaista ohjataan. Kukaan teistä ei kulje sokeana, vaan teillä jokaisella on omat joukkonne, jotka auttavat teitä tehtävässänne.

Rakastamme teitä jokaista. Olette kauniita valonsieluja planeetallanne, jonka on aika herätä ja nousta uuteen valoisampaan tulevaisuuteen.

Rakkaudella tietänne tasoitamme. Siunaamme askeleenne ja olemme kanssanne. Ikuisesti.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Mintakan: Longing from home. Belonging. The original Lightworkes.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Aika nopeutuu

Oletko huomannut, kuinka aika on nopeutunut? Viikot sujahtavat niin vikkelään, että itse ainakin ihmettelen joka kerta sitä, että taasko se viikko vierähti. Taas on jo

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 48

Vasta vastuunottaminen unelmistamme muuttaa elämäämme. Emme ole enää samoja ihmisiä. Olemme linjassa sydämemme toiveiden ja unelmien kanssa. Elämme niitä todeksi, ja sielumme iloitsee.

Lue lisää »