Valonauttajien viesti vko 52

Koko syksyn ajan on sisimpäänne puhdistettu, jotta voitte ottaa vastaan yhä hienojakoisempia, korkeampia ja puhtaampia valotasoja olemukseenne. Dna:nne muuntautuu vähitellen vastaanottamaan korkeampia valotaajuuksia.

Ennen sitä teidän on pitänyt puhdistaa itsestänne kaikki, mikä on voinut himmentää valoanne. Valo ei voi asettua täyteen loistoonsa, jos jossakin olemuksenne osassa on sameutta.

Puhdistuminen on ollut kokonaisvaltaista ja teitä muuntava.

Tämä ajanjakso on kysynyt sitkeyttä ja kanttia saattaa loppuun ne ihmisolemuksenne osaset, jotka olitte perineet varhaisilta esi-isiltänne. Muistijäljissänne olleita tapahtumia on koodattu uusiin, päivitetty paremmin vastaamaan tämän muuttuvan ajan tarpeita.

Ihmiskeho on uskomaton koneisto. Ainoastaan te olette unohtaneet kehonne suurenmoisuuden ja sen, mihin kaikkeen kehonne kykenee.

Olette unohtaneet kuka olette. Mieli on ollut rajoittunut. Olette mielen antaneet ohjata elämäänne. Mieli on saanut teidän unohtamaan sen kuka olette.

Näiden puhdistumis- ja heräämisaaltojen tarkoitus on saattaa teidät takaisin jumalalliseen linjaukseen, sen ainoan ja todellisen olemuksenne kanssa.

Kyllä. Yhä vain uusia ja puhtaampia heräämisenaaltoja tapahtuu planeetallanne. Yhä useampi teistä alkaa muistamaan syvempiä tasoja olemuksestaan. Tasoja ja ominaisuuksia, jotka olivat uinuvia osia teissä lukemattomien ajanjaksojen ajan.

Herääminen vavahduttaa. Se saa vanhat uskomukset ja asenteet horjumaan ja natisemaan liitoksistaan. Tämän muutoksen on tapahduttava. Se on kaikkien etu.

Ihmiskuntana teidän on kyettävä luovimaan yhteen yhteisen hyvän vuoksi. Toivomalla ja ajattelemalla hyvää muista, luotte kaunista hyvää ja parasta myös itsellenne.

Kaikki mikä aiemmin palveli maailmassanne itsekkyyden ja oman navan ympärillä, tietäkää, että nuo mielen rakenteet tulevat sortumaan. Itsekkyydelle ja ahneudelle ei ole enää tilaa.

Kaikki on alkanut. Muutos on aivan kynnyksellänne. Toivottakaa se riemuiten tervetulleeksi.

Heittäkää jäähyväiset vanhalle. Päästäkää irti kaikesta mikä ei enää palvele parastanne. Muistakaa, että jos pidätte kiinni jostakin, minkä aika on mennyt, pidätte itsenne jumissa vanhassa energiassa eikä se vain tule palvelemaan enää nousevassa energiassa.

Silloinkin, jos mielenne tasolla takerrutte pitämään kynsin hampain kiinni sellaisesta, joka ei uudistuneeseen olemukseenne kuulu, on vain egonne tapa pyristellä ja kamppailla viimeisillä hetkillä.

Ettehän vaivu epätoivoon? Sitä mielenne haluaa. Pysykää tyyneydessä, rauhassa ja rakkaudessa.

Muuntautuminen uuteen taajuuteen ottaa aikansa. Se vie teidät puhdistautumisen ja vapautumisen aaltoon, ja sitä seuraa herääminen. Heräätte uudistuneeseen itseenne.

Muutos tapahtuu niin yksilöllisellä kuin globaalillakin tasolla. Kaikki joutuu syyniin ja tutkittavaksi puhdistumisen aalloissa. Käyttäkää tämä aika hyväksenne.

Olette kulkemassa kohti kultaisempaa aikaa, jossa vain rakkaus ja ykseys voi vallita. Tehkää tarvittava työ itsessänne ja maailmassanne. Olkaa rehellisiä, avoimia ja armollisia, niin matkanne on kepeämpi.

Muutoksen kynnyksellä tietoisuutenne muuttuu. Tulette yhä tietoisemmiksi siitä, mikä palvelee parastanne ja mitkä toimet on syytä heittää romukoppaan. Tietoisuuteenne lahjoistanne ja kyvyistänne tulevat itsellenne selvemmin näkyviksi.

Pelkoon ei ole aihetta. Valitsemalla rakkauden, valitsette nousun korkeuksiin. Vain rakkaus merkitsee. Rakkauden avulla teette ne muutokset, jotka tarvitsette niin yksilö- kuin globaalillakin tasolla.

Valitkaa rakkaus ja rakkaus on oleva kanssanne.

Kiittäkää ja siunatkaa jokainen hetkenne rakkauden myötätuntoisella otteella. Sallikaa armon olla lahjanne jokaiselle, joka sitä tarvitsee, myös itsellenne.

Rakastettuja olette jokainen.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Transformation: Things are changing at a cellular level. Deep healing.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 47

Oletko valmis tutkimaan syvimpiä mahdollisuuksiasi? Sinulla on paljon käyttämätöntä tietoa ja viisautta, jota et vielä ole kyennyt käyttämään parhaalla mahdollisella tavalla hyväksi. Tutustu omaan itseesi.

Lue lisää »