Vapaaksi ajatus- ja tunnemoskasta

Turhasta ajatus- ja tunnemoskasta on tarpeen vapautua, jotta voimme tehdä tilaa uudelle ja vastaanottaa runsautta elämäämme. Vapaaksi ajatus-ja tunnemoskasta. Smaragdilohikäärmeet ovat valmiita auttamaan sinua.

Runsaus, vauras eivät ole aina sitä, mitä mielemme olettaa sen olevan esim. rahaa. Se voi olla sitä tai ei.

Mieleemme on iskostunut käsitys siitä, kun puhutaan runsaudesta ja vauraudesta, meille tulee ensimmäisenä mieleen raha ja tai muu materiaalinen omaisuus.

Näin voi olla, mutta ei läheskään aina.

Meille ihmisille jaetaan runsauden ja vaurauden lahjoja monella tapaa. Joskus me usein sivuutamme tai pidämme niitä vähäpätöisinä ja merkityksettöminä.

Enkelit, valonauttajat, rakkaat auttajamme yhdessä Luojamme kanssa tarjoavat meille vaurautta ja runsautta rajattomasta lähteestään.

Huomaammeko edes, mitä eteemme tuodaan?

Osaammeko arvostaa sitä?

Tällä viikolla meille koituu tilaisuus opetella pysähtymään ja näkemään eteemme tuodut ihmeet, runsauden ja vaurauden monet muodot ja ilmentymät.

Meille tarjotaan mahdollisuutta puhdistaa ajatuksemme ja tunteemme, vapauttaa vanhaksi käynyttä dataa kehoistamme ja mielen syövereistä.

On niin paljon, mitä voisimme katsoa uusin silmin. Rakastavasti.

Jos kannat mukanasi negatiivisuuden viittaa, ajatukset ja tunteet poukkoilevat sinne tänne, et pysty toteuttamaan itseäsi ja katsomaan elämääsi korkeammasta perspektiivistä.

Turhat, kielteiset ajatukset vievät voimaasi ja heiluttavat tunteitasi, vaikka sinussa olisi kapasiteettia vaikka mihin.

Ajatuksien puhdistaminen on tarpeen, jotta voit nostaa toimintasi korkeampaan potentiaaliin, ottaen koko suurenmoisen kapasiteettisi käyttöön.

Olemme kokoontuneet luoksesi puhdistamaan mentaalikehoasi ajatuksista, jotka eivät palvele parastasi. Myös tunnekehosi kaipaa puhdistumista ja vapautumista.

Ota parantava ja puhdistava kosketuksemme vastaan. Visualisoi smaragdinvihreä valo ympärillesi, auraasi, koko olemukseesi.

Hengitä tätä parantavaa energiaa olemukseesi. Näe ja tunne, miten olet smaragdin värisen pyörteen keskellä.

Mukavaa, eikö vain?

Hoidamme sinua. Vahvistamme ja valamme sinuun uudistavaa vaurauden ja runsauden virtausta. Arkkienkeli Rafael on myös kanssasi, kun otat vastaat tätä parantavaa energiaa.

Jatkossa pidä ajatuksesi sinua tukevina niin, että ne vahvistavat ja voimistavat luomisvoimaasi. Sinua tukevat ja rakastavat ajatukset vahvistavat uskoasi ja voimaasi.

Rakasta ja rakastu itseesi. Tunteesi pysyvät rakkaudessa avaten sydäntäsi.

Anna sydämen avautua ja rakkauden syleillä jokaista soluasi.

Tahto parantua ja vastaanottaa terveyttä ja hyvinvointia lähtevät aina sinusta. Kun sinä olet valmis vastaanottamaan, saat apua.

Olemme kanssasi. Sinä ansaitset hyvää kaikilla tasoilla.

Runsautta ja vaurautta on näkyvissä. Ne ovat ulottuvillasi.

Muistuta itseäsi, ettei vauraus taikka runsaus ole aina sitä, mitä mielesi olettaa niiden olevan. Runsaus tai vauraus voivat tulla luoksesi monella tavalla.

Kytkeydy irti mielestäsi ja suuntaa katseesi sydämeesi. Sydämesi toiveet toteutuvat. Olet kaiken hyvän arvoinen.

Pidä katseesi suunnattuna positiivisuuteen ja rakkauteen. Ole tarkkana, jotta näet, kuinka vauraus ja runsaus ilmestyvät eteesi.

Sinulle lähetetään runsaudensanomia eteesi. Näetkö ne kaikki?

Toivotamme sinulle ihmeiden aikaa, jotka varmasti ilahduttavat sinua. Nauti smaragdisäteen hoidosta ja parantavasta energiasta.

Vastaanota runsaus.

Elämäsi on monin tavoin runsautta täynnä, sinun on vain pysähdyttävä näkemään ne.

Smaragdinvihreät lohikäärmeet ja Arkkienkeli Rafael

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 36

Emme ole keksineet mitään uutta. Kaikki ajatukset on ajateltu ihmiskunnan hostorian aikana lukemattomia kertoja. Miljoonia, miljardeja, biljoonia ja triljoonia kertoja. Luulemme, että ajatukset ovat omiamme.

Lue lisää »