Vastaukset löydät sisältäsi

Etsimme niin kovasti vastauksia itsemme ulkopuolelta. Kulutamme valtavasti aikaa hakemiseen ja etsimiseen, mitä milloinkin. Etsimme emmekä löydä.

Koska uskallat kääntää katseesi sisimpääsi? Vastaukset löydät sisältäsi.

Jos aina vain luet enkeliviestejä, etkä vaivaudu suuntaamaan katsettasi sisimpääsi, jatkat etsintääsi itsesi ulkopuolelta. Odotat, että joku ulkopuoleltasi näyttää sinulle tietä ja kertoo mitä tehdä.

Sanon tämän suoraan, koska tiedän omasta kokemuksestani, että vastauksia elämän suuriin kysymyksiin ja haasteisiin, et tule koskaan löytämään itsesi ulkopuolelta.

Ei vastauksia tarvitse etsiä ulkoa, sillä siellä ei ole mitään eikä ketään. Haaskaat vain kallista aikaasi jahdataksesi vastauksia, jotka löydät lähempää eli Itsestäsi.

Et ole vielä oivaltanut, kuka Olet. Tiedostanut, että Olet vastaus kaikkeen.

Kaikki vastaukset ovat sisälläsi. Siellä ne ovat olleet koko ajan, odottaen, koska suuntaat huomiosi sisään. Sinun tarvitsee vain kääntää katseesi, huomiosi sisään, hiljentyä ja kuunnella.

Hiljaisuus on avain.

Olet aina ollut ja tulet aina olemaan valmis, kaikki vastaukset sisältävä tietoisuus ja tiedostamisen keveys. Äärettömyys. Olet valtava tietopankki.

Jos todella kuljemme aidosti oikeasti henkistä tietä, me tiedämme jo tämän. Henkinen tie on pitkäjänteistä ja edellyttää itsekuria ja mielen / halujen hallintaa.

Kaikki me tiedämme egomielen, joka juoksee mielihalujen perässä – jopa henkisyydessä.

Ihminen, joka aidosti kulkee henkistä tietä, rakastaa kaikkia, elää rakkaudessa. Ellemme kykene rakastamaan kaikkia tasapuolisesti, saati itseämme, meillä on vielä tehtävää.

Henkisyys on myös sitä, että ajatuksesi tulisi olla aina suunnattuna sisimpääsi, kohti Jumalaa. Sinun tulisi ajatella vain Häntä. Tehdä kaikki Hänelle.

Monia sanoo olevansa henkinen, kulkien henkistä tietä. Harrastaen joogaa, syöden kasvisruokaa, käyden kursseilla ja harjoittaen meditaatiota.

Hetken henkisyys. Ollaan henkisiä silloin, kun se sattuu sopimaan, silloin, kun egossamme emme toteuta mielihaluja.

Onko tämä henkisyyttä?

Se on askel. Et ole vielä perillä. Olet matkalla.

Me olemme keskeneräisiä. Me teemme virheitä. Me opimme ja oivallamme. Me saamme olla tätä kaikkea. Meidän kuuluukin kompastella, kaatua ja nousta uudelleen.

Henkisyydessä kyse on myös antaumuksesta. Siitä, kuinka syvälle olet valmis sukeltamaan Itseesi, pelkoihisi, uskomuksiisi, korjataksesi mielesi asetukset uusiksi ja antautumaan Korkeimmalle eli Jumalalle.

Paraneminen, vapautumien ja eheytyminen alkaa siitä hetkestä, kun käännät huomiosi sisimpääsi. Kukaan ulkopuolellasi ei voi tätä työtä puolestasi tehdä. Sinun on tehtäväsi osasi, saat kyllä apua matkalla enkeleiltä ja valonauttajilta.

Katse sisään ja kohti valoa.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kohti näkyväksi tulemista

Todellisuus on luultua yksinkertaisempi

Lisää artikkeleita

Luova Valo

On vain yksi rakkaus

On vain yksi rakkaus, rakkaus, joka on meille kaikille yhteinen. Tämä hetki tarjoaa meille tilanteita ja mahdollisuuksia, joissa voimme avata sydäntämme vastaanottamaan ja jakamaan rakkautta

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Käsitöitä tekevän verukkeet ja tekosyyt

Askartelua taikka käsitöitä harrastavien keskuudessa kuulee monen moista veruketta ja tekosyytä. Tässä kirjoituksessa, käsitöitä tekevän verukkeet ja tekosyyt, avaan egomielen verukkeita, joilla sinä rakas lukijani

Lue lisää »