Vesi elämää ylläpitävä eliksiiri. 13 tapaa kohottaa veden värähtelyä.

Kerroin sinulle aiemmin juomaveden lataamisesta kristalleilla. Muitakin tapoja on, ja kerron niistä sinulle tässä kirjoituksessa. Aina on hyvä osoittaa kiitollisuutta vedelle. Vesi – elämän eliksiiri.

On monia tapoja parantaa juomaveden laatua ja puhtautta kuin myös auttaa planeettamme vesistöjä voimaan paremmin. Ne ovat helppoja ja yksinkertaisia menetelmiä, eivätkä maksa mitään.

Ystäväsi Valon apujoukot ovat pyyntösi päässä, ja he auttavat sinua ihan kaikessa. 

Kerron sinulle ainakin 13 nopeaa ja helppoa keinoa siihen kuinka voit parantaa veden laatua, puhdistaa ja kohottaa veden värähtelyä sinulle otollisemmaksi. Ne ovat helppoja ja eivätkä vaadi paljoa aikaa.

Puhdas juomavesi ei suinkaan ole itse selvyys.

Me hukumme muovijätteeseen ja mikromuoviin. Kulutustapojen muuttaminen on tarpeen. Tuo muutos lähtee jokaisesta meistä itsestä. Itse kukin voi muuttaa kulutustaan, suhtautumistaan ja asennoitumistaan.

Voimme hyvin yksinkertaisella tavalla osoittaa kiitollisuuttamme vedelle – itse asiassa kaikelle vedelle.

Myös sille vedelle, joka virtaa kehossamme. Vedelle, joka kulkeutuu putkistoja pitkin vesihanoista kotiimme. Vedelle, joka sataa pisaroina taivaalta. Vesistöille, järville, joille, planeettamme merille.

Pelkkä intentio eli aikomus riittää. Lähetä kiitollisuutta vedelle. Kiitä vettä, joka ravitsee, elävöittää kehoasi ja sen soluja.

Etkö olekin kuullut sanottavan, että ” vesi on elämän eliksiiri ” tai vanhankansan viisaus ” vesi vanhin voitehista. ”  Tai jos olet lukenut Masato Emoton kirjaa vedestä, tiedät miten ajatuksemme vaikuttavat veteen.

Vesi. Vesi on niin tärkeä edellytys kaikelle elämälle ja sen monimuotoisuudelle.

Mutta se ainainen ihmisen ahneus …

kuinka se saataisiin loppumaan? Eikö ahneelle mikään riitä?

Onko raha tosiaan niin tärkeä tekijä, ettei voi ajatella ensisijaisesti mitään muuta kuin sitä, miten isosti rikastuu ja hyötyy jostakin?

En lähde saarnaamisen puolelle tämän enempää. Toivon kuitenkin sinun pysähtyvän tarkastelemaan hetkeksi omia kulutustottumuksiasi ja suhtautumistasi veteen.

Onko vesi meillä Suomessakaan enää niin kovin puhdasta?

Me länsimaiset ihmiset pidämme puhdasta vettä itsestään selvyytenä. Ei se ole. Eikä veteen tulisikaan suhtautua välinpitämättömästi ja puolihuolimattomin ajatuksin.

Se minkälaisia ajatuksia kannat sisälläsi vedestä ja veteen liittyvissä asioissa, ajatuksesi vaikuttavat suoraan veteen. Osoita kiitollisuutta vedelle. Ole kiitollinen vedestä.

Kiitollisuus on yksi keino kohottaa ja ladata veden värähtelyä. Juodessasi lasin vettä, voit hiljentyä ja lähettää kiitollisuutta vedelle. Voit myös siunata veden. Se nostaa jo kummasti veden värähtelyä.

Yhtä hyvin voit suihkussa kuvitella seisovasi vesiputouksen alla. Siunaa suihkuvesi. Kiitä ja ole kiitollinen. Anna veden elävöittää, puhdistaa, raikastaa ja ravita.

Pieni muistilista sinulle, mitä kaikkea voit tehdä veden hyväksi. Ainakin 13 pientä suurta tekoja vedelle ja veden puolesta:

 1. Kiitollisuus on korkeaa energiaa. Se mihin keskityt, lisääntyy elämässäsi. Mitä enemmän löydät kiitollisuuden aiheita elämässäsi, sitä enemmän saat vastaanottaa kiitollisuutta. Ole kiitollisuus.
 2. Siunaa juomavesi. Veden värähtely kohoaa ja muuntaa sen rakennetta.
 3. Lähetä rakkautta vedelle.
 4. Kristallit ovat oivia apulaisia veden lataamisessa ja energisoimisessa. Myös kristallienkeleitä, kristallideevoja tai muita valonauttajia voi kutsua avuksi.
 5. Elämänkukka
 6. OM –mantra ja Metatronin kuutio
 7. Ankh risti
 8. Värit
 9. Kirjoita kiitos, rakkaus tai muu kaunis ja sinulle merkityksellinen sana vesikannuun.
 10. Vesilohikäärmeet puhdistavat pyynnöstäsi kotiisi tulevan ja lähtevän veden. Kutsu heidät myös puhdistamaan ja elävöittämään kehosi vesi.
 11. Enkelit puhdistavat ja lataavat pyynnöstäsi juomaveden. Voit kutsua enkeleitä myös puhdistamaan planeettamme vesistöjä. Lähinurkista on hyvä aloittaa.
 12. Hanki suodattimet ainakin käyttöveteen, mieluiten koko asuntoon.
 13. Pidä valo- ja värähtelytasosi korkeana. Sillä sinustahan kaikki alkaa.
 14. Ja monia muita tapoja, joista varmasti löydät itsellesi sopivimmat.

 

Jos otat tavaksesi tehdä jotain näistä säännöllisesti, ihan varmasti tulet huomaan hyödyt.

Omin sanoin voit kutsua enkeleitä, lohikäärmeitä ja muita auttajia siunaamaan, puhdistamaan tai lataamaan veden ja vesistöjä. Sinä osaat kyllä.

Esimerkiksi:

 • Siunaa juomavesi.
 • Siunaa vesi, lähetä valoa, rakkautta tai kiitollisuutta vedelle. Kiitos.

Kun sitten juot veden, tunne veden elävöittävän ja uudistavan kehoasi. Juomasi vesi aktivoi kehossasi olevan veden ja muuntaa sen vastaamaan täydellistä veden informaatiota – Huom. jos tämä on sinulle sopivaa.

Muista olla selkeä, ja mainita korkeimmaksi parhaaksi, siinä laajuudessa kuin se sinulle tässä hetkessä on parasta. Suojelusenkelisi voi auttaa sinua.

 • Kutsu valonenkelit ( voit nimetä keitä enkeleitä haluat kutsua ), siunaamaan maailman vesistöt ja taivaalta satavat pisarat, kiitos. Samalla voit pyytää heitä puhdistamaan veden tai vesistöjä.
 • Kutsu vesilohikäärmeet puhdistamaan pohjavedet, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, kiitos.
 • Kutsu vesilohikäärmeet puhdistamaan maailman vesistöt kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kiitos. Voit nimetä vesistöt tai antaa vesilohikäärrmeiden ja enkeleiden ohjata energiat sinne missä niitä eniten tarvitaan.
 • Piirrä ja maalaa elämänkukka symboli, OM mantra, Metatronin kuutio tai Ankh –risti. Voit vaikka laminoida sen ( huom. ei kovin fiksua. On muovia! ) ja asettaa vesikannun sen päälle latautumaan.

 

Joko nyt huomaat, kuinka monta helppoa ja nopeaa tapaa sinulla onkaan parantaa veden laatua ja saada hyvää aikaiseksi niin itselle kuin meille kaikille.

Mulle vesi suoraan hanasta ei kelpaa. Ei juomaksi eikä ruokaan. Koska mikromuovia on kaikkialla, mulle kelpaa vain puhdistettu vesi.

Lataan juomaveden mieluiten kristalleilla. Se on se mun juttu – kristallit.

Kutsun usein vesilohikäärmeet puhdistamaan kotiimme tulevan ja lähtevän veden. Samalla lohikäärmeet putsaavat kehoni veden.

Meillä on myös suodattimet suihkussa, joten huomattavasti puhtoisemmasta vedestä saamme nauttia näin.

Aina voi lähettää ajatuksissaan ja rukouksissaan kiitollisuutta vedelle. Se tekee niin hyvää.

Aikaa se vie meiltä jokaiselta muutaman vaivaisen minuutin, hyöty ja parannus voi olla moninkertainen.

Hyvät ja parhaat asiat ovat aina yksinkertaisia eivätkä maksa mitään.

Onhan meillä oltava sen verran viitseliäisyyttä, että otamme muutaman minuutin päivässä kiittääksemme vettä. Jos jokainen tätä tekisi, missä kunnossa maailman vedet olisivatkaan.

Vastuu puhtaasta vedestä on meillä. Sinä valitset, mille annat suostumuksen. Sinä päätät minkälaiselle toiminalle annat hyväksyntäsi kulutustottumuksissasi ja shoppailuaddiktiossasi.

Kysy itseltäsi, mikä sulle on arvokasta ja kaikkein tärkeintä? Ihan kiva kertakäyttö halppisrätti vai puhdas juomavesi?

Mä valitsen puhtaan veden.

Vedessä on voimaa. Kunnioitetaan ja osoitetaan kiitollisuutta elämää ylläpitävälle eliksiirille. Vesi voitelee. Kyllä ne vanhat viisaat tiesivät.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Olipa kerran

Nyt kerron sinulle pienen tarinan runotytöstä. Olipa kerran runotyttö, joka runoili vaan. Hän muistaa hetken, kun nuorena likkana haaveili kirjoittavansa runoja. Runojen kirjoittamisessa oli jotain

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

2 x virkattu sydän

Sydänystävää voi ilahduttaa vaikka itse virkatulla sydämellä. Teimme 2 x virkattua sydänkoristetta löyhästi shappy chic tyylillä.  Sydänkoristeen voi ripustaa kaapinoveen, ovenripaan tai seinälle. Koristelussa voi

Lue lisää »