Viesti kristallienkeleiltä

Kuulostele ja tunnustele itseäsi. Miltä sinusta tuntuu?

Mitkä ovat ne asiat, jotka ovat mieltäsi vaivanneet ja valvottaneet sinua öisin? Sisimpäsi tahtoo kertoa sinulle jotain

Käänny sisimpääsi ja tarkastele hetki asioita, jotka ovat olleet syynä öisille valvotuille tunneille. Mitä sinun korkein Itsesi tahtoo sinun tietävän ja muistavan?

Sinulla on voima muuttaa ajatuksesi. Käytä intuition lahjaa luodaksesi elämästäsi sellaisen kuin haluat. Sisimpäsi tietää aina sen, mikä on sinulle parasta. Ole rohkea tarkastelemaan avoimin mielin mitä olet sivuuttanut. Ne pienen pienet intuition viestitkin ovat tärkeitä. Ethän sivuuta niitä?

Intuitio ohjaa sinua oikeaan suuntaan, auttaen sinua tekemään oikeat päätökset ja ratkaisut. On niin tärkeää, ettet ohita ja sivuuta hienoviritteisiä viestejä.

Tarkastele myös kehollisia tuntemuksia eri tilanteissa, kun vaikkapa asioit ihmisten kanssa. Mitä ne sinulle kertovat?

Luota rakas, luota. Intuitiosi on vahva työkalu itsetuntemukseen ja johdatukseen. Ota tämä työväline vahvemmin käyttöösi. Huomaat, että intuitiosi vahvistuu mitä enemmän sitä käytät joka päiväisessä elämässäsi.

Intuitioon luottaminen avaa myös Taivaskanavan. Vedät puoleesi enkeleitä ja muita Valonauttajia. Luot vahvemman yhteyden Taivaallisiin tukijoukkoihisi.

Intuitio on naiseuden, pyhän feminiinisyyden tunnistamista ja käyttämistä omassa arjessa. Se on intuition voimaan astumista, luottamista, omassa voimassa ja pyhyydessä olemista. Intuitio auttaa sinua tulemaan enemmän läsnä olevaksi omasta todellisesta Itsestä. Hänestä, joka on. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Hän, joka olet sinä.

Luota intuitioosi ja sen kertomaan viestiin. Se on aina oikeassa, vain mieli etsii rajoitteita yrittäen horjuttaa uskoasi. Mielelle mikään ei ole totta. Se etsii keinoja lyödä sinut maihin horjuttaen luottamustasi intuition mahtavaan voimaan.
Luota. Intuitiosi on ystäväsi.

Korttipakasta Doreen Virtue: Crystal angels: kortti Moonstone: Heightened intuition.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 55

Illuusiot ovat mielemme peilejä. Näemme peilien viisteistä ja heijastuksista vain osan. Sen, minkä mielemme on kulloisellakin hetkelle meille projisoinut. Me kaikki olemme kytköksissä yhteiseen mieleen,

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Pörriäislaukku

Kun tuossa taannoin mietin, olenko paljonkaan huovutusta tehnyt, niin jopas vaan laatikoiden kätköistä löytyy monenlaisia aarteita. Huovutettu pörriäislaukku on ihan ensimmäisiä huovutustöitäni, joita tein aikoinaan

Lue lisää »