Viesti kristallienkeleiltä vk 43

Rakas, tulimme kertomaan sinulle energioidesi puhtaudesta. On niin tärkeää keskittyä hyvään, ajattelemaan muista ja itsestäsi pelkkää hyvää.

Kiinnitä huomiota toistuviin ajatuksiisi ja tunnetiloihisi. Mitä ne tahtovat kertoa sinulle? Pysähdy ja kuuntele vastaukset sisältäsi.

Sinä olet enemmän kuin mitkään alhaiset mielesi luomat ajatuksesi ja käsityksesi. Olet enemmän kuin kenenkään loukkaavat sanat.

Nouse kaiken yläpuolelle. Näe kauneus ja arvo itsessäsi. Näetkö sen valon ja lempeyden joka olet? Nouse yläpuolelle ja tarkastele asioita ja tilanteita aina korkeammasta perspektiivistä.

Vain mielesi luo rajoitteita. Sinä et ole se luomus, jota mielesi ja vääristyneet ohjelmoinnit sinulle syöttävät. Olet niin paljon enemmän. Olet Valo. Olet Rakkaus.

Näe kaiken kauneus itsessäsi, sydämessäsi. Näe kauneus ympärilläsi ja muissa ihmisissä.

Tarkastele ajatuksiasi ja tunnetilojasi. Ne kertovat sinulle tärkeää sanomaa sinusta itsestäsi. Tiedäthän, että se mihin keskityt, vedät sitä puoleesi. Se on maailmankaikkeuden laki. Keskity siis hyvään. Keskity rakkauteen sisälläsi.

Tee kaikkesi puhdistuaksesi rajoittavista ajatuksistasi ja tunnetiloistasi. Ne ehkä palvelivat sinua aikansa, mutta eivät enää.

Olet nousemassa omaan loistoosi, valoosi, joka sinä olet. Valo on kaikki. Valo sinussa luo ja koskettaa monia. Anna sen sädehtiä kirkkaana.

Keskity ajatuksiesi voimaan ja pyri tietoisesti aina valitsemaan rakkaus. Rakkaus on sisälläsi se supervoima, joka voittaa pimeyden ja kaikki esteet. Valitse aina rakkaus.

Olet sädehtivä. Olet rakkaus.

Korttipakka Doreen Virtue: Crystal angels: Kortti Clear quartz: Let yourself feel all your emotions.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Selkeyttä kehiin

Näettekö jo sen, Valon, joka olette? Se on tapahtumassa. Korkeamman Itsenne loistokkuus on nousemassa ja kasvamassa. Se on teillä. Se on sisällänne. Näettekö selkeyden, joka

Lue lisää »
Luova Valo

Rummutusmatkalla voimaeläinten kanssa

  Tämän kesän viimeiseksi kaavailtu hellepäivä  ( 21. 8 ) sai meidät Rokualle, rummutusmatkalle voimaeläinten kanssa. Alustavasti oli ollut puhetta pyhittää päivä opiskeluun, kunnes lennosta

Lue lisää »