Viesti kristallienkeleiltä vk 44

Oletko tietoinen kuinka paljon ihmeellisiä viestejä saat päiväsi aikana?

Oletko lainkaan tietoinen siitä miten Valomaailma viestii kanssasi?

Enkelit ja Jumala lähettävät kaiken aikaa ihmisille viestejä, jos he vain näkisivät ne. Miten monta ihmeellistä, Taivaallista viestiä hukkuu ihmisen sokeuteen?

Ihmiset ovat kiireisiä, eivätkä näe ja kuule mitä tahdomme teille kertoa.

Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Avatkaa sydämenne, niin näette kaikki ne viestit ja merkit joita teille lähetämme.

Kaikki te olette rakkaita ja arvokkaita omine itsenänne. Ethän vertaa omia kokemuksiasi toisten kokemuksiin? Sinun kokemuksesi ovat sinulle tarkoitettu. Kukaan toinen ei voisi kokea niin kuin sinä.

Olette täällä tänä suurenmoisena aikana kasvamassa siksi, joka todella olette. Tämä aika tarjoaa suurta kasvua ja kukoistusta.

On tärkeää oppia huomioimaan arjen keskellä Taivaalliset viestit ja merkit, joita teille tarjotaan. Viestit ja merkit ovat merkkejä teille siitä, että ette ole yksin.

Meitä on täällä vaikka kuinka monta, valmiina opastamaan ja auttamaan teitä. Meitä riittää ihan jokaiselle. Sinun apusi ja auttamisesi on meille kunnia-asia. Teemme sen oikein mielellämme.

Heittäkää pois kaikki synkkyys, murheet, epätoivo ja suru. On aika avata ovi sydämeen ja antaa rakkauden tulla elämääsi. Rakkaus, joka parantaa kaiken.

Tarkkailkaa merkkejä, kun kuljette metsässä tai kun kuljette työpaikoillenne niin tutuksi tullutta reittiänne. Kaikki mitä näette matkallanne, voi olla viestejä Valosta.

Sydämenne osaa kertoa, mitä viestit ja merkit sinulle tarkoittavat. Olkaa avoimia. Olkaa rauhassa ja tasapainossa. Hiljaa olemalla ja kuuntelemalla sydämellä, tiedätte, mikä on viestin sanoma sinulle.

Mielen voi heittää nurkkaan, ja liiallisen analysoinnin. Järjen maailmassa elämisen voi heittää pois, koska sydämellä kuunteleminen ohjaa oikeaan suuntaan.

Tämä on yksinkertaista. Kaikki asiat ovat yksinkertaisia, vain mielelläsi on rajoitteita. Sielu sinussa on ikuinen.

Olkaa rakastettuja. Teitä kunnioittaen.

Korttipakasta Doreen Virtue: Crystal angels: Kortti Gold: Divine intervention.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Mitä luovuus on?

Mitä luovuus on? Tarvitseeko sitä edes miettiä? Luovuus on tarkoitettu kaikille. Kaikki ovat pohjimmiltaan luovia. Hekin, jotka väittävät kiven kovana, etteivät ole luovia eivätkä osaa

Lue lisää »