Viesti kristallienkeleiltä

Rakas, olet kantanut mukanasi taakkaa, josta on nyt aika vapautua.

Matalammat energiat ovat kuluttaneet ja syöneet energiaasi ja voimavarojasi. Olet kantanut taakkaa läpi elämiesi, tietämättäsi kuinka vapautua tästä painolastista, jonka joskus menneisyydessäsi teit.

Se oli silloin, eikä sinun tule soimata itseäsi enää menneisyyden tapahtumista. Nyt on nyt. Kannustamme sinua keskittymään itseesi. Tutustu itseesi syvemmin ja tunnista raskas energia, joka on vellonut sisälläsi.

Uskalla katsoa rakkauden silmin eteesi levittäytyvää näkymää, joka oli niin kipeä, että vuosikausiksi lukitsit tuon tunteen ja syvän traumasi itseesi.

Sinä et ole yksin. Kutsu kristallienkelit puhdistamaan taakkaasi ja auttamaan sinua näkemään tapahtuman todellinen merkitys sielusi kehityksessä.

Kaikki mitä olet kokenut, on osa tarkkaan laadittua sielusi suunnitelmaa. Olit itse laatimassa sitä Valonauttajiesi kanssa. Sielusi on ollut viisas salliessaan kaiken kattavan ymmärryksen ja kokemuksen kasvattaa sinua. Kasvutarina tämän asian osalta on tullut päätökseen, ja voit turvallisin mielin päästää siitä irti.

Syyllisyyden taakkaa ja tuskaa et tule enää tarvitsemaan. Anna rakkauden polttaa loputkin rippeet tapahtumasta. Salli itsellesi transformaatio ja sisäistä uudistunut sinäsi.

Toukasta on nyt kuoriutunut aikuinen perhonen, ja olet valmis levittämään siipesi. Uudistunut olemuksesi on sielusi ohjauksessa. Sinusta hioutui pois kaikki ne ohjelmoinnit ja pinttymät, jotka olivat esteenä korkeamman potentiaalisi löytämiselle.

Olet kovasti yrittänyt olla jotain muuta. Tehdä sitä mitä muut sinulta odottivat. Yritit niin kovasti sopeutua vallitseviin normeihin. Kuitenkin sisimpäsi tiesi, ettet ole se, jota sinusta yritettiin tehdä. Tämä kipuilu sai aikaan sinussa ristiriitoja, epämukavia tunteita ja olosuhteita, jotka haastoivat sinut kasvamaan. Sinut laitettiin kuorimaan kerros kerrokselta kerrostumia todellisen itsesi ympäriltä.

Katso nyt, rakas lapseni, näe miten suurenmoisen työn olet tehnyt itsesi kanssa. Tulemalla tänne fyysisyyteen laitoit itsesi alttiiksi kaikelle. Silti kaikki askeleesi, vaikka kuinka haparoivia ne ovat olleet, ovat lopulta vieneet eteenpäin. Olet tullut tähän hetkeen ja tiedostat suuremman kokonaisuuden. Silmäsi ovat avautuneet ja näet loistosi.

Korttipakasta Doreen Virtue: Crystal angels: kortti garnet: Purification and detoxification.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 46

Meidän on muistettava aina se, millä motiivilla toteutamme unelmamme ja teemme työtämme. Motiivit työmme takana määrittävät lopputuloksen. Rakkaus on vahvin motivaattori.

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkaus on parasta lääkettä

Tässä ajassa, mitä nyt elämme, on monenlaista menossa. Käymme ihmiskuntana läpi muutoksentuulia. On pelkoa, hämmennystä ja epätietoisuutta tulevasta. Ainoa vastaus kaikkeen on rakkaus. Pelko selätetään

Lue lisää »