Mitä olisimme ilman sisäistä viisautta ja elämänkokemustamme?

Meillä kaikilla on oma ääni ja viisautta jaettavaksi. Osuvasti tämäkin nousi tietoisuuteni, kun jokin aika sitten pohdiskelin jatkanko kirjoittelua ja sanomani välittämistä.

Mistä kirjoitan ja mitä teen, on minun totuuttani. Minun viisauttani. Omalla äänellä viisautta jaettavaksi, perustuu elettyyn elämään, josta riittää ammennettavaa niin luovuuteen, käsityöläisyyteen kuin henkisyyteen.

Meidän jokaisen on nyt jo korkea aika nostaa oma äänemme ja sanomamme kuuluville. Loistamme silloin vieläkin kirkkaampaa valoa ja rakkautta. Anamme todellisen Itsen ilmentää itseään kauttamme.

Oma ääni ja sen kuuluville saattaminen on jo hyvän itsetunnon ja itsearvostuksensa kannalta tärkeää. Kukaan meistä ei saa polkea ketään toista maanrakoon. Emme myöskään saa sitä tehdä itsellemme.

Sisäinen äänemme, viisautemme pääsee kuuluville vain jos sallimme itsellemme puhua omaa totuuttamme.

Jokaisella on oma ääni, joka tulee tulla kuuluville. On meistä itsestä kiinni, annammeko äänemme kuulua vai hiljennämmekö sen.

Olemme kartuttaneet sisäistä viisauttamme useiden inkarnaatioidemme aikana. Tämän kaltainen viisaus on arvokasta, koska se on henkistä pääomaa, jota kukaan ei voi viedä meiltä pois.

Jokaisen elämämme myötä sielumme kasvaa ja kartuttaa viisautta. Tätä viisautta voimme tarvittaessa ammentaa käyttöömme.

Kartuttamamme sisäinen viisautemme on tarkoitettu jaettavaksi. Voimme auttaa niin itseämme kuin muita.

Välillä meille voi käydä niin, että olemme hiukan sokeita näkemään viisautemme arvoa. Arvokasta se on. Usko pois.

Kenellekään toisella ei välttämättä ole sitä viisautta, kokemusta ja elettyä elämää, mikä itseltä löytyy. Siksi onkin tärkeää, että oivallamme sielumme viisauden ja puhumme sisäisen viisautemme rakkauden lähteen totuuttamme.

Kaikki eivät ehkä pidä sanomastamme, eikä niin ole tarkoituskaan. Sanomamme, joka meillä on jaettavanamme, on tarkoitettu niille ihmisille, ketkä resonoivat sanomamme kanssa. Oikeat ihmiset löytävät aina tiensä luoksemme, niin kuin on tarkoitettu.

Kaikenlainen itsensä pienentäminen ja vähättely on turhaa. Viisautemme, oman äänemme ja sanomamme aliarvioiminen, usein kumpuavat egostamme. Egon viestintä ei ole totta.

Aivan kaikessa, rakkaus on vastaus kaikkeen. Kuulemme sydämemme, sielumme viisauden sallimalla sen tapahtua luontaisesti, vastustelematta.

Fyysinen ikä voi olla joitain numeroita. Se ei kuitenkaan ole sielunne ikä. Vanhetessaan ihminen yleensä viisastuu – ainakin olisi suotavaa.

Niin sielunnekin kasvaa ja viisastuu inkarnaatioketjujen aikana. Tätä sielun kartuttamaa viisautta eri inkarnaatioista voimme ammentaa nykyiseen elämäämme.

Ei, tämä ei ole mielikuvituksen tuotetta eikä tieteisjännäriä. Meidän on mahdollista saada edellisten elämiemme viisautta, osaamista ja taitoja käyttöömme tähän nykyiseen inkarnaatioomme.

Kaikki perustuu rakkauteen, siihen, että rakkaus palvelee aina kaikkien korkeinta parasta. Mikään ei toimi ilman rakkautta, jos vain ajetaan egon etuja.

Emme tule saamaan käyttöömme sielumme viisautta itsekkäästi egosta käsin. Silloinhan käyttäisimme tietoa väärin perustein, eikä se ole Korkein tarkoitus.

Koska meillä on henkinen pääomamme, tietopankkimme olemassa, meidän ei tarvitse kaikkea opetella alusta alkaen.

Jos ollaan ihan tarkkoja, yksi ihmiselämä ei edes riittäisi kaiken oppimiseen. Ihmisenä saisimme istua koulunpenkillä koko elämämme, emmekä sittenkään saavuttaisi sitä viisautta ja sen tasoa, minkä henki, sielu voi meille tarjota.

Meillä on viisautta jaettavanamme. Hankitulla viisaudella voimme auttaa itseämme ja toisiamme.

Jotta voimme jakaa viisauttamme, tarvitsemme kaiken lähtökohdaksi rakkauden.

Rakkaudessa viisautemme ja tietomme pääsevät loistamaan. Rakkaudessa toimimme Korkeimman ohjauksessa, Jumalamme ohjatessa jokaista askeltamme. Meidän on turvallista ja sallittua puhua omaan totuuttamme ja viisauttamme.

Jos puhuminen ei ole lajisi, voit kirjoittaa omaa totuuttasi, viisauttasi, sinun sanomaasi. Tai jos koet, että taiteen kautta voit ilmaista paremmin ja luontevammin ääntäsi ja totuuttasi, tee se.

Ilmaisukeinoja äänemme, totuutemme ja viisautemme ilmentämiseen löytyy vaikka kuinka. Nyt itse kukin ottakoon sopivimmat ja luontevimmat ilmaisumuodot käyttöönsä.  

Rohkeasti puhumaan omaa viisautta ja totuutta. Äänemme on arvokasta. Sanomallemme on tarvetta.

He, ketkä ovat valmiita, löytävät tiensä luoksemme ja sanomamme pariin. Meidän on tarkoitus auttaa ja palvella viisaudellamme muita.

Rakkauden valossa äänemme kantaa ja tulee näkyville. Äänemme kantaa ja löytää yleisönsä. Niin on tarkoitettu.

Yleisömme odottaa, koska astumme esiin sisäisistä luolistamme tuoden äänemme ja sanomamme päivänvaloon. Kaikki odottavat, että saavat kuulla mitä sanottavaa meillä on.

Meitä jokaista tarvitaan. Sanomamme ja viisautemme on jollekulle tärkeää.

Eiköhän vain olla rohkeita ja tuodaan itsemme esille. Tuodaan äänemme kuuluville ja kerrotaan sanomaamme niille, jotka sen tahtovat kuulla.

Aika on nyt.

Tule esiin ja loista omaa valoasi. Seiso rohkeasti sanomasi kanssa. Luota sisäiseen valoosi ja viisauteesi, joka on sydämeesi tallennettu. On aika saattaa tieto ulos ja vain sinä voit sen tehdä.

Rohkeutta sisaret ja veljet. Loistakaa.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Rullaati, rullaati – quilling hiutale

Rullaati, rullaati, lumihiutale paperista quilling tekniikalla. Jälleen kerran kaivoin vanhan kirjan esiin, ja aloin leikata suikaleita. Hurahtaa voi tähänkin tekniikkaan. Taitaa olla joka lajissa vaarana

Lue lisää »