Omega lohikäärmeet kertovat meille, että juuri nyt on hyvä hetki tarkistaa suuntaa ja tehdä mahdollisesti uusia suunnitelmia.

Mikäli aikeissasi on aloittaa uutta ja uusia projekteja, niin nyt olisi siihen hyvä hetki.

Kaikki uudet ideat ja visiot saavat nyt lisäboostia. Ja jos sinulla on jo suunnitelma, niin pidä visiotasi yllä ja näe paras mahdollinen lopputulos.

Hyvin suunniteltu, on jo puoliksi tehty – lausahdus voi tuntua kliseiseltä. Siinä kuitenkin piilee osatotuus.

Mitä tarkemmin ja selkeämmin kykenet visiosi ja unelmasi näkemään, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on ilmeentyä  maailmaamme.

Olipa suunnitelmissasi mitä tahansa, aika uudelle on vahvassa nosteessa. Ajan, tämän hetken suoma aika ja energia kannattaa hyödyntää uuden suunnitteluun ja ideointiin.

Itsensä kehittäminen ja uusien taitojen oppiminen vaikka harrastuspohjalta on aina suotavaa. Pidetään visiot ja intentiot kirkkaana luovissa hetkissä.

Visionäärit luovat uutta ja uusi kultaisenajan tietoisuus kolkuttaa ovelle.

Avaatko oven?

Oletko valmis nostamaan omaa tietoisuuden tasoasi pykälän verran korkeammalle?

Luovia ideoita ja kultaisen ajan tietoisuutta,

Omega lohikäärmeet

 

Tiesitkö, että…

Omega lohikäärmeet kantavat Jumaluuden feminiinistä energiaa?

Kaikki luova toimintahan on kytköksissä feminiinienergiaan. Omega lohikäärmeiden energia on hyvin korkeaa ja heidän sanotaan edustavan yhdeksättä ulottuvuutta. Arkkienkeli Metatron liitetään näihin upeisiin lohikäärmeisiin.

Korttipakka: Diana Cooper: Dragon. Kortti: Omega dragon: Harnesses the divine feminine power of creation. Intention. Hold your vision. Birth the higher consciousness.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 54

Kun tulemme tietoisiksi omasta valostamme, se havahduttaa ja herättää meidät illuusioiden unesta. Sillä illuusiotahan se on, ellemme tunnista valoa sisällämme. Haparoimme ja horjumme pimeydessä, löytämättä

Lue lisää »