Viva la vida – eläköön elämä. Elämää ja sen kaikkia makuja. Sitähän elämä on kaikessa suloudessaan ja kovuudessaan.

Samalla kun esittelen uusimman taideprojektini intuitiivisen maalauksen saralla, jaan maalauksen kautta iloa ja valoa, auringon lämpöä tähän pimeimpään aikaan.

Olin päässäni keksinyt idean – okei, valokaverit päräyttivät kuvan tajuntaani.

Aikani tuumailtuani, millä tekniikalla tämä toteutettaisiin, päätin kokeilla hankkimaani modeling pastea, jolla voi luoda rouheampaa ja ehkä vähän kolmiulotteisempaakin pintaa.

Ensin leikkasin ihan älyttömän määrä sabluunoja suojiksi, rajaamaan ne alueet joihin en halua struktuuripintaa. Ihan älytön homma, silti… mitäpä sitä ei tekisi, kun haluaa kokeilla uutta ja ennen kokematonta.

Viva la vida – eläköön elämä on toteutettu sekatekniikalla.

Ja tässähän on iloa, iloa, iloa! Iloa, kuplivaa sellaista ja rajattomasti leikkiä, elämäntanssia. Ja kylläpäs vain minulla tulee arcturuslaiset tästä mieleen.

Arcturus – Ilon tähti ja luovuuden kehto. Hehkutusta…

Maalaus tuli valmiiksi heinäkuussa ja siitä asti olen katsellut sitä maalaustelineestä. On hyvä antaa maalauksen välillä olla. Katsoa ja fiilistellä energioita, jos se vaikka vielä jotain kaipaisi.

Kun kovasti olisin halunnut laittaa vielä jotain vasempaan alanurkkaan, mutta… ei tule mitään. Odotan ja odotan. Ei mitään. Lopulta otin maalauksen pois telineeltä ja ripustin se keittiön seinälle. Olkoot sitten valmis.

Nimikin maalaukselle tuli ihan lennosta – viva la vida. Niin tietenkin. Miten osuvaa – nyt kun ajattelen.

Huomaan, kuinka elämäni on muutoksessa ja kovasti yläkerta kehottaa nauttimaan elämästä ( en ole aina osannut nauttia siitä ). Jospa nyt elämänilo lähtee nousukiitoon…

Joskushan intuitiivisten maalausten kanssa on niin, että vasta pitkänkin ajan päästä saattaa maalattuun työhön tulla jokin lisäys.

Aluksi vähän hirvitti aloittaa työtä, kun kyseessä oli isoin pohja mihin ikinä koskaan ennen olen maalausta kaavaillut. Eikä pohja niin järin suuri ollut, rapiat 73 x 82 cm.

Kun kaavailemani tekniikkakin oli epävarmaa sen suhteen, onnistuuko vai ei, niin jännitti aloittaa. Vaikka epäonnistumisen mahdollisuus on olemassa, rohkeutta ja uskallusta on oltava. Saahan pohjan käsiteltyä uusiksi, rauhoitti mieleni yrittämään.

Maalaus jää omaan käyttööni, eikä ole myytävänä. Koen, että tämä on minun voimatauluni. Muistutus nauttia elämästä, sallimukselle antaa sisäisen auringon paistaa läpi harmauden, ilon kuplia ja pirskahdella.

Viva la vida! Kyllä elämäntanssille!

Kiva projekti, jota oli ilo toteuttaa. Mä niin nautin jokaisesta hetkestä. Intuitiivinen maalaus on kivaa. Koskaan ei tiedä etukäteen lopputulosta. Tulee mitä tulee, ja se on jännittävää.

Voi antautua täydesti ja heittäytyä luovuuden virtaan. Mielen ohjailun saa heittää sivuun ja vaan OLLA.

Hetkessä. Nauttien.  Ei ole kiire minnekään. On vain oleminen läsnäolon hetkessä. Ja kaikki on niin hyvin.

Anna ilon kuplia – niin kuin keijut sen kertoisivat.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa

Intuitiivinen maalaus – abstraktia taidetta?

Valokieliterveisiä arcturuslaisilta

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sulka puukepissä

Sulkia ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Sulka puukepissä. Mukava, pikku iltapuuha. Tässä ei kauaa tekevällä ja kätevällä nokka tuhise. Innostua voi siinä määrin,

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkaus on totuus

Luota omaan totuuteesi riippumatta siitä, mitä muut ovat asiasta mieltä. Rakkaus on totuus. Olet nähnyt ja tuntenut aivan oikein. Luota sisäiseen johdatukseesi. Intuitiosi, Korkein viisautesi

Lue lisää »