Oletko huomannut, että sivustollamme on arvonta käynnissä? Sinulle on tarjottu mahdollisuutta vaikuttaa sivustomme toimintaan. Kerro mielipiteesi ja olet arvonnassa mukana.

Haemme rohkeita mielipiteitä ja ideoita sivuston kehittämiseksi. Mitä vähemmän? Mitä enemmän? Mitä toivoisit sivustolla olevan?

Vaikka arvonta on käynnissä henkisen blogin puolella, on se tarkoitettu kaikille blogejamme lukeville.

Voit kertoa mielipiteesi jonkin yksittäisen osan perusteella esim. käsityöblogin kehittämiseksi tai henkisen blogin kannalta tai ilmaista vain näkemyksesi Luovan valon sivuston kokonaisuudesta. Sana on niin sanotusti vapaa. Vaikuta ja ole mukana arvonnassa.

Nähkääs, väliaikatilanteena voidaan sanoa, että vaaka on kallistumassa käsityöblogin lopettamisen kannalle. Jos mielit blogin jatkavan, sinun on parempi ilmaista äänesi kuuluville. Hiirulaispäivät ovat ohitse.

Sinun olisi hyvä lukea artikkeli Blogikatsaus ja eväitä pohdittavaksi. Tiedät missä mennään ja mitkä ovat lähtökohdat.

Artikkelissa käsitellään kässäblogia ja annetaan eväitä pohdittavaksi. Jokainen saa tykönään tunnustella oman sydämensä äärellä, kuinka ne asiat ovat omalla kohdalla.

Mielestämme artikkeli voisi toimia hyvänä lähtökohtana mielipiteen antamiselle ja arvontaan osallistumiseen. Tämän jälkeen voit klikata arvontaan.

 

Kurkkaa Blogikatsaus ja eväitä pohdittavaksi.

Sitten klikkaa arvontaan.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Himmelin valmistaminen paperipilleistä

Himmelin valmistaminen paperipilleistä. Tässä jaksossa jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme. Meillä on nyt paperipillit valmiina ja nyt voimme kasata niistä pienen himmelin. DIY: Himmelin valmistaminen

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 48

Vasta vastuunottaminen unelmistamme muuttaa elämäämme. Emme ole enää samoja ihmisiä. Olemme linjassa sydämemme toiveiden ja unelmien kanssa. Elämme niitä todeksi, ja sielumme iloitsee.

Lue lisää »